Silent Hunter IV - Wolves of the Pacific
Moderátor: Baneshee
- Petrrr
- Nováček

-
Zdravím,
hrál jsem SH 3, kterej mě hodně bavil, i když po nějakej době to začínalo bejt stereotypní, čtyřka mi zatím přijde malinko nepřehledná a proti trojce jsem zatím nenašel nějaké extra vylepšení. Ale jsem teprv na začátku, tak uvidím.
Chci se zeptat na dvě věci:
- když mám úkol mise hlídkovat v určitěj oblasti, tak je daná nějaká doba nebo tonáž, po které je mise splněna? A musím se po splnění vrátit do domovského přístavu?
- ve trojce se po přiblížení na určitou vzdálenost zobrazily v identifikační příručce jednotlivé vnitřní části lodi, jako nákladní prostor, strojovna a hlavně nádrže, ve čtyřce jsem to zatím nenašel, je tam někde nějaká taková možnost?
hrál jsem SH 3, kterej mě hodně bavil, i když po nějakej době to začínalo bejt stereotypní, čtyřka mi zatím přijde malinko nepřehledná a proti trojce jsem zatím nenašel nějaké extra vylepšení. Ale jsem teprv na začátku, tak uvidím.
Chci se zeptat na dvě věci:
- když mám úkol mise hlídkovat v určitěj oblasti, tak je daná nějaká doba nebo tonáž, po které je mise splněna? A musím se po splnění vrátit do domovského přístavu?
- ve trojce se po přiblížení na určitou vzdálenost zobrazily v identifikační příručce jednotlivé vnitřní části lodi, jako nákladní prostor, strojovna a hlavně nádrže, ve čtyřce jsem to zatím nenašel, je tam někde nějaká taková možnost?
- Swat
- Mírně pokročilý

Pokud máš hlídkovat,tak v SH4 to znamená 48 hodin v daném sektoru,tzn.jednou tolik,než jak tomu je v SH3.Tonáž je dána,pokud máš za úkol napadat nepřátelské lodě a sice musíš potopit min.10000 BRT.Návrat na základnu je stejný,nevím,kolik přesně,ale cca 30km před přístavem se ti objeví,jestli chceš vybavit a prodloužit tak patrolu,nebo ukončit hlídku.S těmi jednotlivými částmi lodi ti nepovím,ale myslím,že v SH4 nic tavého není.Jinak SH3 opět musím doporučit s GWX módem,pak to rozhodně nuda není 
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Petrrr
- Nováček

-
díky za vyčerpávající odpopvěďSwat píše:Pokud máš hlídkovat,tak v SH4 to znamená 48 hodin v daném sektoru,tzn.jednou tolik,než jak tomu je v SH3.Tonáž je dána,pokud máš za úkol napadat nepřátelské lodě a sice musíš potopit min.10000 BRT.Návrat na základnu je stejný,nevím,kolik přesně,ale cca 30km před přístavem se ti objeví,jestli chceš vybavit a prodloužit tak patrolu,nebo ukončit hlídku.S těmi jednotlivými částmi lodi ti nepovím,ale myslím,že v SH4 nic tavého není.Jinak SH3 opět musím doporučit s GWX módem,pak to rozhodně nuda není
na ten GWX mód se mrknu, hlavně musím zjistit jestli bude fungovat s českou verzí (anglicky se nechytám), díky za tip
- Petrrr
- Nováček

-
Tak největší "legrace" je zatím s letadly. Jednou na mě letěli dvě a sejmuli se navzájem (nepostřeh jsem jestli do sebe narazily nebo jedno na druhé hodilo bombu), podruhý se napřed objevily dvě, aby se jich v zápětí vyrojilo asi dvacet, a já byl pod vodou s vyjetejma baterkama nahranej, a do třetice sem jedno sejmul, aby mi vzápětí svým dopadem rozšmelcovalo příď, prostě paráda 
- Swat
- Mírně pokročilý

To je zajímavý,ani jedno se mi ještě nestalo,ale to víš-je to japonský letectvo,takže musíš počítat i s útokem kamikaze-i když,na začátku války...?Máš patch 1.3?Před patchem 1.3 si hodně lidí na Subsimu stěžovalo na netečnost letadel,třeba 2km od lodi při klidnym moři a neútočili,s 1.3 se to zlepšilo,tak třeba ten patch vychytává i tebou popsané věci.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Petrrr
- Nováček

-
- Swat
- Mírně pokročilý

Náhodou by to mělo pořádnou šťávu,tak od konce 44ho,představ si to řvoucí zero řítící se z boku na loď,skočíš za ten AA gun a buď ty,nebo on...

- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
doufam ze tenhle topic se shorsujicim se pocasim zacne opet zit 
Celkem sem ted ztratil prehled o hre, 1.3 sem moc nehral spis na 1.2, zmenilo se neco od te doby zasadne?
asi nejaky gwx pro SH4 neni co?
jak sem se ted letmo podival uz se planuje patch 1.4 a pry datadisk nebo addon
Tak to jsem zvedav, kazdopadne doufam z trochu poladi i vykon
No nove pc uz sice pomalu planuju ale rad bych hral uz ted.
Ti co hrají, jaké mody používáte?
abych věděl co má cenu zkoušet a co ne.
diky
Lovu zdar!
Celkem sem ted ztratil prehled o hre, 1.3 sem moc nehral spis na 1.2, zmenilo se neco od te doby zasadne?
asi nejaky gwx pro SH4 neni co?
Tak to jsem zvedav, kazdopadne doufam z trochu poladi i vykon
Ti co hrají, jaké mody používáte?
abych věděl co má cenu zkoušet a co ne.
diky
Lovu zdar!
- Swat
- Mírně pokročilý

Nazdar LOVITe
,poslední dobou nemám moc času.No na Subsimu to stále frčí,skiny,texture packy apod.Za vyzkoušení určitě stojí mód Trigger Maru.Dále tam nějakej blázen vyvinul mód na lepší vzhled vodní plochy a realističtější chování vln,trochu poladil tu pěnu,co se vytváří na hladině,nebo když vlna narazí do lodi,vypadá to libově.Určitě to tam dám,až na to budu mít čas.Jinak jsem stále na počátku roku 1944 se svojí USS Balao,v zimě snad popojedu,jak říkáš,snad se oba SH thready trochu pohnou.Měj se.
- J X P
- Středně pokročilý

take stale cekam na finalni patch, protoze se mi nechce tunit hru nekolikrat po sobe. otestoval jsem i par modu, ale je to stale zacatek. Jinak se mi osobne moc libi system zachytavani radiovych stanic, kde lze definovat nejen frekvence a oblasti, kde jsou k zachyceni, ale i dobu vysilani novych zpravy o udalostech.
takze still waiting
takze still waiting
---
- Ragnaar Salter
- Nováček

Nevím jaký rozsah měli testované mody, ale možná by stálo za pokus vyzkoušet tenhle: http://silenthunter.czweb.org/forum/viewtopic.php?t=532. Já se na něj právě chystám. Můžeme si pak vyměnit zkušenosti.J X P píše:take stale cekam na finalni patch, protoze se mi nechce tunit hru nekolikrat po sobe. otestoval jsem i par modu, ale je to stale zacatek. takze still waiting
[img=usergallery/misc/769x985572695478c.jpg]Svět ve válce[/img]
Intel Core 6300, MS-7296, 2048MB/667MHz, PX7900 GS, 320GB
Intel Core 6300, MS-7296, 2048MB/667MHz, PX7900 GS, 320GB
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Datadisk
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=24684&r=top
a je to tu - navrat ubootu
a je to tu - navrat ubootu
- PersonalComputer
- Začátečník

-
Na českém ponorkovém webu ze silent huntera IV moc radostí neskáčou, prý to není ono. Hra je dle některých virtuálních kapitánů prý tak zkažená že ji nenapraví nic, jeden pán ji dokonce chtěl vyhodit do popelnice. (originálku)
Já ho zkoušel ještě na staré sestavě (3GHz NW,X1600PRO AGP,1.5GB) a hra nejela rozhodně moc plynule. Bohužel prý pořádně nejede ani na 8800GTX, myš prý pořád tak divně laguje (nebo se spíš táhne jako by plavala v medu)ve hře jsou bugy, potrestají vás i když jste dosáhli úspěchů atd... Doufám že výrobce s touhle hrou něco udělá, ale také jsem četl dva názory první zní že patch 1.3 byl poslední,druhý že bude patch 1.4 a v něm bude možnost hrát za nácky...
Hru už nemám, vzhledem k tomu že jsem se na jaře zbavoval PC tak jsem ji dal pryč. Pokud však opravdu staré bolesti nevymizely a není jisté zda budou eliminovány tak asi do této hry hned tak brzo nepůjdu, i když mne ponorková válka za USA velmi přitahuje... PS: Co se mi opravdu nelíbilo bylo totální převzetí veškerých zvuků a ruchů z trojky... Prý se na i-netu válí soubory a autentickými americkými zvuky (on přece jen motor ponorky gato a VIIC zněl jinak že jo...).
Já ho zkoušel ještě na staré sestavě (3GHz NW,X1600PRO AGP,1.5GB) a hra nejela rozhodně moc plynule. Bohužel prý pořádně nejede ani na 8800GTX, myš prý pořád tak divně laguje (nebo se spíš táhne jako by plavala v medu)ve hře jsou bugy, potrestají vás i když jste dosáhli úspěchů atd... Doufám že výrobce s touhle hrou něco udělá, ale také jsem četl dva názory první zní že patch 1.3 byl poslední,druhý že bude patch 1.4 a v něm bude možnost hrát za nácky...
Hru už nemám, vzhledem k tomu že jsem se na jaře zbavoval PC tak jsem ji dal pryč. Pokud však opravdu staré bolesti nevymizely a není jisté zda budou eliminovány tak asi do této hry hned tak brzo nepůjdu, i když mne ponorková válka za USA velmi přitahuje... PS: Co se mi opravdu nelíbilo bylo totální převzetí veškerých zvuků a ruchů z trojky... Prý se na i-netu válí soubory a autentickými americkými zvuky (on přece jen motor ponorky gato a VIIC zněl jinak že jo...).
- Swat
- Mírně pokročilý

- Swat
- Mírně pokročilý

To PersonalComputer: To je právě výhoda této hry,rozsáhlý modding.Já mám třeba autentický zvuky při ponoru i vynoření,mám zvuk motorů přímo z Gato Class,no je toho hodně.Hra je optimalizovaná velmi slušně,lagy myši jsem nepozoroval,kdo to psal,musel mít zadělanej systém,chodí to dobře.A věř mi,že na 8800GTX to jedu v 1600x1200 se 4xFSAA se vším na max a minimální fps v tomto nastavení je v mlze,což je zabiják plynulosti-ne pro 8800GTX,která dává 45 a více framů...v mlze.Při explozích letadel a lodí to valí stále 70 a více.
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no jasny jako SH3 by me taky tolik nebral nebyt grey wolves, ale ty zvuky tam zapracovat mohli uz ve "stocku"Swat píše:To PersonalComputer: To je právě výhoda této hry,rozsáhlý modding.Já mám třeba autentický zvuky při ponoru i vynoření,mám zvuk motorů přímo z Gato Class,no je toho hodně.Hra je optimalizovaná velmi slušně,lagy myši jsem nepozoroval,kdo to psal,musel mít zadělanej systém,chodí to dobře.A věř mi,že na 8800GTX to jedu v 1600x1200 se 4xFSAA se vším na max a minimální fps v tomto nastavení je v mlze,což je zabiják plynulosti-ne pro 8800GTX,která dává 45 a více framů...v mlze.Při explozích letadel a lodí to valí stále 70 a více.