Netscape Navigator 9

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
maxiorel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Netscape Navigator 9

Příspěvek od maxiorel »

Zaznamenali jste novou verzi Netscape Navigator 9?

Docela by mě zajímalo, jestli ho někdo z vás používá (i ve starší verzi) a pokud ano, tak proč.
slavick
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavick »

Jojo, zaznamenal jsem ho. Zkusil jsem ho stáhnout. Pak jsem na něj na pár dní zapomněl :-) Včera jsem ho nainstaloval. Na první dojem na mě působí jako trochu upravený Firefox (teda on to vlastně je upravený Firefox). Hrál jsem si ním asi dva dny a můžu říct, že jsem z něho měl dobrý pocit - byl svižný, stabilní.

Sice jsem zase vrátil k Firefoxu, ale o Navigatoru nemůžu říct nic špatného. Ale mluvím jenom o vcelku krátkodobé zkušenosti.
Drom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drom »

Hm, nekde ho tu mam (tarball), ale vzhledem k tomu, ze jsem v recenzich cetl, ze to je jenom upravenej ff pro zakazniky netscape (pridava jenom veci souvisejici s netscape, jinak stejny jako ff) a taky vzhledem k tomu, ze ff mi naprosto nevyhovuje, tak asi ani zkouset nebudu.

Pouzival sem starej Netscape Communicator a pak, co si pamatuju, NN 5, 6 a 7, ale v ty dobe jsem uz daval prednost jeden cas Opere (5, 6) a pak Mozilla Seamonkey (< 1.0). Nakonec jsem zakotvil u Galeonu, resp. Epiphany.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“