Microcom AD 2706

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
mateovic
Nováček
Nováček

Microcom AD 2706

Příspěvek od mateovic »

zdravim.objednal som si net+telefon z t-comu a dosiel mi tento modem.zapaja sa cez FTP kabel do pc.po kompletnom zapojeni nevim co dalej moze mi niekto poradit?ako to nastavit v pc. samizda ze treba nainstalovat modem asi z toho cd a potom niekde zadat ID a pass vopred dufam ze sa nemylim ak som nieco napisal zle tak ma kludne opravte dakujem
SLAMO
Nováček
Nováček

Příspěvek od SLAMO »

Ja mam to iste a nedavno mi to prislo tiez. Ved si precitaj navod poriadne, je tam na disku v pdf ulozeny.
A propo, ked vlozis disk od modemu, tak ta sprievodca presne smeruje az do konca. Ja v tom nevidim problem, mne to hned slapalo.Na konci sprievodcu ti vypyta meno a heslo, to zadas, PC sa resetne a mas to vsetko nastavene.Mozes aj rucne ho tam vlozit.Zadas do prikazoveho riadku adresu modemu 192.168.1.1 meno admin, heslo admin a tam si to tiez vlozis. Ale sprivodca po vlozeni CD ta dovedie az do konca za minutku, len riadne citaj !!!
Uceny z neba nik nespadol, tak sa venuj aj manualu v pdf !
Evilko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evilko »

caute ludia mam tiez otazocku na tento modem aj ked trosku inu totizto ho mam tiez a chcel by som sa vas spytat ako ste na tom s rychlostou cez tento modem pretoze ja mam este aj usbckovy vigor a cez ten mi ide net podstatne rychlejsie tak sa vas chcem spytat ako to slape vam
pikoto
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od pikoto »

Ta slovenština je hrozná řeč, to musím číst 3x než to pochopím.
Notas...))
SLAMO
Nováček
Nováček

Příspěvek od SLAMO »

pikoto neurážaj slovenčinu !!!
pikoto
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pikoto »

SLAMO píše:pikoto neurážaj slovenčinu !!!
Neurážám..jen říkám, že se blbě čte..
Notas...))
SLAMO
Nováček
Nováček

Příspěvek od SLAMO »

A ty si myslis, ze ta tvoja cestina sa cita v pohode? Kazdemu sa cita najlepsie to svoje, nemyslis nahodou???

Žiadam adminov zmazat tieto prispevky, ktore sa netykaju modemu a danej temy !!!
Ď...
SLAMO
Nováček
Nováček

Příspěvek od SLAMO »

Evilko píše:caute ludia mam tiez otazocku na tento modem aj ked trosku inu totizto ho mam tiez a chcel by som sa vas spytat ako ste na tom s rychlostou cez tento modem pretoze ja mam este aj usbckovy vigor a cez ten mi ide net podstatne rychlejsie tak sa vas chcem spytat ako to slape vam
Zalezi aku rychlost myslis. Pokial download, tak to je obmedzene momentalnou vytazenostou daneho servera.Mne napr. z rapishare ide stahovat rychlostami do 250-260 kb/s. Zalezi zrejme aj od toho, ake pripojenie mas. Ja mam pripojenie 1 536 / 256 takze asi viac by mi to ani nedalo. Neviem. Ale jednoznacne si myslim, ze to zalezi od pripojenia a vytazenosti toho ktoreho servera. Z niektorych to ide naozaj pomaly... priam slimacou rychlostou.
Snad ti niekto odpovie este uspokojivesie.
Evilko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evilko »

no ja mam turbo 2+ od tcomu co je 1536/256
ono zaujimave prave na tom je to ze cez usbcoky modem taham z rapidu tak ako ty zhruba od 200-260 kB/s ale akonahle zapojim ten ethernetovy modem tak ta rychlost velmi ale velmi poklesne a netyka sa to len rapidu ale trebars aj ked si chcem zmerat rychlost trebars na dsl.sk
viem ze vytazenost servera hra velku rolu ale v tomto pripade sa o vytazenost urcite nejedna takze asi to najskor nemam dobre nastavene v modeme
SLAMO
Nováček
Nováček

Příspěvek od SLAMO »

Ja mam tiez Turbo 2, ale v tom druhom ti neporadim, nepoznam to.
Takze cakaj na dalsi prispevok alebo skusaj nastavenia.
Evilko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evilko »

ked tak keby si mohol tak trebars poslat mi nastavenie tvojho modemu samozrejme bez prihlasovacich udajov trebars cez icq
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“