VIDEO TS v mowie makeru

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
fana
Nováček
Nováček

VIDEO TS v mowie makeru

Příspěvek od fana »

Mám krátký film nahraný na kameře, už vypálený na DVD ve formátu VIDEO TS 01-04.Jak ho můžu upravovat v mowie makeru,nelze mi tam vůbec importovat-nepodporován tento formát.DÍKY
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: VIDEO TS v mowie makeru

Příspěvek od Dzin »

fana píše:Mám krátký film nahraný na kameře, už vypálený na DVD ve formátu VIDEO TS 01-04.Jak ho můžu upravovat v mowie makeru,nelze mi tam vůbec importovat-nepodporován tento formát.DÍKY
No právě tyhle kamery jsou pro nenáročneho a pohodlneho uživatle co už nebude dál upravovat, je to takle dělány rovnou v DVD struktuře.
Jinak to lze prejmenovat na koncovku .mpeg a pak to upravis ale.....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
fana
Nováček
Nováček

co nějaký softwar?

Příspěvek od fana »

Dobře já sama si z kamery film přetahuju přímo přes kabel do mowie makeru,ale tohle neni můj film.Můžu to nějak převést v dvd shrinku,nebo je lepší jiný softwar?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: co nějaký softwar?

Příspěvek od Dzin »

fana píše:Dobře já sama si z kamery film přetahuju přímo přes kabel do mowie makeru,ale tohle neni můj film.Můžu to nějak převést v dvd shrinku,nebo je lepší jiný softwar?
Můžeš to DVD převest třeba v DVDx2.2 a udelat z nej mpeg...ale jak sem psal ty soubory když prejmenujes rovnou na .mpg tak to bude mpeg hned a bez komprimace a degradace kvality...
fana
Nováček
Nováček

Příspěvek od fana »

Už jsem to konečně udělala v DVD to VCD,je to sice trial verze v angličtině,ale převádí do spousty formátů-super.Jo ta změna přípony stejně nebyla nic platná.Přesto díky,když budu mít nějakej problém,vím kam zajít.ČAU
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

fana píše:Už jsem to konečně udělala v DVD to VCD,je to sice trial verze v angličtině,ale převádí do spousty formátů-super.Jo ta změna přípony stejně nebyla nic platná.Přesto díky,když budu mít nějakej problém,vím kam zajít.ČAU
Tím že si to dala do VCD si hodně degradovala kvalitu! :( Přejmenovat příponu ti jít musi, ale musiš to přejmenovat na hdd na DVD ti to nepujde...nebo jak si to delala...když ti to takle postačí tak ok.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Kdo chce kam,pomozme mu tam:-) IMHO zbytečně komplikované,převod trvá dlouho,přejmenování je okamžité.Ale slečna si to už asi vyřešila a už se tady nepodívá.Já,pokud bych tomu nerozuměl,tak se zeptám na návod,jak nejjednodušeji to udělat "co a jak" a ušetřím si práci:-).
fana
Nováček
Nováček

Příspěvek od fana »

To si nemyslim,právě tím,že něco zkouším dokud na to nepřijdu,se spoustu věcí naučim a pochopim,ale to je věc názoru .ČAUTE
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

fana píše:To si nemyslim,právě tím,že něco zkouším dokud na to nepřijdu,se spoustu věcí naučim a pochopim,ale to je věc názoru .ČAUTE
No nejen názoru ale dalšich věci. Uvědom si že si degradovala kvalitu videa a jeste ti to sebralo hodně času, energie a já nevím čeho všeho. Mohla si to mit hotove za 20s :) bez ztráty kvality...ALe proč to dělat jednoduše když to jde složitě...
fana
Nováček
Nováček

Příspěvek od fana »

Dobře já vim,že tomu rozumíš líp než já.Tak pro příště,můžeš mi teda napsat přesný postup ,jak to mám udělat?Stáhnu si film z DVD do PC a dál?
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Snad nepohrdneš mou odpovědí...Zkopíruješ si všechny soubory s příponou*.VOB na vyhrazenou složku na disku.
Doporučuji zrušit v možnostech složky (v ovládacích panelech) volbu "skrýt přípony souborů známých typů".Přejmenuješ všechny soubory *.VOB na *.mpeg a máš jednotlivá videa,která se dají případně i spojit (dle potřeby).K tomuto slouží jeden program,který je na vyzkoušení zdarma a práce je s ním velmi jednoduchá.
http://www.slunecnice.cz/sw/easy-video-joiner/
fana
Nováček
Nováček

Příspěvek od fana »

Dobře,v ovládacích panelech jsem to změnila a teď to kopíruji do složky.Má to 3 giga tak pak napíšu.Ty si myslíš,že jsem nějaká náfuka?To vůbec ne,ale nejsem zvyklá chtít od někoho pomoci.Život mě naučil...
fana
Nováček
Nováček

Příspěvek od fana »

Mám to stažený,ve vlastnostech jsem přejmenovala na mpeg-
VTS_01_4.VOB na VTS_01_4.mpeg - dala otevřít v programu win.mow.maker a program hlásí,že nelze importovat.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

A proč to otevíráš ve windows movie makeru?Zkus to video přehrát v přehrávači a uvidíš.Windows movie maker není vůbec potřeba a nejsem si jistý,ale asi pracuje jen s formátem *.wmv.Pokud se jedná o jedno kontinuální video,doporučuji ti ho spojit výše jmenovaným softwarem.
Že jsi náfuka si nemyslím,ale tady Dzin a já se ti snažíme jen v dobré víře pomoci,to je vše.

/a ještě jedna věc:pokud se ti už zobrazují ty přípony,tak nemusíš chodit do vlastností,ale stačí 2x po sobě pomalu kliknout na název souboru a přejmenovat koncovku jednoduše a rychle. :)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

2 Fana:Snažíme se ti poradit nejlíp jak to jen jde. Napis co vše chceš upravit at ti doporučíme v čem a co, nebo to chces jen spojit? To umi i Total Comander ale je to dost krkolomné..
fana
Nováček
Nováček

Příspěvek od fana »

To je právě ,já ho nechci jen přehrávat,potřebuji ho upravovat,dávat hudbu,titulky a různě sestříhat,popřípadě zkombinovat s fotkama.Takhle si upravuju svoje filmy,z kamery stáhnu přes střihovou kartu,přes kabel link a digitalizuje se mi přímo do mow.makeru.Ale tenhle film už jsem dostala na DVD-v tom je ten problém.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

fana píše:To je právě ,já ho nechci jen přehrávat,potřebuji ho upravovat,dávat hudbu,titulky a různě sestříhat,popřípadě zkombinovat s fotkama.Takhle si upravuju svoje filmy,z kamery stáhnu přes střihovou kartu,přes kabel link a digitalizuje se mi přímo do mow.makeru.Ale tenhle film už jsem dostala na DVD-v tom je ten problém.
WMM, je hroznej soft...udelej to tak jak říkame, pak to načti do Pinnacle, ten je na mesic plne funkční trial, nebo lépe Vegas....
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“