-!- Radeon HD2600 - problémy a jejich řešení -!-

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
blekota je boss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blekota je boss »

vi nekdo jak je to s moznostmi UVD na AGP vezi? PC mam starej strep ale chtel bych na nem rozchodit plynule full HD...
erik14
Nováček
Nováček

Příspěvek od erik14 »

mara.t píše:můžu se zeptat jestli se varianta HD2600pro od palitu povedla někomu nataktovat a včem?
Chtěl jsem si z něho udělat XT verzi ale jakkoliv a v čemkoli ATI Tool, Ati tray...tak monitor zhasne a jsem "out of frequenci"
V CCC to sice jde..ale jen z 600 na 625...zbytečnost..
dík
Pretaktujes to pomocou...AMDGPUClockTool...daj do googla....Ja som pretaktoval Xpertvision ATI 2600 Pro 600-700 na 800-800 slusne nie? :-D
Denis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Denis »

Můžete mi prosím poradit?
Postavil jsem si nový počítač,mám grafiku ATI Radeon 2600XT od MSI a po instalaci nových catalystu mi to už po startu hlásí chybu (správná inicializace aplikace(0x0000135) se nezdařila.Klepnutím na tlačítko OK můžete aplikaci ukončit)a při každém dalším pokusu o spuštění jakýchkoliv jejich součástí také.
Poradíte mi,co mám s tím dělat?Už jsem to znovu přeinstaloval,jednou jsem použil originál CD,podruhé jsem to stáhl z netu a výsledek je pořád stejný------:o(((
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

Zkus ji pichnout do jineho kompu ... 8-)
R7 9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
mara.t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mara.t »

2Erik: Dík..to fungovalo ...ale nevím jak výsledky nějak uložit, či jak zařídit aby se měnil 2D/3d režim (i když tam je tak není povolen). Vadí když mám CCC? Nebo jak se stím zachází? Dík :D
Denis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Denis »

GaGy píše:Zkus ji pichnout do jineho kompu ... 8-)
Hm,bohužel nemám tuhle možnost.Všechny ostatní PC nemají ještě PCI-E.Myslíte si,že by to mohlo být špatnou kartou?Nebo jen nějaký SW problém?
Denis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Denis »

Můžete mi ještě poradit,co je potřeba nastavit v BIOSu?Třeba mám ještě nějakou chybu tam.
lumio
Začátečník
Začátečník

MSI

Příspěvek od lumio »

To Denis: Stiahni driver sweeper na:
http://downloads.guru3d.com/download.ph ... 5#download
restartni do safe modu. Nainstaluj ho , daj odobrat ATI.

Normalne spust win, nahod .NET framework 2.0/3.0 a instaluj ovladace.
Mne to takto fungovalo.
lumio
Začátečník
Začátečník

MSI

Příspěvek od lumio »

Ja mam iny problem.
Pri praci vo win sa niekedy pokazi 2D :
http://www.screenshots.cc/view_image/fc ... titled.JPG

Cim to moze byt :(
Denis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Denis »

Díky moc,už jsem na to přišel,cyběl mi tam ten NET framework.
Lyndon
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lyndon »

Můžete mi prosím poradit - mám MSI Ati radeon 2600 Xt, ovladače 7.10 a místo vypnutí PC se mi často restartuje. Občas taky PC při hraní her zamrzne a pomůže jen reset. Se starou kartou Matrox to nedělalo. Nevíte co s tím? Díky.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Lyndon píše:Můžete mi prosím poradit - mám MSI Ati radeon 2600 Xt, ovladače 7.10 a místo vypnutí PC se mi často restartuje. Občas taky PC při hraní her zamrzne a pomůže jen reset. Se starou kartou Matrox to nedělalo. Nevíte co s tím? Díky.
jakej mas zdroj?
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Pochybuju o souvislostech spatny zdroj a 2600xt :)
Lyndon
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lyndon »

Mám zdroj Fortron 400 W. To by mělo stačit, ta karta má pasivní chlazení.
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

A jak máš větranou bednu, když máš pasiv na tý grafice? Ona totiž patří k těm teplejším....
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

godlike píše:Pochybuju o souvislostech spatny zdroj a 2600xt :)
proc by nemohlo? ono zdroj muze bejt vadnej a muze posilat spatny napeti do grafiky apod tech vairant je hodne :) ale ty jenom proste musis zpochybnit vsechno co napisu :). Hroznej provokater.

to Lyndon
skus jeste ofukovat ten pasiv nakym vetrakem jestly to nepomuze.
Lyndon
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lyndon »

To Surgical: mám tam navíc větrák Arctic cool (nebo tak nějak se jmenuje) kvůli tomu pasivnímu chlazení. Takže tím pasivem by to být nemělo. Ještě před touto kartou jsem tam vyzkoušel Radeon 2600 Pro s kativním chlazením a to bylo přesně totéž. Pka jsem odinstaloval všechny ovladače, pro jistootu se ještě vrátil do dřívějšího bodu obnovy a dopadlo to s novou kartou vlastně stejně.
Surgical
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Surgical »

Že tam máš jeden větrák navíc o úrovni chlazení nic, ale opravdu nic nevypovídá.... Jaký je zbytek počítače? Je tam nějaký o/c? Jaký měříš teploty? Zkusil jsi jiný zdroj? Tuhnutí kompa může mít spoustu jiných důvodů, než jen grafickou kartu...
creb
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od creb »

ludia co mate hd2600xt a zamrza vam pc tak pokial mate dosku s nvidiackym chipsetom tak problem je prave v nom nakolko tato karta ma vstavane hd audio v hdmi vystupe ktory podporuje tak vam to robi problem ked pouzivate zvukovku na doske ja som mal m2n-e a tiez mi to robilo tak som si kupil asus m2a vm a problem je vyrieseny :) verte mi
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

creb píše:ludia co mate hd2600xt a zamrza vam pc tak pokial mate dosku s nvidiackym chipsetom tak problem je prave v nom nakolko tato karta ma vstavane hd audio v hdmi vystupe ktory podporuje tak vam to robi problem ked pouzivate zvukovku na doske ja som mal m2n-e a tiez mi to robilo tak som si kupil asus m2a vm a problem je vyrieseny :) verte mi
je pravda ze v posledni dobe hodne stavim prave tuto kombinaci ASUS desky s 2600XT a no problem.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“