Čau, dnes jsem si koupil klávesnici i-tec SK201 má asi 7 multimediálních kláves, když kteroukoliv z nich zmáčknu, tak jakoby částečně vytuhne počítač, reaguje ctrl+alt+del, ale nejde na nic klikat, taky reaguje start tlačítko, winamp hraje, čas jde. Když zmáčknu na case vypnout, tak se to normálně vypne a po startu to zase funguje do té doby, než zmáčknu nějaké to miltimediální tlačítko. Drivery jsem nenašel. Klávesnice je usb. Sestra má stejnou klávesnici na jiné sestavě(P III a win xp) a vše jí funguje v pořádku.
Na mém C2D e6600, p5k deluxe(bios 601, zkoušel sem jiný, ale žádná změna), win xp sp2 cz + snad všechny aktualizace, to prostě nejde. Když zkusim mojí klávesnici u sestry, tak ty tlačítka fungujou dobře. Nemáte někdo nějakej nápad co s tím?
Multimediální klavesy - problem
- redsaq
- Začátečník

-
- Cody1
- Začátečník

Re: Multimediální klavesy - problem
redsaq píše: Drivery jsem nenašel.
Tak je najdi a myslim si , ze budes mit po problemu
- redsaq
- Začátečník

-
- Cody1
- Začátečník

Zkousel jsi v ovladacich panelech=>system=>spravce zarizeni klavesnici odinstalovat (myslim tim tu starou co jsi mel) potom zrestartovat PC a WIN uz si snad tu tvoji novou najdou a nainstaluji OK.redsaq píše:Snažil jsem se, ale na webu výrobce žádné drivery nejsou. U sestry to jde a to jsem žádné drivery neinstaloval, takže v tomhle asi problem nebude.
- redsaq
- Začátečník

-