IP adresy
- Al.ish
- Nováček

IP adresy
Zdravím, měly bych jeden takový trochu lama dotaz. Mám fórum, do kterého mi, mimo jiné přispivá i několik uživatelů, jejichž příspěvky jsou odesílány ze stejné IP a já jsem si přitom 100% jistý, že se nejedná o tutéž osobu, neb dva z nich znám. Maji poze stejného poskytovatele wi-fi připojení.
Ptám se tedy: je možné, aby mělo více počítačů od stejného poskytovatele stejnou IP adresu?
Ptám se tedy: je možné, aby mělo více počítačů od stejného poskytovatele stejnou IP adresu?
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: IP adresy
Jo možny to je třeba mají zasíťovano společně. Maji jeden připojnej bod, treba na bytovce a rozvedeny do všech bytů, a to muže mit nekolik uživatelů stejnou IP pakAl.ish píše:Zdravím, měly bych jeden takový trochu lama dotaz. Mám fórum, do kterého mi, mimo jiné přispivá i několik uživatelů, jejichž příspěvky jsou odesílány ze stejné IP a já jsem si přitom 100% jistý, že se nejedná o tutéž osobu, neb dva z nich znám. Maji poze stejného poskytovatele wi-fi připojení.
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Alekss
- Začátečník

Jj a holt pak nic clovek nenadela, kdyz ma BAN na serveru kvuli nekomu jinemu...
PC1: CoreDuo T7200, 2GB, 7600GS, Audigy, Seagate 250GB, Nec 3500A, Eizo L568, Seasonic 330W
PC2: Pentium M 1.6GHz, 1GB, 6200 AGP, SB128, Seagate 80GB, Toshiba SD-M1612, Fortron 350W
PC3: Dell Latitude D505, Celeron M 1.5GHz
PC2: Pentium M 1.6GHz, 1GB, 6200 AGP, SB128, Seagate 80GB, Toshiba SD-M1612, Fortron 350W
PC3: Dell Latitude D505, Celeron M 1.5GHz
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Al.ish
- Nováček

- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Ano souhlasím,taky mám problém se stahováním z rapidu-prej pořád stahuju.Zajímalo bymě kolik stojí odhadem ta veřejná ip.IkE Blaster píše:je to celkem normalni, sdilena ip se bohuzel nyni pouzivam temer vsude. vetsinou je moznost zaplatil si vlastni, coz vsem doporucuji (zvlaste pokud obcas neco stahujete z rapidshare i jinych sluzeb + nevyhoda banu na ip)
- srna
- Středně pokročilý

- Drom
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No nezkusenym uzivatelum doporucuju se verejne IP vyhnout, nebo si alespon zjistit, co to vsechno obnasi a ostatnim nepouzivat veci jako rapidshare :), protoze z "rapid" ani z "share" toho moc neposkytuje, spis je to otravny a pomaly.IkE Blaster píše:je to celkem normalni, sdilena ip se bohuzel nyni pouzivam temer vsude. vetsinou je moznost zaplatil si vlastni, coz vsem doporucuji (zvlaste pokud obcas neco stahujete z rapidshare i jinych sluzeb + nevyhoda banu na ip)
- sheriff.wiggum
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- faugusztin
- Začátečník

-
100% vyuzitie 8192kbit/s downstramu je pomale ? Aha, to bude asi tym ze mam premium a nie freeDrom píše:No nezkusenym uzivatelum doporucuju se verejne IP vyhnout, nebo si alespon zjistit, co to vsechno obnasi a ostatnim nepouzivat veci jako rapidshareIkE Blaster píše:je to celkem normalni, sdilena ip se bohuzel nyni pouzivam temer vsude. vetsinou je moznost zaplatil si vlastni, coz vsem doporucuji (zvlaste pokud obcas neco stahujete z rapidshare i jinych sluzeb + nevyhoda banu na ip), protoze z "rapid" ani z "share" toho moc neposkytuje, spis je to otravny a pomaly.
- Drom
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hm, ja se jen divim, ze nekteri plati za veci, za ktery je platit ostuda a vybirat penize drzost.
Myslim, ze verejna IP adresa uz neni jen sen bohatych a treba ftp server nawizarduje do windows i prumernej babral (pro pripady vymeny mezi uzavrenou skupinou lidi). K hromadny distribuci nejakych dat mi pak pripada vec jako RapidShare jeste mene vhodna, kdyz uz musim neco hromadne sirit, tak si postavim doma web server a nebo si poridim nekde nejakej prostor, prijde mi tech penez za to min lito, nez 55 EUR za rocni "premium"...
A ano, 8MBit je pomaly, muzu stahovat nekolikrat rychleji :)
Myslim, ze verejna IP adresa uz neni jen sen bohatych a treba ftp server nawizarduje do windows i prumernej babral (pro pripady vymeny mezi uzavrenou skupinou lidi). K hromadny distribuci nejakych dat mi pak pripada vec jako RapidShare jeste mene vhodna, kdyz uz musim neco hromadne sirit, tak si postavim doma web server a nebo si poridim nekde nejakej prostor, prijde mi tech penez za to min lito, nez 55 EUR za rocni "premium"...
A ano, 8MBit je pomaly, muzu stahovat nekolikrat rychleji :)