BTW: Huntera mám už na 41,5lvl.
JInak nevím jestli ste si toho všimly, ale je obrovský nedostatek healerů. Jak dám Huntera na 50lvl tak asi rozjedu Holy priesta, ale zas to expení bude kapku problém, ale co už.
Moderátor: Baneshee

Takže jet jako Shadow a pak kdyžtak respectnout na holy?PzKpfw VI Tiger píše: Nerozjížděj holy priesta, ze začátku to uhealuješ i jako shadow a lvl se ti bude mnohem lip.

Samozrejme. Jsou i lidi co expej v holy, ale tech je fakt malo. Treba Tutiho altMr. Dirk píše: Takže jet jako Shadow a pak kdyžtak respectnout na holy?

Rajče píše:2 Butch: heh...vydržels přes noc, nebo ne?![]()

Ja, Allatutti, Rajce a Luke hrajeme na Frostmane PVPMr. Dirk píše:Jinak na jakém hrajete realmu, že bysme se mohli někde potkat?

Škoda, že sem to nevěděl dřív.Butch píše:Ja, Allatutti, Rajce a Luke hrajeme na Frostmane PVPMr. Dirk píše:Jinak na jakém hrajete realmu, že bysme se mohli někde potkat?

hehe tak to asi moc dlouho nehrajes, old school AV se tahlo klidne tak 6-8h a byly i 12ctkyButch píše: Co se tyce AV, tak nejkratsi jsem zazil vitezstvi za 11 minut a nejdelsi zatim hodinu a neco, taky jsme vyhrali.

Lol to by vypdalo.PzKpfw VI Tiger píše: Btw. Je tu nejaky zkuseny rogue? Jak vypada duel rogue vs. rogue? Na tohle mi představivost nějak nestačí? Vy se nevídíte že ne?

no zalezi ktery ma vetsi master of decetpion, pripadne hightened senses + nejaky eng. blbosti na zvysieni detektu invis, tak zacne nejspis cheap shot(tady bych asi dal insignii a blind popripadne vanish)a rozjedu to ja samPzKpfw VI Tiger píše: Btw. Je tu nejaky zkuseny rogue? Jak vypada duel rogue vs. rogue? Na tohle mi představivost nějak nestačí? Vy se nevídíte že ne?