Vložené titulky

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Alofok
Nováček
Nováček

Vložené titulky

Příspěvek od Alofok »

Mam v jednom anime vloženy titulky, je tu nejaka možnost jak je vyjmout ??
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Vložené titulky

Příspěvek od Dzin »

Alofok píše:Mam v jednom anime vloženy titulky, je tu nejaka možnost jak je vyjmout ??
Záleží na formatu, řekni nám více o tom souboru.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Jestli jsou titulky součástí obrazu videa,tedy nejsou klasicky v externím souboru,jejich vyjmutí je nemožné.Maximálně rozmazat,nebo dopočítat obraz z okolních pixelů.Ale půjde to poznat.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

NobodyLovesMe píše:Jestli jsou titulky součástí obrazu videa,tedy nejsou klasicky v externím souboru,jejich vyjmutí je nemožné.Maximálně rozmazat,nebo dopočítat obraz z okolních pixelů.Ale půjde to poznat.
Dopočítat z okolních pixelů, to máš pravdu to bude děsný to je tak na odstranění loga z obrazu ale odstranit titulky to bude nehezké.
Ale user už nám asi víc neřekne...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Prima
Nováček
Nováček

Příspěvek od Prima »

Hojte, mám dost podobný problém, jako zde user Alofok. Jedná se především o asijské filmy(anime), které se dají velmi těžce sehnat s originálním znění BEZ titulků(především eng). Není nějaká možnost, jak ve video v avi formátu odstranit titulky, které jsou tam nahrané? Googlil jsem a nalezl jsem, že například z mkv formátu pomocí "MkvWizard" programu toho lze dosáhnou, ačkoliv osobně s tím nemám žádné zkušenosti. Děkuji předem za rady :wink:
cesilek
Nováček
Nováček

Příspěvek od cesilek »

U mkv to jde protože titulky nejsou přímo v obraze, ale jsou součástí mkv v podobě textu. Ale avi tohle neumožňuje. Buď se to řeší externím souborem (srt), nebo se dají přímo do obrazu a těch se už nezbavíš.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“