NHL 08

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

bizak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bizak »

Já dávám zhruba stejně gólů jakov NHL07. Někdy dva, jindy osm. To všechno na největší obtížnost. Góly padají z úplně stejných situací jako vloni. Počet střel za zápas mám v průměru kolem 35.
Intel Q9300, MB ASUS P5QL-E, 2x2GB DDR2 400MHz, ATI Radeon 5850, 2x HDD (640+1500 GB), Creative SB X-Fi Xtreme
esfilip
Začátečník
Začátečník

Re: NHL 08 640x480

Příspěvek od esfilip »

mateovic píše:Neviete ako by som mohol NHL 08 spustit v rezime 640x480? Pomohlo by aj keby sa to dalo spustit v okne.Dovod preco to potrebujem je ten, ze momentalne mam doma monitor s max. rozlisenim 640x480. Dakujem
Klikni na aplikaci pravm a dej vlastnosti a tam kompatibilita a zapni si tam 640x480 a máš to.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Takže tu máme druhý díl seriálu "Thellwin nedává góly"

Obrázek

Wtf ? Mám něco blbě nastavený ? Přehlédl jsem tlačítko "Povol víc jak jeden/dva góly za zápas" nebo co je kua blbě ? :evil:

Ať hraju offline nebo online tak pořád to samý, soupeřovi tam spadne skoro všechno a mě zase vůbec nic.
Goldnoob team proud member!
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

0118 999 881 999 119 7253
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

No já hrál naposled 2001, takže pevně věřím, že budu pozitivně překvapen :lol:
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Thellwin píše:Takže tu máme druhý díl seriálu "Thellwin nedává góly"

Obrázek

Wtf ? Mám něco blbě nastavený ? Přehlédl jsem tlačítko "Povol víc jak jeden/dva góly za zápas" nebo co je kua blbě ? :evil:

Ať hraju offline nebo online tak pořád to samý, soupeřovi tam spadne skoro všechno a mě zase vůbec nic.
to je rukama :lol: zkus pouzivat klicky i pri strele z dalky.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

No rukama to asi je, ale nikdo mi není schopný říct, co dělám špatně. STřely z dálky se skoro vůbec nechytaj ...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Je to uplne stejny jako lonskej ročník, rekl bych, že ješte lehčí ... :( Proti PC je to komedie, jedine proti živýmu protihrači (nebo neživýmu - nevim v jakym stavu to se mnou Nordir hraje :) ) je to vyzva. Tam ale zas selhává sitovej kod, nic extra rychlost.

Jinak ta nepodpora dualcore, to je opravdu peklo.

Dočkame se nekdy zase poradnyho ročníku NHL od EA?? Poslední roky je to opravdu zlý ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

MAGMA
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAGMA »

to Thellwin> Strelba je vyriesena uplne dementne. Vacsinou gol z obycajnej strely nepadne, ale akonahle uz pouzijes nejaku trapnu klucku alebo iba pohnes pravou packou do strany, tak 50% je to gol. Kludne aj bekendom od modrej :)
NHL08 ma opat utvrdilo, ze minulorocny prechod z hokejoveho virtualneho sveta na futbalovy bol vyborny tah.

NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já tak hraju už X let fotbal a tam tyhle problémy nemám. Teď hrajeme online Fifu a občas třeba prohraju, protože jsem odkojenej na PESku, ale není to proto, že ta hra je dementní.

Střelba gólů je jeden problém. Ten druhej je, že při hře proti lidskému protivníkovi dostanu nakládačku třeba 12:0 (občas 10:1) a z těch 12/10 gólů je 80% jako přes kopírák. Ujedou dva, nahrávka na druhou stranu a gól. Bránit se to nedá, protože nejde hned přepnout na obránce vzadu a ten si sjíždí k útočníkovi s pukem a po přepnutí se už nestihne vrátit.
comm
Nováček
Nováček

Příspěvek od comm »

Thellwin píše:No rukama to asi je, ale nikdo mi není schopný říct, co dělám špatně. STřely z dálky se skoro vůbec nechytaj ...
Tak mrkni na moje video z online hry s kamosem, jake goly nejcasteji padaji: http://www.youtube.com/watch?v=Py4hG-fAuyY

Casto davam tak, ze se od cervene rozjedu k modre (mam pohled nahoru), takze najizdim na levou stranu a strelim do praveho horniho (je to videt 1:30). Jinak to chce porad strilet, za zapas mam 30-50 strel (hraju jen online, proti PC jsem hral 1).
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Pěkný video, ale už jsem ho viděl (link byl tuším už na OC4u). Tak já střílím, to jde vidět z toho screenu, ale nějak to tam nepadá :(
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Sentenced píše: Dočkame se nekdy zase poradnyho ročníku NHL od EA?? Poslední roky je to opravdu zlý ...
Kup si Xbox a budeš se dočkávat každý rok :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Frostys píše:
Sentenced píše: Dočkame se nekdy zase poradnyho ročníku NHL od EA?? Poslední roky je to opravdu zlý ...
Kup si Xbox a budeš se dočkávat každý rok :)
Je opravdu ta verze 08 pro x360 tak dobra jak se píše ?? Cetl jsem, ze snad nejde hrat sezona, to by me dost rozhodilo, jinak jsem o tomhle kacířskym kroku už uvažoval, to se priznam ... na PC totiž to nhl stojí uz par let za hovno.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

ono zalezi take s jakym hracem hrajes. muj oblibeny jagr uz ma na konte pres 70 golu za sezonu. takze si vytipuj nejakyho presnyho strelce a na nej se soustred. kriznou prihravkou na strelu z prvni da gol kdejaka lama (myslim hokejistu), ale goly z dorazek jsou haluze a umistene davaji jen ti TOP hraci.

s mladochem jsme si dali turnaj, on mel takoveho kone v Sakku Koivu, ale nakonec o 3 body Jagr vyhral :-).
---
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Sentenced píše:
Frostys píše: Kup si Xbox a budeš se dočkávat každý rok :)
Je opravdu ta verze 08 pro x360 tak dobra jak se píše ?? Cetl jsem, ze snad nejde hrat sezona, to by me dost rozhodilo, jinak jsem o tomhle kacířskym kroku už uvažoval, to se priznam ... na PC totiž to nhl stojí uz par let za hovno.
Já jsem bohužel ani na NHL 08 neviděl recenzi, ale podle ostatních sportovních her a od komentářů lidí jsou EA sports hry rok od roku na Xbox lepší. Jak už změny v grafice, tak i v hratelnosti.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

No na PC som to nehral ale kamos co to hrava teda len nadaval. Ja som hral na XBOXe len demo a to uz je paradne. Si myslim ze ked to uvidi kamos (nazdar Streethawk :-))) tak sa nam rozrastie okruh XBOXarov a ubudne jeden PCckar :lol:
XBOX360
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

nj, ale PC gaming neni jen o sportech :-). ja jsem byl vasnivy a EA mne donutilo je prestat hrat jiz v roce 2005. od te doby cekam a v pravde, prechod na konzolu mne ani nenapadl. takze nejakymu exodu z PC na XBOX neverim, to uz tady bylo mnohokrat :-D.
---
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Ja som nehovoril o ziadnom exoduse ale o jednom PCckarovi :-D
XBOX360
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Hrál jsem demo a uz druhym rokem mě NHL nenadchlo..pořád to je to same :( :( Oproti tomu verze pro X-box je skvela :)
CPU:Intel E8400, MB: Asus P5E X38, RAM: Patriot 2x1 GB 800 MHz, GPU:Asus 8800 GTS ( G92), HDD: WD 6400 AAKS, PSU: Fortron Blue Storm 500W
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“