Zaznamenali jste novou verzi Netscape Navigator 9?
Docela by mě zajímalo, jestli ho někdo z vás používá (i ve starší verzi) a pokud ano, tak proč.
Netscape Navigator 9
- maxiorel
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- slavick
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jojo, zaznamenal jsem ho. Zkusil jsem ho stáhnout. Pak jsem na něj na pár dní zapomněl
Včera jsem ho nainstaloval. Na první dojem na mě působí jako trochu upravený Firefox (teda on to vlastně je upravený Firefox). Hrál jsem si ním asi dva dny a můžu říct, že jsem z něho měl dobrý pocit - byl svižný, stabilní.
Sice jsem zase vrátil k Firefoxu, ale o Navigatoru nemůžu říct nic špatného. Ale mluvím jenom o vcelku krátkodobé zkušenosti.
Sice jsem zase vrátil k Firefoxu, ale o Navigatoru nemůžu říct nic špatného. Ale mluvím jenom o vcelku krátkodobé zkušenosti.
- Drom
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hm, nekde ho tu mam (tarball), ale vzhledem k tomu, ze jsem v recenzich cetl, ze to je jenom upravenej ff pro zakazniky netscape (pridava jenom veci souvisejici s netscape, jinak stejny jako ff) a taky vzhledem k tomu, ze ff mi naprosto nevyhovuje, tak asi ani zkouset nebudu.
Pouzival sem starej Netscape Communicator a pak, co si pamatuju, NN 5, 6 a 7, ale v ty dobe jsem uz daval prednost jeden cas Opere (5, 6) a pak Mozilla Seamonkey (< 1.0). Nakonec jsem zakotvil u Galeonu, resp. Epiphany.
Pouzival sem starej Netscape Communicator a pak, co si pamatuju, NN 5, 6 a 7, ale v ty dobe jsem uz daval prednost jeden cas Opere (5, 6) a pak Mozilla Seamonkey (< 1.0). Nakonec jsem zakotvil u Galeonu, resp. Epiphany.