The Witcher/Zaklinac

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Thellwin píše:Chce někdo vyhrát CE ? - http://pc.hrej.cz/clanky/tema/soutez-se-zaklinacem/
ja ano, ale nejak neznam odpoved na posledni otazku :-D
---
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já mám pocit, že to vím. Vyměním za odpovědi na ostatní otázky :oops:
Goldnoob team proud member!
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

hehe,já vím všechny odpovědi :)
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

2 CyberDeath : jo ty myslis Kuroliska...tak toho jsem zabil,tak to se musim podivat poradne do inventare,to bych ho mel mit:)
Edit : tak jo mel jsem ho :)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Promaz, warez nee
Goldnoob team proud member!
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Ja nejsem sobec :) .

Které z následujících kouzel nepatří mezi zaklínačská Znamení?
D) Lumos

Která z následujících knih není součástí románové série o Zaklínači?
B) Věčný oheň

Která z těchto ras se v Geraltově světě nevyskytuje?
A) Taureni

Kterou ze Sapkowského postav hráči Zaklínače určitě nepotkají?
C) Reinmara z Bělavy

Lumos je myslim z Harryho Pottera, Vecny ohen je jen jedna z povidek o Zaklinaci, Taureni jsou ze hry World of Warcraft a Reinmar z Belavy je postava ze Sapkovskeho knihy Narrenturm :wink: .
Necht mame vsichni stejne sance a rozhodne jen nase stesti !
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

pilarius píše:...Vecny ohen je jen jedna z povidek o Zaklinaci...
Jen doplním, že Věčný oheň je nejen název povídky, ale i název knihy obsahující tři povídky - včetně Věčného ohně (kdyžby si někdo řekl, že přeci knížku Věčný oheň viděl). :)
Wotan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Wotan »

ahoj, chtel bych se zeptat na par veci ohledne tehle gamesky ..
1 - jak mam zabit toho golema ozivenyho pomoci blesku, bit ho mecem trva neskutecne dlouho
2 - ja se da vylepsit stribrny mec? normalni na lidi de ukovat novy pomoci 3 kusu rudy, na stribrny musim mit runy 3? nebo staci 1?
3 - kde brat knizky na uceni se udaju o bestiich a rostlinach ...
Ryzen 9900x + 2x32Gb Micron 6400 Mhz + MSI B650 Tomahawk + Asus Dual RTX 4070
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

Wotan píše:ahoj, chtel bych se zeptat na par veci ohledne tehle gamesky ..
1 - jak mam zabit toho golema ozivenyho pomoci blesku, bit ho mecem trva neskutecne dlouho
2 - ja se da vylepsit stribrny mec? normalni na lidi de ukovat novy pomoci 3 kusu rudy, na stribrny musim mit runy 3? nebo staci 1?
3 - kde brat knizky na uceni se udaju o bestiich a rostlinach ...
AD 1 : po oziveni ho nalakej mezi tri takove TYCE co jsou pobliz,tvori trojuhelnik...je pak postupne pozapinem a uderi blesk a ubere mu kus zivota,tak to udelas 3-4x a mas to
AD 3 : jde je najit ruzne anebo je koupis ve Wizime u toho trpaslika Antikvaristy stoji tam nekde na rozku:) , par knizek se da i najit.
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
HK-47
Nováček
Nováček

Příspěvek od HK-47 »

Ahoi,
chtěl bych vás poprosit o radu. Jsem v lokaci "Okolí Wyzimy" a právě jdu s čarodějkou Abigail vykydlit Bestii (ohnivý čokl) a vůbec se mi ho nedaří porazit. Potřeboval bych teda poradit jak na to ?
V zoufalství jsem ještě našel trainer +8, ale bohužel i když mi zahlásil activated (na health), tak se kulový stalo.
Gigabyte P35-DS3, Intel Core 2 Duo E6550@3,0 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro, Sapphire Radeon HD 4870 512MB + Arctic Cooling Accelero S1 rev. 2 + 120 Fan, A-Data 4x1024MB DDR2 800+ EE@858, Fortron FSP500-60GLN, Hitachi Deskstar T7K500 HDT725050VLA360 + SAMSUNG HD403LJ
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

HK-47 píše:Ahoi,
chtěl bych vás poprosit o radu. Jsem v lokaci "Okolí Wyzimy" a právě jdu s čarodějkou Abigail vykydlit Bestii (ohnivý čokl) a vůbec se mi ho nedaří porazit. Potřeboval bych teda poradit jak na to ?
V zoufalství jsem ještě našel trainer +8, ale bohužel i když mi zahlásil activated (na health), tak se kulový stalo.
naladuj do sebe elixir blizard, pripadne si lokni take vlastovky, na mec soupni olej proti prizrakum a bestie bude udolana coby dup ... absolutne hafani nestihaji :-).
---
schali
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od schali »

staci do sebe hodit vlastovku a jeste do sebe nalij nakou palenku, ziskas tak odolnost proti bolesti a celkem v pohode toho psa utluces
i7 12700KF | Asus Prime Z690-A | Kingston 32GB RAM DDR5 5200 Mhz | TUF RTX3060TI-O8G | 2x Samsung 970 EVO PLUS 1TB | Fractal Define S2 | Corsair RM 850x V2 | Logitech G Pro Wireless | Logitech G915 GL Tactile | NOCTUA NH-U12A + 5x NOCTUA NF-A12x25
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

No to ja uz jsem tu seklej taky...asi 25 pokusu a nic. Nejhorsi je, ze kazdy pokus zabere 2 minuty kvuli zas*anym loadingum a rozhovorum.

Alkohol nepomaha, vzdycky me stejne omraci, nebo co to dela. Blizzard si beru...taky nic moc. Vlastovku kdyz stihnu, efekt taky nic moc.
Olej proti prizrakum nemam, ani ho nemuzu vyrobit.

Prave ze ja to asi pokazil, kdyz uz od zacatku si pridavam jen k boji, protoze jsem prehledl ty 4 zakladni vlastnosti pri meditaci - v obrane jsem se nezlepsil :sad: :sad: :sad: . Od zacatku to tedy hrat nechci. Nevite nekdo o nejakem "cheatu" na presunuti atributu ?
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

já ho dal asi na čtvrtý pokus,jenom pomocí nabroušeného meče a Swallow...vždycky jsem do něj dal pár ran a pak jsem pobíhal okolo než se mi obnovily HPčka :roll:
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Ja vul jsem brousil mec, jeste nez jsem dostal ten zaklinacsky od Vesemira :( .
Co je Swallow ?
HK-47
Nováček
Nováček

Příspěvek od HK-47 »

ChrastyII píše:já ho dal asi na čtvrtý pokus,jenom pomocí nabroušeného meče a Swallow...vždycky jsem do něj dal pár ran a pak jsem pobíhal okolo než se mi obnovily HPčka :roll:
díky
Tak já toho smrada už taky dal. Sice asi na 15. pokus, ale dal :lol: .
Jak píše ChrastyII (ještě jsem dokonce našel řešení tohohle záseku na jiným fóru) je třeba po spadnutí zdraví za polovinu začít běhat kolem ohnivého kruhu. Přitom je třeba dávat pozor, aby ses nepopálil a bezpodmínečně musíš mít vypitou vlaštovku. Při útočení na bestii se mi vyplatil styl boje na skupinu.
Gigabyte P35-DS3, Intel Core 2 Duo E6550@3,0 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro, Sapphire Radeon HD 4870 512MB + Arctic Cooling Accelero S1 rev. 2 + 120 Fan, A-Data 4x1024MB DDR2 800+ EE@858, Fortron FSP500-60GLN, Hitachi Deskstar T7K500 HDT725050VLA360 + SAMSUNG HD403LJ
schali
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od schali »

pilarius píše:
No to ja uz jsem tu seklej taky...asi 25 pokusu a nic. Nejhorsi je, ze kazdy pokus zabere 2 minuty kvuli zas*anym loadingum a rozhovorum.

Alkohol nepomaha, vzdycky me stejne omraci, nebo co to dela. Blizzard si beru...taky nic moc. Vlastovku kdyz stihnu, efekt taky nic moc.
Olej proti prizrakum nemam, ani ho nemuzu vyrobit.

Prave ze ja to asi pokazil, kdyz uz od zacatku si pridavam jen k boji, protoze jsem prehledl ty 4 zakladni vlastnosti pri meditaci - v obrane jsem se nezlepsil :sad: :sad: :sad: . Od zacatku to tedy hrat nechci. Nevite nekdo o nejakem "cheatu" na presunuti atributu ?
Alkohol pomaha a to 100%, potrebujes poradnej dryjak, musi se ti vsechno uplne motat, v soubojovym modu to ale nevvadi tam ses celkem ok, pak mas 100% odolnost proti bolesti a muzes toho psa normalne umlatit, me teda nedal ten efekt bolesti ani jednou....

postup je nasledujici, vlastovka, okamzite na to silna koralka...
i7 12700KF | Asus Prime Z690-A | Kingston 32GB RAM DDR5 5200 Mhz | TUF RTX3060TI-O8G | 2x Samsung 970 EVO PLUS 1TB | Fractal Define S2 | Corsair RM 850x V2 | Logitech G Pro Wireless | Logitech G915 GL Tactile | NOCTUA NH-U12A + 5x NOCTUA NF-A12x25
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

lol tak u tohoto ukolu jsem nemel nejmensi problem , uplne na prvni pokus bez problemu...obtiznost stredni , jakou tam mate vy ze to hraje na 1000x? :lol: nedaval jsem do sebe nic normalne jsem ji rozmlatil za par sekund ...mozna mate spatne rozdelene talenty..
HK-47
Nováček
Nováček

Příspěvek od HK-47 »

schali píše: Alkohol pomaha a to 100%, potrebujes poradnej dryjak, musi se ti vsechno uplne motat, v soubojovym modu to ale nevvadi tam ses celkem ok, pak mas 100% odolnost proti bolesti a muzes toho psa normalne umlatit, me teda nedal ten efekt bolesti ani jednou....

postup je nasledujici, vlastovka, okamzite na to silna koralka...
Sakra, ten alkohol mě vůbec nenapadnul. Je pravda, že bez něj mě vždycky po třech úderech mečem asi na pět sekund paralyzoval a mezi tím jsem dostal nakládačku - proto jsem taky pořád chcípal.
Sranda pak po souboji se dobelhat k místu meditace, aby vyprchaly účinky alkoholu (za předpokladu, že nemám skill nebo protilátku). Takhle mě hra zaskočila po pitce s Odem. Potom to belhání se jak mrtvák k blízkému ohništi trvalo věčnost :-D
Naposledy upravil(a) HK-47 dne ned 4. lis 2007, 14:06, celkem upraveno 1 x.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

No mne se to povedlo tedy tim stylem "bouchni, utikej a poval znamenim, dokud se nevylecis - potom opakuj postup" :-D .
Wyzima je krasne zvladnuta.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“