Project: Intel Eco Concept by Stoobi

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

hryzalek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hryzalek »

mno, ten gravír vypadá fakt jako samolepka - tak čistě bílý...
ale já jen chtěl poprosit, aby někdo kdo byl na INVEXU (nebo tak něco) a ví, jaká je v tom konfigurace, ať ji sem napíše ;-)
Co mám dělat když mi to nejde?
Snažit se. A když to nejde, ...tak se snažit
A kdyby to náhodou pořád nešlo, tak se zase snažit.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

no něco vám tady dám:http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=24.10 ... 38v=119031 a měl by se tím zabývat stoobi,protože nova uvedla projektanta ůplně někoho jiného a ani neukázali logo stoobiho :twisted:
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

Blue Storm píše:no něco vám tady dám:http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=24.10 ... 38v=119031 a měl by se tím zabývat stoobi,protože nova uvedla projektanta ůplně někoho jiného a ani neukázali logo stoobiho :twisted:
vona mu šahá na case!!!.. to bych zabájel :lol:
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Blue Storm píše:no něco vám tady dám:http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=24.10 ... 38v=119031 a měl by se tím zabývat stoobi,protože nova uvedla projektanta ůplně někoho jiného a ani neukázali logo stoobiho :twisted:
To je pravda ale ten týpej je projektant, takže on vymyslel konfiiguraci hw atd. a možná i dal stoobimu nákresy aby udělal case, ale to je jejich věc. A to logo by ze slušnosti mohli dát, ale nova je nova :D
Rc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rc »

mod je to velice pekny, jen si myslim ze mohl byt jeste lepsi v detailech ;) Jinak ty kecy co o tom na nove rikali k tomu ani trochu nesedly!!! a ten projektant podle me mel na svedomi ty pekny 3D navrhy (nechci urazit stoobiho jestli to delal on) a mozna taky konfiguraci pc... Svuj ucel to splnilo, ale veta moderatorky "kazdy si ho bude moci koupit" mi prisla ftipna :D :D :D
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

profi práce, někdy mi mody od stoobiho připadají až moc dokonalé:-) jako by je dělal stroj a ne člověk :oops:
blaxo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blaxo »

Tohle je fakt povedenej mod a jestli na to měl opravdu ty 3 dny tak klobouk dolů protože tohle bych si rád dal k televizi jako htpc :)
Sony VAIO CS11S\W + Logitech V470
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

hehe tak to ten projektant bral inspiraci zde :-) a dat tam little water a ssd disk a rict ze to zere 30w to uz umi kazdej...
Obrázek
Naposledy upravil(a) gigik dne pát 26. říj 2007, 18:58, celkem upraveno 1 x.
Gigi bydlí na www.gigis.tk <<---- !!nové stránky!!
TheMelin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheMelin »

ouuu tak to je libová bednička.. :inlove:
Rooney
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rooney »

Prostě nádhera :shock: :shock:
Jen by jsem se chtěl zeptat, čím že se leští to plexi?
Teda jestli to není tajné :roll:
CPU: Athlon64 X2 4400+ EE - MB: Asus M2N-E 570Ultra - VGA: ATI X1950XT 256MB - RAM: A-DATA 2x1GB DDR2@800MHz Zdroj: Fortron BlueStormII 500W
hryzalek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hryzalek »

Mě by zajímalo, vyjádření Stoobiho, jestli zde opravdu čerpal inspiraci...
Co mám dělat když mi to nejde?
Snažit se. A když to nejde, ...tak se snažit
A kdyby to náhodou pořád nešlo, tak se zase snažit.
`x3on
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od `x3on »

stoobi stoobi. Ty nikdy nezklames
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Case nadhera ta cerna je asi lepsi ale trochu OT chtel bych se zeptat kde schanite slot-in mechaniky ty do ntb nevim jak se daj dat do PC jestli je to stejny rozhrani ci co, kdysi sem videl do 5,25 ale to uz je davno ale byla jen CD-RW asi za 4k :( . Ale case fakt supr stoobi se zase vyznamenal
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Guggy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guggy »

hnde bych jeden bral tu case aby se mne zabydlela v obyvaku
sysel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sysel »

Bez_n1ck píše:Case nadhera ta cerna je asi lepsi ale trochu OT chtel bych se zeptat kde schanite slot-in mechaniky ty do ntb nevim jak se daj dat do PC jestli je to stejny rozhrani ci co, kdysi sem videl do 5,25 ale to uz je davno ale byla jen CD-RW asi za 4k :( . Ale case fakt supr stoobi se zase vyznamenal
co se týče tech slot in mechanik tak klasickou 5,25 mechaniku sem jeste nevidel. nejjednodusi bude pouzit notebookovou a za 200kč koupit k ni redukci
DESKTOP: CPU: intel core 2 Q6600 ; Gigabyte N650SLI-DS4L ; A-Data Vitesta GS 4GB (kit 2x2GB) 800+ MHz ; Zotac 8800GTS 512MB ; WD 640GB SATA+WD 320GB SATA ; PSU fortron FSP400-60GLN; OS: Ubuntu LINUX 8.04 + Windows vista ultimate 64bit
NOTEBOOK: Asus EEE PC 4G surf
bob159
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob159 »

hmm to gravirovanie vyzera cisto ako nejaka nalepka alebo skor ako keby tie loga boly vyzerane z nejakeho hlinniku...fakt dobre spravene a tie tlacitka sa mi strasne pacia :roll:
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oneeye_IO »

Zpracování je pěkný ale celkově se mi to nelíbí.
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

kde to tam bylo?
v úterý si chodím po invexu, říkám si: "kdepak má stoobi svoji novou skřínku?" tak prolízám Dčko, potom V a F a nikde nic.
KDE TO BYLO??????
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No to se to tu teda rozjelo, takže abych zodpověděl všechny dotazy:

1) Kde přišli zrovna na mě? Je to vrámci spolupráce několika firem, z jednou z nich jsem spolupracoval dříve a když dostali kšeft od Intelu, tak po mě chtěli case.

2) Reportáž na Nově, alias projektant :) Martin Kuchař je projektant po HW stránce, tedy měl na starosti sestavení HW. Od mi zadal pouze rozměry, aby se tam vešla deska - zbytek už byl na mě, tedy nedělal ani 3D modely, lépe řečeno od ty nákresy a 3Dmodely vyžadoval ještě před začátkem výroby, aby věděl, co "chce" :)

3) Case od Gigiho - já tenhle obrázek vidím tedy poprvé, docela mazec, že je to až tak podobné, ale ohyby má na jiné straně, takže alespoň, že tak, ale je to vlastní koncepce, tuhle case ještě fakt ještě neviděl.

4) Slot-in - je tam použitá notebooková mechanika s redukcí na IDE (celkově za 2tis.Kč)

5) Gravírování - je to gravírované laserem v hloubce 0,5mm. U laseru je i možné nastavit hodnoty tak, aby gravírovaný povrch byl buď bílý nebo šedý...zde se hodila spíše bělejší verze...

6) Bylo to v paivlonu F, pokud jsi do něj lezl od Ztka, tak hned na kraji, pokud z druhé strany, tak na konci...:)
Naposledy upravil(a) Stoobi dne sob 27. říj 2007, 10:09, celkem upraveno 1 x.
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

OndraSter píše:Na tohle se neda rict nic jinyho nez 'ty vole to je krasa!!' (nebrat jako urazku, brat jako udiv) :D

55hod prace.. Limit 3 dny..

Stoobi, fakt dobra prace. Postavil bych si to klidne do obyvaku jako HTPC.

Co se s tim stane po Invexu? Zustane to Intelu?

Btw, kde prisli zrovna k tobe? Na nejakych Tvych predeslych modech ze? First Alpha a podobny jsou skvosty, toho si nemohli nevsimnout..
myslim ze stoobi delal mod i na minulej invex pro Intel, ale nejsem si jistej.
Jinak musim rict, ze je to luxus. Dlouho premejslim o nejakym HTPC, hlavne rodice by neco takovyho chteli, a takovejhle case by byl hodne dobrej a stylovej. :oops:
E: aha no, ja sem necet druhou stranku, ale stejne koukam ze to stoobi postnul minutu prede mnou :)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“