Shit píše:Věřím tomu, že Vista SP1 bude dobrý a použitelný OS.
On by byl už teď, jen ta kompatibilita...
Uvedu jeden příklad. Nainstaloval jsem Mafii, která je z roku 2002. Instalace OK, chci to spustit. Poklikám a nic se neděje. Řikám si WTF??? Pak mě trkne, že Visty maj integrovaný režim kompatibility pro starší Winy. Měním teda kompatibilitu na XP SP2. Vše fachčí mjak má. Ale když se mi dostal pod ruku The Godfather, tak nepomohlo ani tohle a já si ho prostě nezahraju...
Shit píše:Věřím tomu, že Vista SP1 bude dobrý a použitelný OS.
On by byl už teď, jen ta kompatibilita...
Uvedu jeden příklad. Nainstaloval jsem Mafii, která je z roku 2002. Instalace OK, chci to spustit. Poklikám a nic se neděje. Řikám si WTF??? Pak mě trkne, že Visty maj integrovaný režim kompatibility pro starší Winy. Měním teda kompatibilitu na XP SP2. Vše fachčí mjak má. Ale když se mi dostal pod ruku The Godfather, tak nepomohlo ani tohle a já si ho prostě nezahraju...
je mozny, ze ve VMWare mi Windows Experience Index vyhodi CPU 3,9 pamet 2,9 obe grafiky 1,0 a disk 5,9 a kdyz to nainstaluju na disk mimo vmware tak to ukaze CPU 2,4 pamet 1,9 grafika 1,9 a 1,0 a disk 5,2?
Pritom ve vmware bylo jen 512MB RAM.
PS: Ovladace na grafu nemam, proto nizky skore u 3D hrani (1,0)
wector: pameti? Ukazovalo to ve VMW 512MB (mozna 511MB) RAM. Ted to ukazuje 767MB.. CPU to ukazuje stejny, mam to na tom samym disku (akorat predtim to byl virtualni disk na jinym oddile tohohle disku).
sheeen píše:Může mi někdo vysvětlit co je tohle za stupidní řešení problému? Prej že používám betaverzi pritom built 6000 a všecky aktualizace nainstalovaný..
potřebuju poradit
mám dva disky. systémovej rozdělenej na C a D, na céčku XP, na déčku Vista. a druhej disk je datovej, NTFS. XP na ten datovej můžou zapsat v pohodě, Vista se při zapisování cuká - prej nemám práva. přes Total Comamnder 7 můžu zapsat po stisknutí "jako administrátor"
práva na ten NTFS disk jsem si přidělil. snad dobře... můj účet je ve skupině administrators.
kde by mohla být krpa? díky předem
screenshoty s nastavením práv můžu vystavit, pokud bude potřeba
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
chtěl bych se zeptat,u xp jsem si vždycky nastavoval stránkovaci soubor manuálně.stejnej max i min.u vist se to vyplatí nechat na systému a nebo taky nastavit manuálně?