-!- Radeon HD2600 - problémy a jejich řešení -!-
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- blekota je boss
- Začátečník

- erik14
- Nováček

-
Pretaktujes to pomocou...AMDGPUClockTool...daj do googla....Ja som pretaktoval Xpertvision ATI 2600 Pro 600-700 na 800-800 slusne nie?mara.t píše:můžu se zeptat jestli se varianta HD2600pro od palitu povedla někomu nataktovat a včem?
Chtěl jsem si z něho udělat XT verzi ale jakkoliv a v čemkoli ATI Tool, Ati tray...tak monitor zhasne a jsem "out of frequenci"
V CCC to sice jde..ale jen z 600 na 625...zbytečnost..
dík
- Denis
- Začátečník

Můžete mi prosím poradit?
Postavil jsem si nový počítač,mám grafiku ATI Radeon 2600XT od MSI a po instalaci nových catalystu mi to už po startu hlásí chybu (správná inicializace aplikace(0x0000135) se nezdařila.Klepnutím na tlačítko OK můžete aplikaci ukončit)a při každém dalším pokusu o spuštění jakýchkoliv jejich součástí také.
Poradíte mi,co mám s tím dělat?Už jsem to znovu přeinstaloval,jednou jsem použil originál CD,podruhé jsem to stáhl z netu a výsledek je pořád stejný------:o(((
Postavil jsem si nový počítač,mám grafiku ATI Radeon 2600XT od MSI a po instalaci nových catalystu mi to už po startu hlásí chybu (správná inicializace aplikace(0x0000135) se nezdařila.Klepnutím na tlačítko OK můžete aplikaci ukončit)a při každém dalším pokusu o spuštění jakýchkoliv jejich součástí také.
Poradíte mi,co mám s tím dělat?Už jsem to znovu přeinstaloval,jednou jsem použil originál CD,podruhé jsem to stáhl z netu a výsledek je pořád stejný------:o(((
- GaGy
- Začátečník

Zkus ji pichnout do jineho kompu ... 
R7 9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
- mara.t
- Začátečník

- Denis
- Začátečník

- Denis
- Začátečník

- lumio
- Začátečník

-
MSI
To Denis: Stiahni driver sweeper na:
http://downloads.guru3d.com/download.ph ... 5#download
restartni do safe modu. Nainstaluj ho , daj odobrat ATI.
Normalne spust win, nahod .NET framework 2.0/3.0 a instaluj ovladace.
Mne to takto fungovalo.
http://downloads.guru3d.com/download.ph ... 5#download
restartni do safe modu. Nainstaluj ho , daj odobrat ATI.
Normalne spust win, nahod .NET framework 2.0/3.0 a instaluj ovladace.
Mne to takto fungovalo.
- lumio
- Začátečník

-
MSI
Ja mam iny problem.
Pri praci vo win sa niekedy pokazi 2D :
http://www.screenshots.cc/view_image/fc ... titled.JPG
Cim to moze byt
Pri praci vo win sa niekedy pokazi 2D :
http://www.screenshots.cc/view_image/fc ... titled.JPG
Cim to moze byt
- Denis
- Začátečník

- Lyndon
- Nováček

-
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- godlike
- Středně pokročilý

-
- Lyndon
- Nováček

-
- Surgical
- Začátečník

-
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
proc by nemohlo? ono zdroj muze bejt vadnej a muze posilat spatny napeti do grafiky apod tech vairant je hodnegodlike píše:Pochybuju o souvislostech spatny zdroj a 2600xt
to Lyndon
skus jeste ofukovat ten pasiv nakym vetrakem jestly to nepomuze.
- Lyndon
- Nováček

-
To Surgical: mám tam navíc větrák Arctic cool (nebo tak nějak se jmenuje) kvůli tomu pasivnímu chlazení. Takže tím pasivem by to být nemělo. Ještě před touto kartou jsem tam vyzkoušel Radeon 2600 Pro s kativním chlazením a to bylo přesně totéž. Pka jsem odinstaloval všechny ovladače, pro jistootu se ještě vrátil do dřívějšího bodu obnovy a dopadlo to s novou kartou vlastně stejně.
- Surgical
- Začátečník

-
- creb
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
ludia co mate hd2600xt a zamrza vam pc tak pokial mate dosku s nvidiackym chipsetom tak problem je prave v nom nakolko tato karta ma vstavane hd audio v hdmi vystupe ktory podporuje tak vam to robi problem ked pouzivate zvukovku na doske ja som mal m2n-e a tiez mi to robilo tak som si kupil asus m2a vm a problem je vyrieseny
verte mi
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
je pravda ze v posledni dobe hodne stavim prave tuto kombinaci ASUS desky s 2600XT a no problem.creb píše:ludia co mate hd2600xt a zamrza vam pc tak pokial mate dosku s nvidiackym chipsetom tak problem je prave v nom nakolko tato karta ma vstavane hd audio v hdmi vystupe ktory podporuje tak vam to robi problem ked pouzivate zvukovku na doske ja som mal m2n-e a tiez mi to robilo tak som si kupil asus m2a vm a problem je vyriesenyverte mi