NHL 08
Moderátor: Baneshee
- bizak
- Začátečník

Já dávám zhruba stejně gólů jakov NHL07. Někdy dva, jindy osm. To všechno na největší obtížnost. Góly padají z úplně stejných situací jako vloni. Počet střel za zápas mám v průměru kolem 35.
Intel Q9300, MB ASUS P5QL-E, 2x2GB DDR2 400MHz, ATI Radeon 5850, 2x HDD (640+1500 GB), Creative SB X-Fi Xtreme
- esfilip
- Začátečník

-
Re: NHL 08 640x480
Klikni na aplikaci pravm a dej vlastnosti a tam kompatibilita a zapni si tam 640x480 a máš to.mateovic píše:Neviete ako by som mohol NHL 08 spustit v rezime 640x480? Pomohlo by aj keby sa to dalo spustit v okne.Dovod preco to potrebujem je ten, ze momentalne mam doma monitor s max. rozlisenim 640x480. Dakujem
- Thellwin
- Administrátor

Takže tu máme druhý díl seriálu "Thellwin nedává góly"

Wtf ? Mám něco blbě nastavený ? Přehlédl jsem tlačítko "Povol víc jak jeden/dva góly za zápas" nebo co je kua blbě ?
Ať hraju offline nebo online tak pořád to samý, soupeřovi tam spadne skoro všechno a mě zase vůbec nic.

Wtf ? Mám něco blbě nastavený ? Přehlédl jsem tlačítko "Povol víc jak jeden/dva góly za zápas" nebo co je kua blbě ?
Ať hraju offline nebo online tak pořád to samý, soupeřovi tam spadne skoro všechno a mě zase vůbec nic.
Goldnoob team proud member!
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to je rukama
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
- Thellwin
- Administrátor

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Je to uplne stejny jako lonskej ročník, rekl bych, že ješte lehčí ...
Proti PC je to komedie, jedine proti živýmu protihrači (nebo neživýmu - nevim v jakym stavu to se mnou Nordir hraje
) je to vyzva. Tam ale zas selhává sitovej kod, nic extra rychlost.
Jinak ta nepodpora dualcore, to je opravdu peklo.
Dočkame se nekdy zase poradnyho ročníku NHL od EA?? Poslední roky je to opravdu zlý ...
Jinak ta nepodpora dualcore, to je opravdu peklo.
Dočkame se nekdy zase poradnyho ročníku NHL od EA?? Poslední roky je to opravdu zlý ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- MAGMA
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
to Thellwin> Strelba je vyriesena uplne dementne. Vacsinou gol z obycajnej strely nepadne, ale akonahle uz pouzijes nejaku trapnu klucku alebo iba pohnes pravou packou do strany, tak 50% je to gol. Kludne aj bekendom od modrej 
NHL08 ma opat utvrdilo, ze minulorocny prechod z hokejoveho virtualneho sveta na futbalovy bol vyborny tah.
NHL08 ma opat utvrdilo, ze minulorocny prechod z hokejoveho virtualneho sveta na futbalovy bol vyborny tah.
NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
- Thellwin
- Administrátor

Já tak hraju už X let fotbal a tam tyhle problémy nemám. Teď hrajeme online Fifu a občas třeba prohraju, protože jsem odkojenej na PESku, ale není to proto, že ta hra je dementní.
Střelba gólů je jeden problém. Ten druhej je, že při hře proti lidskému protivníkovi dostanu nakládačku třeba 12:0 (občas 10:1) a z těch 12/10 gólů je 80% jako přes kopírák. Ujedou dva, nahrávka na druhou stranu a gól. Bránit se to nedá, protože nejde hned přepnout na obránce vzadu a ten si sjíždí k útočníkovi s pukem a po přepnutí se už nestihne vrátit.
Střelba gólů je jeden problém. Ten druhej je, že při hře proti lidskému protivníkovi dostanu nakládačku třeba 12:0 (občas 10:1) a z těch 12/10 gólů je 80% jako přes kopírák. Ujedou dva, nahrávka na druhou stranu a gól. Bránit se to nedá, protože nejde hned přepnout na obránce vzadu a ten si sjíždí k útočníkovi s pukem a po přepnutí se už nestihne vrátit.
Goldnoob team proud member!
- comm
- Nováček

Tak mrkni na moje video z online hry s kamosem, jake goly nejcasteji padaji: http://www.youtube.com/watch?v=Py4hG-fAuyYThellwin píše:No rukama to asi je, ale nikdo mi není schopný říct, co dělám špatně. STřely z dálky se skoro vůbec nechytaj ...
Casto davam tak, ze se od cervene rozjedu k modre (mam pohled nahoru), takze najizdim na levou stranu a strelim do praveho horniho (je to videt 1:30). Jinak to chce porad strilet, za zapas mam 30-50 strel (hraju jen online, proti PC jsem hral 1).
- Thellwin
- Administrátor

- Frostys
- Začátečník

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Je opravdu ta verze 08 pro x360 tak dobra jak se píše ?? Cetl jsem, ze snad nejde hrat sezona, to by me dost rozhodilo, jinak jsem o tomhle kacířskym kroku už uvažoval, to se priznam ... na PC totiž to nhl stojí uz par let za hovno.Frostys píše:Kup si Xbox a budeš se dočkávat každý rokSentenced píše: Dočkame se nekdy zase poradnyho ročníku NHL od EA?? Poslední roky je to opravdu zlý ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- J X P
- Středně pokročilý

ono zalezi take s jakym hracem hrajes. muj oblibeny jagr uz ma na konte pres 70 golu za sezonu. takze si vytipuj nejakyho presnyho strelce a na nej se soustred. kriznou prihravkou na strelu z prvni da gol kdejaka lama (myslim hokejistu), ale goly z dorazek jsou haluze a umistene davaji jen ti TOP hraci.
s mladochem jsme si dali turnaj, on mel takoveho kone v Sakku Koivu, ale nakonec o 3 body Jagr vyhral
.
s mladochem jsme si dali turnaj, on mel takoveho kone v Sakku Koivu, ale nakonec o 3 body Jagr vyhral
---
- Frostys
- Začátečník

-
Já jsem bohužel ani na NHL 08 neviděl recenzi, ale podle ostatních sportovních her a od komentářů lidí jsou EA sports hry rok od roku na Xbox lepší. Jak už změny v grafice, tak i v hratelnosti.Sentenced píše:Je opravdu ta verze 08 pro x360 tak dobra jak se píše ?? Cetl jsem, ze snad nejde hrat sezona, to by me dost rozhodilo, jinak jsem o tomhle kacířskym kroku už uvažoval, to se priznam ... na PC totiž to nhl stojí uz par let za hovno.Frostys píše: Kup si Xbox a budeš se dočkávat každý rok
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Shack
- Začátečník

- J X P
- Středně pokročilý

- Shack