Unreal Tournament 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

Red Devil píše:
Mirkana píše: Muže mi někdo poradit?
Nechybi ti nejaky ovladace?
Me tohle delal 3d mark 06 a pomohl tusim directx a me to na 64 bit home premium jede naprosto v pohode,uplne sem se divil,jak cekal pruser a bezi mi to jak fik

to asi nebude directx všechny ostatní hry jednou v pohodě.
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

Na me sestave mi to taky bezelo skvele ,ale ze by me to nejak zaujalo ? to opravdu ne no demo je demo .. uvidime jak na tom bude full :wink:

btw win vista 64 bit home premium
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

No prave ze me hry taky chodily,jen ten 3dmark ne

Si ty knihovny stahni a hod je do widly ne?
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Tak podle tehle hry jsem leet :lol: .

Obrázek
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Tak jsem to ted dal online luxusni masakr a chodi mi to jak vino
oqix
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oqix »

Tak ja som si to tiez nainstaloval na svoj PC vid popis PC1 a ide to celkom plynule na max pri 1280x1024. FPS od 27 do 60 mozno by to islo aj lepsie kebyze mam dualcore a pamete co idu na 1T.
BERTIK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BERTIK »

Musím říct, že jestli půjde vývoj her tímhle směrem, tak to bude jen dobře. Nemám teď namysli originalitu této hry, protože je to vylepšený UT 2004 a předešlé verze jak již zde bylo někde zmíněno.
Mám na mysli vývojářské enginy, protože na to, jakou pastvu pro oči UT 2007 (III) nabízí a jaký hardware je ke hraní zapotřebí, tak je to prostě nádhera a vývojáří enginýři jdou správným směrem. Takovýto engine si necham líbit. Samozřejmě že k tomu potřebují podporu hardwaru ale ty doby, kdy člověk musel mít bůhví jakou kartu na zahrání si třeba hry F.E.A.R. v době předešlé jsou už pryč. Dnes už si člověk slušně zahraje na kartě za cenu něco okolo 4000,-.
A můj názor na Unreal Tournament III ? Bude to PECKA, hratelnost mi připomíná starý dobrý první Unreal a to grafické zpracování i s audiem hratelnost jenom zvýší.
Gigabyte P35C-DS3R + Thermalright pasiv ,Intel Core 2 Duo E8200 2.66 - 3,5Ghz,1.3V + COOLer Master GeminII ,socket 775, VGA HIS EXCALIBUR TX HD 3850 512 MB, 4 Gb DDR2 Patriot 800 Mhz ,Latency 5,5,5,12 2xSATA II Raid 0 WD,SB X-Fi XtremeGamer, 500 W KME, 3DMark06 - 11 045 marks no VGA OC, OS WIN XP
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

je to zabavne, vyzera to dobre, hybe sa to rychlo, ma to super hratelnost a vyborne meno.... este keby to bolo zdarma tak je to idealna hra :-D
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

Tak vcera jsem se konecne pripojil na nejaky rozumny server s modem Vehicle CTF a muzu rict ...NEMUZU SE DOCKAT onslaught a warfare modu. Spousta novych vychytavek co se vozidel tyce, hoverboard pro rychlejsi pohyb s moznosti se energetickym paprskem"chytnout" zvoleneho vozidla ovladaneho jinym hracem(opravdu mazec capnout se Raptora-takova ta poletucha litaci i hodne vysoko:-) ). Jediny co mi vadi je ovladani Hellbenderu a Scoripona..zataceni je strasilve citlivy a rychly. Manta je klasika, proste akorat vypada lip jinak oproti ut2k4 nedoznala moc zmen a hlasku"Vehicular Manslaughter" si v ni vychutnate minimalne stejne dobre :twisted: . Raptor dostal moc hezkej facelift a pozitvni zmena v zamerovani raket. Secteno podtrzeno hrat jednu mapu, navic jen ve vehicle CTF modu, relativne malou, 4 hodiny v kuse se mi uz hodne dlouho nestalo.

Po porizeni druhyho gigovyho modulu ramek se to s 2gb hejbe i na moji obstarozni sestave naprosto paradne v 1024 pri zachovani slusnyho mnozstvi detailu. S prihlednutim k tomu ze je to pouze demo a to jeste beta mam temer jasno v tom kterou hrou si udelam v listopadu radost:-D.
Kral je mrtev, at zije kral:-)
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
natsuhiboshi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od natsuhiboshi »

UT sem nehral od prvniho vydani UT u kteryho sem prosedel mladi, dneska sem mel trochu casu, tak sem si zkusil UT3 a je to totalni masakr jako UT1, hra se vubec nezmenila, jenom grafika a zvuk, proste bomba :))
Core i5-3570k@4,5GHz|Intel DZ77RE-75K|4x8GB Corsair Vengeance 1600MHz|eVGA GTX Titan 6GB@1077Mhz core|OCZ RevoDrive 3 240 GB
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

aka bude cena v obchodoch? BTW neska uz 3 hod vehicle CTF :oops:
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

scream píše:aka bude cena v obchodoch? BTW neska uz 3 hod vehicle CTF :oops:
kdyz si ju objednas v predprodeji,tak cca 800 nebo tak nejak ne ? ...
Ja uz ju mam objednanou takze se uz tesim :-)
nexik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nexik »

tak jsem se konečně k tomu dokopal a demo si stáhnul ... a musím říct BOMBA !!! hratelnost absolutně perfektní , při pohledu na tu grafiku člověk neví co říct , jednim slovem nádhera :oops:

grafika v crysis je úžasná , ale tohle mi přijde minimalně stejné , spíš lepší ... hrozně se mi líbí světla a grafika celkově v té městské mapě v DM :)
Intel C2D @3GHz PX8800GTX 2048MB A-Data EE 800MHz P35-DS3 DXX 500W 7200.10 320GB
natsuhiboshi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od natsuhiboshi »

dneska sem stravil 4 hodiny na vsech mapach co sou v demu k dispozici a je to proste stejnej naser jako kdyz vysla jednicka :D
Core i5-3570k@4,5GHz|Intel DZ77RE-75K|4x8GB Corsair Vengeance 1600MHz|eVGA GTX Titan 6GB@1077Mhz core|OCZ RevoDrive 3 240 GB
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

Souhlasim, na tuhle hru je malo 1GB RAM v max. nastaveni textur. Chce to aspon 1,5 GB.
A to nemluvim o tom, ze oficialni demo ma mit pouzity jeste vetsi textury.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
havk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havk »

Takze moj NB sa s beta demom nema moc rad :cry: .

Obcas mi pri vytvarani hry hodi BSOD {XP 32bit}, obcas sa dokonca nexce spustit ani len hra a rovno hodi chybu. Par krat sa mi stalo dokonca, ze som bol priamo v hre a zacali mi preblikavat textury a nasledny crash hry a winu :shock:

Jasne, je to iba beta demo, no take spravanie som neocakaval {hlavne, ked ostatne aplikacie funguju vcelku bez problemov}.

K samotnej hre: vyborna hratelnost, hned ma hra vtiahla, VCTF ma velmi bavilo, graficky hra vyzera uchvatne a plynule, co bolo u Crysis nemyslitelne. Rozhodne najlepsie pouzitie UE3, ake som videl.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Tak jsem to stáhnul a nainstaloval. Dost mě překvapilo využití cpu na 100% 8)
Jinak to jde tak nějak ležérně 1280x1024 na plný. cca 30fps a na nízký 1024x768 kolem 50ti takže hrát se to dá, ale 800gt nebude ideální.
Hratelnost je klasická pro UT. 8-) Někdo tu psal, že je to rychlá nepřehledná akce a nějak to nezvládal...však taky jo. po dlouhý době pořádná arénová střílečka :lol:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Yngwie
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yngwie »

Cest prispeju svou troskou do mlejna

http://hwmag.cz/clanek/hardware/unreal- ... iew-vykonu

prekvapilo me, ze na anandtechu namerili, tak brutalni rozdily mezi CPU...rekl bych, ze testovali offline s boty on, takze pocet botu a jejich AI ovlivnovala tak moc rozdily v FPS.

Jinak nevim, co tu kdo trepe proti grafice, ktera je pri AA na GF8800 nadherna. V nekterych ohledech urcite lepsi nez CryEngine 2.
Intel Core i7 3.6GHz, Gigabyte X58, 3x2GB OCZ DDR3 1666MHz, 128GB SSD OCZ + 2xHDD 750GB WesternDigital (RAID), 2xGeForce GTX 285 SLI, SB X-Fi Platinum, Audio: NAD C352+Xavian XN125II+Basso, Razer DiamondBack + Razer ExactMat, HP 30" LCD
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

grafiku porovnavej s CryEnginem az tu budou obe full verze
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2 Yngwie:

Co jsem četl na tom Anandtechu, tak to naopak testovali zcela bez botů, takže ten engine bude hodne zavislej na CPU (podle testů teda spíš na cache a počtu jader než na frekvenci) i bez botů, natož pak asi s nima, to se rozdily jeste zvetší.

Jinak nevim jestli je to nejakej beta bug, ale AMD je se svym vykonem tam kde má být, teda v prdeli.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“