Nechybi ti nejaky ovladace?
Me tohle delal 3d mark 06 a pomohl tusim directx a me to na 64 bit home premium jede naprosto v pohode,uplne sem se divil,jak cekal pruser a bezi mi to jak fik
to asi nebude directx všechny ostatní hry jednou v pohodě.
Tak ja som si to tiez nainstaloval na svoj PC vid popis PC1 a ide to celkom plynule na max pri 1280x1024. FPS od 27 do 60 mozno by to islo aj lepsie kebyze mam dualcore a pamete co idu na 1T.
Musím říct, že jestli půjde vývoj her tímhle směrem, tak to bude jen dobře. Nemám teď namysli originalitu této hry, protože je to vylepšený UT 2004 a předešlé verze jak již zde bylo někde zmíněno.
Mám na mysli vývojářské enginy, protože na to, jakou pastvu pro oči UT 2007 (III) nabízí a jaký hardware je ke hraní zapotřebí, tak je to prostě nádhera a vývojáří enginýři jdou správným směrem. Takovýto engine si necham líbit. Samozřejmě že k tomu potřebují podporu hardwaru ale ty doby, kdy člověk musel mít bůhví jakou kartu na zahrání si třeba hry F.E.A.R. v době předešlé jsou už pryč. Dnes už si člověk slušně zahraje na kartě za cenu něco okolo 4000,-.
A můj názor na Unreal Tournament III ? Bude to PECKA, hratelnost mi připomíná starý dobrý první Unreal a to grafické zpracování i s audiem hratelnost jenom zvýší.
Gigabyte P35C-DS3R + Thermalright pasiv ,Intel Core 2 Duo E8200 2.66 - 3,5Ghz,1.3V + COOLer Master GeminII ,socket 775, VGA HIS EXCALIBUR TX HD 3850 512 MB, 4 Gb DDR2 Patriot 800 Mhz ,Latency 5,5,5,12 2xSATA II Raid 0 WD,SB X-Fi XtremeGamer, 500 W KME, 3DMark06 - 11 045 marks no VGA OC, OS WIN XP
Tak vcera jsem se konecne pripojil na nejaky rozumny server s modem Vehicle CTF a muzu rict ...NEMUZU SE DOCKAT onslaught a warfare modu. Spousta novych vychytavek co se vozidel tyce, hoverboard pro rychlejsi pohyb s moznosti se energetickym paprskem"chytnout" zvoleneho vozidla ovladaneho jinym hracem(opravdu mazec capnout se Raptora-takova ta poletucha litaci i hodne vysoko:-) ). Jediny co mi vadi je ovladani Hellbenderu a Scoripona..zataceni je strasilve citlivy a rychly. Manta je klasika, proste akorat vypada lip jinak oproti ut2k4 nedoznala moc zmen a hlasku"Vehicular Manslaughter" si v ni vychutnate minimalne stejne dobre . Raptor dostal moc hezkej facelift a pozitvni zmena v zamerovani raket. Secteno podtrzeno hrat jednu mapu, navic jen ve vehicle CTF modu, relativne malou, 4 hodiny v kuse se mi uz hodne dlouho nestalo.
Po porizeni druhyho gigovyho modulu ramek se to s 2gb hejbe i na moji obstarozni sestave naprosto paradne v 1024 pri zachovani slusnyho mnozstvi detailu. S prihlednutim k tomu ze je to pouze demo a to jeste beta mam temer jasno v tom kterou hrou si udelam v listopadu radost:-D.
Kral je mrtev, at zije kral:-)
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
UT sem nehral od prvniho vydani UT u kteryho sem prosedel mladi, dneska sem mel trochu casu, tak sem si zkusil UT3 a je to totalni masakr jako UT1, hra se vubec nezmenila, jenom grafika a zvuk, proste bomba )
tak jsem se konečně k tomu dokopal a demo si stáhnul ... a musím říct BOMBA !!! hratelnost absolutně perfektní , při pohledu na tu grafiku člověk neví co říct , jednim slovem nádhera
grafika v crysis je úžasná , ale tohle mi přijde minimalně stejné , spíš lepší ... hrozně se mi líbí světla a grafika celkově v té městské mapě v DM
Souhlasim, na tuhle hru je malo 1GB RAM v max. nastaveni textur. Chce to aspon 1,5 GB.
A to nemluvim o tom, ze oficialni demo ma mit pouzity jeste vetsi textury.
Obcas mi pri vytvarani hry hodi BSOD {XP 32bit}, obcas sa dokonca nexce spustit ani len hra a rovno hodi chybu. Par krat sa mi stalo dokonca, ze som bol priamo v hre a zacali mi preblikavat textury a nasledny crash hry a winu
Jasne, je to iba beta demo, no take spravanie som neocakaval {hlavne, ked ostatne aplikacie funguju vcelku bez problemov}.
K samotnej hre: vyborna hratelnost, hned ma hra vtiahla, VCTF ma velmi bavilo, graficky hra vyzera uchvatne a plynule, co bolo u Crysis nemyslitelne. Rozhodne najlepsie pouzitie UE3, ake som videl.
Tak jsem to stáhnul a nainstaloval. Dost mě překvapilo využití cpu na 100%
Jinak to jde tak nějak ležérně 1280x1024 na plný. cca 30fps a na nízký 1024x768 kolem 50ti takže hrát se to dá, ale 800gt nebude ideální.
Hratelnost je klasická pro UT. Někdo tu psal, že je to rychlá nepřehledná akce a nějak to nezvládal...však taky jo. po dlouhý době pořádná arénová střílečka
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64 Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
prekvapilo me, ze na anandtechu namerili, tak brutalni rozdily mezi CPU...rekl bych, ze testovali offline s boty on, takze pocet botu a jejich AI ovlivnovala tak moc rozdily v FPS.
Jinak nevim, co tu kdo trepe proti grafice, ktera je pri AA na GF8800 nadherna. V nekterych ohledech urcite lepsi nez CryEngine 2.
Co jsem četl na tom Anandtechu, tak to naopak testovali zcela bez botů, takže ten engine bude hodne zavislej na CPU (podle testů teda spíš na cache a počtu jader než na frekvenci) i bez botů, natož pak asi s nima, to se rozdily jeste zvetší.
Jinak nevim jestli je to nejakej beta bug, ale AMD je se svym vykonem tam kde má být, teda v prdeli.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään