-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Mno já sem taky ze začátku hrával na free, ale ty lagy, zabugované q atd mě prostě donutily přejít na ofik. :) A cca 15Kč na den skoro nic není...

BTW: Huntera mám už na 41,5lvl. :) Ale pořád nemožu našetřit prachy na mounta. :sad:

JInak nevím jestli ste si toho všimly, ale je obrovský nedostatek healerů. Jak dám Huntera na 50lvl tak asi rozjedu Holy priesta, ale zas to expení bude kapku problém, ale co už.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Docela dobře se farmí v Badlands na kamenych elementalech. Padaji z nich zbytecne itemy, ale vendor za to slusne plati.
Nerozjížděj holy priesta, ze začátku to uhealuješ i jako shadow a lvl se ti bude mnohem lip. :wink:
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

hm.. proc sem cekal podobne reakce :D
tak hlavni duvod byl ten, ze z freecka kde sem hral odeslo na ofik hodne lidi a hodne kamosu, se kterejma sem na tom free rad hral... v podstate tam z mejch oblibenejch lidi nezbyl prakticky nikdo... potom za to taky castecne muze demence jednoho GM co spawnil dungy az moc hard... (3-4k dmg spellem v noHC mechenaru atd.) a v neposledni rade to taky byly caste lagy, se kteryma se onen server v posledni dobe potyka... tak nejak mi dosla trpelivost a stehovat nekam jinam se mi uz nechtelo...

ovsem porad si stojim za tim, ze free servery nejsou (vzhledem k nulove financni zatezi) spatne... celkem jsem s drobnýma přestávkama hrál na různých free serverech +- dva roky a rozhodně toho času nelituju...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

PzKpfw VI Tiger píše: Nerozjížděj holy priesta, ze začátku to uhealuješ i jako shadow a lvl se ti bude mnohem lip. :wink:
Takže jet jako Shadow a pak kdyžtak respectnout na holy?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak co lidi? Jak jste na tom s farmenim honoru v AV?
Ja jsem si nakoupil colu a 2x 0,5l Shock a hodlam jet asi pres noc a pak rovnou do prace :-D

jinak k tomuhle:
Mr. Dirk píše: Takže jet jako Shadow a pak kdyžtak respectnout na holy?
Samozrejme. Jsou i lidi co expej v holy, ale tech je fakt malo. Treba Tutiho alt :-D

//Edit 3:50 rano, AV trva uz 30-45minut, nejak to nejde, asi na to seru :-D
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Mr. Dirk > ale bacha shadow je desne navikovy :) vim to pac ho mam. U nas takovej nedostatek healeru nemame. Spis nez healeri nam chybi tanci. Ale i tak, nejakej nedostatek nepocictuju....spis normalni stav :D pac ne kazdyho bavi porad dokola healovat nebo tankovat :wink:

Butch > kamos vcera psal do gchatu > AV vyhrano za 9min :D coz me docela dostalo...

btw> vcera jsem poprve prosel heroic Shatred Halls a troufam si tvrdit, ze je to nejtezsi heroic jakej jsem sel, a to uz mi chybi jen Arcatraz....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

2 Butch: heh...vydržels přes noc, nebo ne? :)

Jinák já na 68 a zítra už pravděpodobně 69 a do pátku 70...už se to konečně blíží :) ... s příbývajícím levelem se víc a víc vyrovnávám 70-kám...v sobotu jsem dával duel s roguem 70 s poloviční epic výbavou a dal jsem ho :D ...celkem čuměl, ale to já taky :-D ... přiznám se, že se těšim na moment, kdy už nebudu muset honit exp, ale začnu se pořádně zabejvat equipem...expení mě prostě nebaví :huh: ...

Jinak: zdá se mi to, nebo loci a hunteři jsou fakt overpowered na pvp?...když nemám tu možnost, abych je překvapil stunem hned na začátku, tak prostě nemám moc šancí...hunteři dokonce můžou střílet skrz kopec, což vůbec nechápu...a loci? Hromada dotek hned na začátku a pak už jen fear a já jak trotl pobíhám bezvládně okolo a zdraví mi pomalu , ale jistě klesá na nulu...warrioři jsou v klidu - málokterej má na tomhle levelu, na kterym jsem teď já 10500 hp, tak jako já v medvědovi, takže ty si dávám...roguů se taky nebojim...šamani a paladinové jsou divný, ale jde to s nima v pohodě...priesti a mágové jsou lehčí oříšek, ale daj se...ale huntery a locky prostě nesnášim :roll: (nic proti Butchince :-D :razz: )
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

...china honor farmer = za sobotu 31k :o)...
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

2Rajče: na duely možná trošku silnější jsou, ale hrozně záleží na buildu. Já s PvE buildem jako lock moc šancí nemám, třeba proti hunterovi ani omylem, pokud mě napadne rogue jako první tak taky ne, .... A v arénách je to už něco úplně jiného, většinou jdu dolu první
vss Vodnik DrC+ (kp)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Rajče píše:2 Butch: heh...vydržels přes noc, nebo ne? :)

No tak jsem nakonec nevydrzel...sel jsem spat v 6 rano.
Jeste ze mam odpolku :-D
Spis se divim ze jsem usnul po 2l coly a 2x 0,5l energy drinku :-D

Co se tyce AV, tak nejkratsi jsem zazil vitezstvi za 11 minut a nejdelsi zatim hodinu a neco, taky jsme vyhrali.

Ohledne class a overpowered - nesmysl

To by se dalo rict o komukoliv. ME si jako Warlocka roug muze dat za 5 sekund ze me ani nepusti ze stunu a ja nestihnu vubec nic...kdyz kazdym sekem mi vezme pres dva litry a prekvapi me. To same Warrior kdyz mi da za 4500 crit execute, me taky muze bez problemu dat. Navic kdyz mi prerusi vsechny feary a jeste reflectne dotku. Tady fakt zalezi na Buildu a equipu a v neposledni rade na skillu hrace.

Treba magove jsou v arenach silni jako prase(daji ti za 5 sekund 10k damage a jdes do kytek) a zajimave je ze je nikdo overpovered nenazyva, divne fakt. To same Hunteri. Posle peta co neustale prerusuje kouzla(sice fear ale to taky neni reseni naporad), da silence, aim shot za 4000...

Warlock je dobrej, ale rozhodne neni overpovered.

Ted chodim se znamym arenu 2 vs 2 a jsme dva loci, zatim jsme minule vyhrali 6:4, tak uvidime jak to pujde dal.

Jinak vsude se mluvi ze novy patch 2.3 bude do 3 tydnu. to by me fakt zaimalo kde berou lidi tu jistotu. A taky ze se bude prevadet 75k honoru.

Je ten honor potvrzenej Blizzardem nebo vsichni vychazeji z nejakeho jednoho neofic zdroje?

Fakt by me to zajimalo. Abych nefarmil honor a pak se mi najednou neprevedlo treba jen 40k.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Jinak na jakém hrajete realmu, že bysme se mohli někde potkat? :)
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Hmm...tak jinak : já na huntery a locky zatim nevim, co hrát :)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Mr. Dirk píše:Jinak na jakém hrajete realmu, že bysme se mohli někde potkat? :)
Ja, Allatutti, Rajce a Luke hrajeme na Frostmane PVP
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Butch píše:
Mr. Dirk píše:Jinak na jakém hrajete realmu, že bysme se mohli někde potkat? :)
Ja, Allatutti, Rajce a Luke hrajeme na Frostmane PVP
Škoda, že sem to nevěděl dřív. :( Já hraju na Zenedaru.
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Butch píše: Co se tyce AV, tak nejkratsi jsem zazil vitezstvi za 11 minut a nejdelsi zatim hodinu a neco, taky jsme vyhrali.
hehe tak to asi moc dlouho nehrajes, old school AV se tahlo klidne tak 6-8h a byly i 12ctky :D. To byly bitky o to kdo vyhraje ne o marky jako je to ted, skoda zlaty casy :) osobne se mi system ranku co byl driv libil vic nez ted areny, pac high warlord to byl nekdo a pokud ste ten eq na nekom videli tak to byl takovej malej svatek
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

http://www.wow-serbia.com/arena-season- ... d-weapons/

nevim jestli je to real ale uz jsem to videl i jinde. Nejspise je puvod Test realm

Rozdil mezi Arena setem 1 a 3 bude obrovsky.

Jinak wowko hraju zatim jen rok, takze asi tak.
Nejdelsi AV pry trvalo nekolik dnu.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

JJ. To si jeste pamatuju. Sem přišel, hra už třeba 16 hod, odešel, obědval, přišel zpatky do te same hry a pokračovalo se. Ani nevim, kdy sem se poprve dočkal konce. Zlate rushe :lol: Riziko, buď a nebo.
V tomhle je nejlepší AB, tam se to musí dohrát rychle a donekonečna to prakticky nejde, jedine ze by nikdo neobsazoval. Stejny silenosti jsou WSG, se zakempi s vlajkama a pul hodiny nic.
Btw. Je tu nejaky zkuseny rogue? Jak vypada duel rogue vs. rogue? Na tohle mi představivost nějak nestačí? Vy se nevídíte že ne? :?
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

PzKpfw VI Tiger píše: Btw. Je tu nejaky zkuseny rogue? Jak vypada duel rogue vs. rogue? Na tohle mi představivost nějak nestačí? Vy se nevídíte že ne? :?
Lol to by vypdalo. :-D Jeden druhého by stunoval + útoky zezadu... Záleželo by na rychlosti klikání a na štěstí. :)
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

PzKpfw VI Tiger píše: Btw. Je tu nejaky zkuseny rogue? Jak vypada duel rogue vs. rogue? Na tohle mi představivost nějak nestačí? Vy se nevídíte že ne? :?
no zalezi ktery ma vetsi master of decetpion, pripadne hightened senses + nejaky eng. blbosti na zvysieni detektu invis, tak zacne nejspis cheap shot(tady bych asi dal insignii a blind popripadne vanish)a rozjedu to ja sam :) jinak dost casto se vzajemne gougujete :) ale na to je trik, kdyz budes hrat dyl proste vycitis kdy te gougne, protoze to chces udelat taky , tak bezis proti nemu a pred nim se otocis o 180 zady k nemu :D, dost se pouziva rupture pro ztizeni vanishe, nebo leavnuti kombatu.
vice mene je to o tom kdo ma CD :)
edit asi nej rogue videa lvl 60:
http://www.3ddownloads.com/RPG/World%20 ... 078AE9A0B3
http://www.3ddownloads.com/RPG/World%20 ... 5D7EE4AA13
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak vcera jsem zazil 1h22min AV
Nejak jsme to blbe zacali ze nam hordaci zabrali vsechny hrbitovy.
Dali naseho bosse na 30%, ale diky tomu ze jsme se vsichni respawnovali na zacatku, jsme jejich utok odrazili. Branili jsme asi hodinu.
Taky nekdo vysummonoval nejakyho elitniho draka, kteryho jsme mezitim zabili...nejak jsem nepochopil jeho vyznam.
Pak se nas utrhlo asi 15 a udelali jsme run na FW...S Drekem jsme vymetli :-D a dotahli to do vitezneho konce :-D bonus honor 700, killing blows kolem 300, damage 3/4 mega. Docela to bylo napinave.
Nekdo porad kricel at nechame hordu vyhrat at uz to skonci, ale tady slo o cest :-)
Docela slusny combo bylo kdy me healovali dva priesti(mel jsem porad full zdravi) a ja jsem do hromady hordaku nasazel tucty Seed of Corruptrion.
Pak je to docela marsakr kdyz to critne za 2500 na vsechny okolo a to parkrat za sebou :-D

Zatim moje nejdelsi AV a rozhodne jsem nelitoval toho ze jsem vydrzel az do konce.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“