Vložené titulky
- Alofok
- Nováček

-
Vložené titulky
Mam v jednom anime vloženy titulky, je tu nejaka možnost jak je vyjmout ??
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vložené titulky
Záleží na formatu, řekni nám více o tom souboru.Alofok píše:Mam v jednom anime vloženy titulky, je tu nejaka možnost jak je vyjmout ??
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Dopočítat z okolních pixelů, to máš pravdu to bude děsný to je tak na odstranění loga z obrazu ale odstranit titulky to bude nehezké.NobodyLovesMe píše:Jestli jsou titulky součástí obrazu videa,tedy nejsou klasicky v externím souboru,jejich vyjmutí je nemožné.Maximálně rozmazat,nebo dopočítat obraz z okolních pixelů.Ale půjde to poznat.
Ale user už nám asi víc neřekne...
- Prima
- Nováček

-
Hojte, mám dost podobný problém, jako zde user Alofok. Jedná se především o asijské filmy(anime), které se dají velmi těžce sehnat s originálním znění BEZ titulků(především eng). Není nějaká možnost, jak ve video v avi formátu odstranit titulky, které jsou tam nahrané? Googlil jsem a nalezl jsem, že například z mkv formátu pomocí "MkvWizard" programu toho lze dosáhnou, ačkoliv osobně s tím nemám žádné zkušenosti. Děkuji předem za rady 
- cesilek
- Nováček

-
U mkv to jde protože titulky nejsou přímo v obraze, ale jsou součástí mkv v podobě textu. Ale avi tohle neumožňuje. Buď se to řeší externím souborem (srt), nebo se dají přímo do obrazu a těch se už nezbavíš.