VIDEO TS v mowie makeru
- fana
- Nováček

-
VIDEO TS v mowie makeru
Mám krátký film nahraný na kameře, už vypálený na DVD ve formátu VIDEO TS 01-04.Jak ho můžu upravovat v mowie makeru,nelze mi tam vůbec importovat-nepodporován tento formát.DÍKY
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: VIDEO TS v mowie makeru
No právě tyhle kamery jsou pro nenáročneho a pohodlneho uživatle co už nebude dál upravovat, je to takle dělány rovnou v DVD struktuře.fana píše:Mám krátký film nahraný na kameře, už vypálený na DVD ve formátu VIDEO TS 01-04.Jak ho můžu upravovat v mowie makeru,nelze mi tam vůbec importovat-nepodporován tento formát.DÍKY
Jinak to lze prejmenovat na koncovku .mpeg a pak to upravis ale.....
- fana
- Nováček

-
co nějaký softwar?
Dobře já sama si z kamery film přetahuju přímo přes kabel do mowie makeru,ale tohle neni můj film.Můžu to nějak převést v dvd shrinku,nebo je lepší jiný softwar?
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: co nějaký softwar?
Můžeš to DVD převest třeba v DVDx2.2 a udelat z nej mpeg...ale jak sem psal ty soubory když prejmenujes rovnou na .mpg tak to bude mpeg hned a bez komprimace a degradace kvality...fana píše:Dobře já sama si z kamery film přetahuju přímo přes kabel do mowie makeru,ale tohle neni můj film.Můžu to nějak převést v dvd shrinku,nebo je lepší jiný softwar?
- fana
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tím že si to dala do VCD si hodně degradovala kvalitu!fana píše:Už jsem to konečně udělala v DVD to VCD,je to sice trial verze v angličtině,ale převádí do spousty formátů-super.Jo ta změna přípony stejně nebyla nic platná.Přesto díky,když budu mít nějakej problém,vím kam zajít.ČAU
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- fana
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
No nejen názoru ale dalšich věci. Uvědom si že si degradovala kvalitu videa a jeste ti to sebralo hodně času, energie a já nevím čeho všeho. Mohla si to mit hotove za 20sfana píše:To si nemyslim,právě tím,že něco zkouším dokud na to nepřijdu,se spoustu věcí naučim a pochopim,ale to je věc názoru .ČAUTE
- fana
- Nováček

-
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Snad nepohrdneš mou odpovědí...Zkopíruješ si všechny soubory s příponou*.VOB na vyhrazenou složku na disku.
Doporučuji zrušit v možnostech složky (v ovládacích panelech) volbu "skrýt přípony souborů známých typů".Přejmenuješ všechny soubory *.VOB na *.mpeg a máš jednotlivá videa,která se dají případně i spojit (dle potřeby).K tomuto slouží jeden program,který je na vyzkoušení zdarma a práce je s ním velmi jednoduchá.
http://www.slunecnice.cz/sw/easy-video-joiner/
Doporučuji zrušit v možnostech složky (v ovládacích panelech) volbu "skrýt přípony souborů známých typů".Přejmenuješ všechny soubory *.VOB na *.mpeg a máš jednotlivá videa,která se dají případně i spojit (dle potřeby).K tomuto slouží jeden program,který je na vyzkoušení zdarma a práce je s ním velmi jednoduchá.
http://www.slunecnice.cz/sw/easy-video-joiner/
- fana
- Nováček

-
- fana
- Nováček

-
- NobodyLovesMe
- Začátečník

A proč to otevíráš ve windows movie makeru?Zkus to video přehrát v přehrávači a uvidíš.Windows movie maker není vůbec potřeba a nejsem si jistý,ale asi pracuje jen s formátem *.wmv.Pokud se jedná o jedno kontinuální video,doporučuji ti ho spojit výše jmenovaným softwarem.
Že jsi náfuka si nemyslím,ale tady Dzin a já se ti snažíme jen v dobré víře pomoci,to je vše.
/a ještě jedna věc:pokud se ti už zobrazují ty přípony,tak nemusíš chodit do vlastností,ale stačí 2x po sobě pomalu kliknout na název souboru a přejmenovat koncovku jednoduše a rychle.
Že jsi náfuka si nemyslím,ale tady Dzin a já se ti snažíme jen v dobré víře pomoci,to je vše.
/a ještě jedna věc:pokud se ti už zobrazují ty přípony,tak nemusíš chodit do vlastností,ale stačí 2x po sobě pomalu kliknout na název souboru a přejmenovat koncovku jednoduše a rychle.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- fana
- Nováček

-
To je právě ,já ho nechci jen přehrávat,potřebuji ho upravovat,dávat hudbu,titulky a různě sestříhat,popřípadě zkombinovat s fotkama.Takhle si upravuju svoje filmy,z kamery stáhnu přes střihovou kartu,přes kabel link a digitalizuje se mi přímo do mow.makeru.Ale tenhle film už jsem dostala na DVD-v tom je ten problém.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
WMM, je hroznej soft...udelej to tak jak říkame, pak to načti do Pinnacle, ten je na mesic plne funkční trial, nebo lépe Vegas....fana píše:To je právě ,já ho nechci jen přehrávat,potřebuji ho upravovat,dávat hudbu,titulky a různě sestříhat,popřípadě zkombinovat s fotkama.Takhle si upravuju svoje filmy,z kamery stáhnu přes střihovou kartu,přes kabel link a digitalizuje se mi přímo do mow.makeru.Ale tenhle film už jsem dostala na DVD-v tom je ten problém.