Mam tu problém, zničoho nič sa mi zdeformovalo niekoľko fotiek. Dosť ma to serie
Tu je príklad:

Fotky jsi měl kde?Takhle nějak podobně se mi to stalo,když jsem fotky vypálil špatně na CD (podtekl buffer asi),nebo bylo CD špatně čitelné...na disku jsem se s tím ještě nesetkal.Pokud byly snímky z fotoaparátu v pořádku,když jsi je kopíroval na disk,tak na disku nemohly doznat takové deformace.Metelo píše:Zdravím...
Mam tu problém, zničoho nič sa mi zdeformovalo niekoľko fotiek. Dosť ma to serie(lebo som fotil aj napr. birmovku a fotky sú bezcenné), neviem si stým už rady. Neviete čo tento problém môže spôsobovať?

Virus je nesmysl,napadá mě nesprávné vypnutí,reset apod.,kdy se data mohou poškodit.Ale ani to se už dnes neděje.Každopádně zřejmě nemá cenu řešit,proč se tak stalo,ale zjednat nějakou nápravu.Napadá mě Photoshop a dělat s tím,co umíš.Metelo píše:Fotky boli určite v poriadku aj po prenose z fotoaparátu, ešte som si ich večer pozeral a na druhý deň som ich našiel v takomto stave. Už som myslel že či nemá dáky vírus, ale žiadny som nenašiel...