Multimediální klavesy - problem

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
redsaq
Začátečník
Začátečník

Multimediální klavesy - problem

Příspěvek od redsaq »

Čau, dnes jsem si koupil klávesnici i-tec SK201 má asi 7 multimediálních kláves, když kteroukoliv z nich zmáčknu, tak jakoby částečně vytuhne počítač, reaguje ctrl+alt+del, ale nejde na nic klikat, taky reaguje start tlačítko, winamp hraje, čas jde. Když zmáčknu na case vypnout, tak se to normálně vypne a po startu to zase funguje do té doby, než zmáčknu nějaké to miltimediální tlačítko. Drivery jsem nenašel. Klávesnice je usb. Sestra má stejnou klávesnici na jiné sestavě(P III a win xp) a vše jí funguje v pořádku.
Na mém C2D e6600, p5k deluxe(bios 601, zkoušel sem jiný, ale žádná změna), win xp sp2 cz + snad všechny aktualizace, to prostě nejde. Když zkusim mojí klávesnici u sestry, tak ty tlačítka fungujou dobře. Nemáte někdo nějakej nápad co s tím?
Cody1
Začátečník
Začátečník

Re: Multimediální klavesy - problem

Příspěvek od Cody1 »

redsaq píše: Drivery jsem nenašel.

Tak je najdi a myslim si , ze budes mit po problemu :wink:
redsaq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od redsaq »

Snažil jsem se, ale na webu výrobce žádné drivery nejsou. U sestry to jde a to jsem žádné drivery neinstaloval, takže v tomhle asi problem nebude.
Cody1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cody1 »

redsaq píše:Snažil jsem se, ale na webu výrobce žádné drivery nejsou. U sestry to jde a to jsem žádné drivery neinstaloval, takže v tomhle asi problem nebude.
Zkousel jsi v ovladacich panelech=>system=>spravce zarizeni klavesnici odinstalovat (myslim tim tu starou co jsi mel) potom zrestartovat PC a WIN uz si snad tu tvoji novou najdou a nainstaluji OK.
redsaq
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od redsaq »

Nezkoušel, dnes až přijdu ze školy, tak to zkusím, dík za typ. :)

EdIT: Připojil jsem starou klavesnici a poté jí odinstaloval, ale stejně to blbne, mezi tim jsme pc resnul, stále se to seká. Těsně po startu to funguje, ale strašně krátce, asi do té doby než naběhne startup... Nějaké jiné nápady? .)
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“