35W AMD Athlon 64 X2 3800+ EE! zkusenosti
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- ILJUSIN
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- EasyM@n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ILJUSIN
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- EasyM@n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No takže přetaktovat tento procesor není vůbec žádný problém jak tady zezačátku někteří říkali. Jak a s čím jsem taktoval a hlavně kam jsem se dostal je popsáno na mojem webu www.eastmode.net 
- ILJUSIN
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- jessie.james
- Začátečník

- EasyM@n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- ILJUSIN
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- RaKo1
- Nováček

-
- KAS
- Nováček

- michalv
- Začátečník

-
Včera jsem právě jeden objednával v TSBohemia v Brně, prý si mám pro něj přijít ve středu, takže je možný že jich dostanou víc.KAS píše:Jsou ještě někde dostupné (skladem) tyto procesory? Všichni obchodníci ho mají jako nedostupný a dotazem na velkoobchodu jsem zjistil, že je EOL (end of life)Potřebuju jeden kus do HTPC.
Za radu předem dík
AMD Ryzen 7 5700x, Radeon 5700XT 8GB, Gigabyte B550M-DS3H, 16GB DDR4 3200Mhz
- pablo1
- Začátečník

-
ja som sa dostal na 2400mhz a viac ani trosku ale to bude asi tym ze neviem ako nastavit delicku.Nevie niekto pomoct?
Athlon X2 3800 EE/35W/,Biostar T-force 550,4x1gb 800mhz Aeneon CL4,hdd sataII 250gb maxtor+WD 640gb sataII,Enermax liberty 400W,Sapphire 1950pro ultimate.mouse-Logitech G9,multifunkčne zariadenie Canon pixma 520x,Lcd LGW2252TQ-PF
- Warran
- Žlutá karta Bazar

-
Je to trochu pozdě, ale mají je v CzechComputeru, odkud ovšem rychle mizí. Včera jich měli šest, dneska už jen tři. Dodací lhůta když nejsou na skladě dva dny. Jejich dodavatel je zřejmě má, ovšem otázka je, jak dlouho. Přes víkend jsem ho hledal a jinde jsem ho k dodání neviděl. Takže bych bral, dokud jsou. Já jsem si svůj odnesl v úterý.KAS píše: Jsou ještě někde dostupné (skladem) tyto procesory? Všichni obchodníci ho mají jako nedostupný a dotazem na velkoobchodu jsem zjistil, že je EOL (end of life) Potřebuju jeden kus do HTPC.
Za radu předem dík
//Edit 8:55, už jen dva, opravdu mizí.
- richie08
- Začátečník

- Caderom
- Začátečník

- 2M
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- ILJUSIN
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nj internetový obchody jsou tím známý že to zkouší2M píše:Tohle na mě v CZC zkoušeli před pár dny též.richie08 píše:...u výdeje na mě čekal 65W.
Zdá se mi to, nebo to není jen náhoda, že vždy skladník nejdřív zkouší vydat 65W, a až když je tam člověk seřve, tak teprve dostane 35W?!
Na druhou stranu to jde hned vidět co ti poslali tak by se nemělo stát že by někoho okradli
- Warran
- Žlutá karta Bazar

-
Opravdu si v případě CzC a tohodle procesoru dejte pozor. Já taky dostal 65W, který jsem musel vracet a teprve potom jsem si odnesl svůj 35W. Myslel jsem si cosi o omylu, ale tohle začíná vypadat podezřele.
Edit: Hehe, tak tomu procesoru změnili OPN z ADD3800CU na ADO3800CU a to je ten 65W. V současnosti tam mají ten 65W jako dvě položky. Velmi zvláštní, ale nepřekvapuje mě to. 35W už asi nebude.
Edit: Hehe, tak tomu procesoru změnili OPN z ADD3800CU na ADO3800CU a to je ten 65W. V současnosti tam mají ten 65W jako dvě položky. Velmi zvláštní, ale nepřekvapuje mě to. 35W už asi nebude.