ja ano, ale nejak neznam odpoved na posledni otazkuThellwin píše:Chce někdo vyhrát CE ? - http://pc.hrej.cz/clanky/tema/soutez-se-zaklinacem/
The Witcher/Zaklinac
Moderátor: Baneshee
- J X P
- Středně pokročilý

- Thellwin
- Administrátor

- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2 CyberDeath : jo ty myslis Kuroliska...tak toho jsem zabil,tak to se musim podivat poradne do inventare,to bych ho mel mit:)
Edit : tak jo mel jsem ho
Edit : tak jo mel jsem ho
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Thellwin
- Administrátor

- pilarius
- Začátečník

Ja nejsem sobec
.
Které z následujících kouzel nepatří mezi zaklínačská Znamení?
D) Lumos
Která z následujících knih není součástí románové série o Zaklínači?
B) Věčný oheň
Která z těchto ras se v Geraltově světě nevyskytuje?
A) Taureni
Kterou ze Sapkowského postav hráči Zaklínače určitě nepotkají?
C) Reinmara z Bělavy
Lumos je myslim z Harryho Pottera, Vecny ohen je jen jedna z povidek o Zaklinaci, Taureni jsou ze hry World of Warcraft a Reinmar z Belavy je postava ze Sapkovskeho knihy Narrenturm
.
Necht mame vsichni stejne sance a rozhodne jen nase stesti !
Které z následujících kouzel nepatří mezi zaklínačská Znamení?
D) Lumos
Která z následujících knih není součástí románové série o Zaklínači?
B) Věčný oheň
Která z těchto ras se v Geraltově světě nevyskytuje?
A) Taureni
Kterou ze Sapkowského postav hráči Zaklínače určitě nepotkají?
C) Reinmara z Bělavy
Lumos je myslim z Harryho Pottera, Vecny ohen je jen jedna z povidek o Zaklinaci, Taureni jsou ze hry World of Warcraft a Reinmar z Belavy je postava ze Sapkovskeho knihy Narrenturm
Necht mame vsichni stejne sance a rozhodne jen nase stesti !
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

- Wotan
- Začátečník

ahoj, chtel bych se zeptat na par veci ohledne tehle gamesky ..
1 - jak mam zabit toho golema ozivenyho pomoci blesku, bit ho mecem trva neskutecne dlouho
2 - ja se da vylepsit stribrny mec? normalni na lidi de ukovat novy pomoci 3 kusu rudy, na stribrny musim mit runy 3? nebo staci 1?
3 - kde brat knizky na uceni se udaju o bestiich a rostlinach ...
1 - jak mam zabit toho golema ozivenyho pomoci blesku, bit ho mecem trva neskutecne dlouho
2 - ja se da vylepsit stribrny mec? normalni na lidi de ukovat novy pomoci 3 kusu rudy, na stribrny musim mit runy 3? nebo staci 1?
Ryzen 9900x + 2x32Gb Micron 6400 Mhz + MSI B650 Tomahawk + Asus Dual RTX 4070
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
AD 1 : po oziveni ho nalakej mezi tri takove TYCE co jsou pobliz,tvori trojuhelnik...je pak postupne pozapinem a uderi blesk a ubere mu kus zivota,tak to udelas 3-4x a mas toWotan píše:ahoj, chtel bych se zeptat na par veci ohledne tehle gamesky ..
AD 3 : jde je najit ruzne anebo je koupis ve Wizime u toho trpaslika Antikvaristy stoji tam nekde na rozku:) , par knizek se da i najit.
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- HK-47
- Nováček

Ahoi,
chtěl bych vás poprosit o radu. Jsem v lokaci "Okolí Wyzimy" a právě jdu s čarodějkou Abigail vykydlit Bestii (ohnivý čokl) a vůbec se mi ho nedaří porazit. Potřeboval bych teda poradit jak na to ?
V zoufalství jsem ještě našel trainer +8, ale bohužel i když mi zahlásil activated (na health), tak se kulový stalo.
chtěl bych vás poprosit o radu. Jsem v lokaci "Okolí Wyzimy" a právě jdu s čarodějkou Abigail vykydlit Bestii (ohnivý čokl) a vůbec se mi ho nedaří porazit. Potřeboval bych teda poradit jak na to ?
V zoufalství jsem ještě našel trainer +8, ale bohužel i když mi zahlásil activated (na health), tak se kulový stalo.
Gigabyte P35-DS3, Intel Core 2 Duo E6550@3,0 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro, Sapphire Radeon HD 4870 512MB + Arctic Cooling Accelero S1 rev. 2 + 120 Fan, A-Data 4x1024MB DDR2 800+ EE@858, Fortron FSP500-60GLN, Hitachi Deskstar T7K500 HDT725050VLA360 + SAMSUNG HD403LJ
- J X P
- Středně pokročilý

naladuj do sebe elixir blizard, pripadne si lokni take vlastovky, na mec soupni olej proti prizrakum a bestie bude udolana coby dup ... absolutne hafani nestihajiHK-47 píše:Ahoi,
---
- schali
- Začátečník

staci do sebe hodit vlastovku a jeste do sebe nalij nakou palenku, ziskas tak odolnost proti bolesti a celkem v pohode toho psa utlucesHK-47 píše:Ahoi,
i7 12700KF | Asus Prime Z690-A | Kingston 32GB RAM DDR5 5200 Mhz | TUF RTX3060TI-O8G | 2x Samsung 970 EVO PLUS 1TB | Fractal Define S2 | Corsair RM 850x V2 | Logitech G Pro Wireless | Logitech G915 GL Tactile | NOCTUA NH-U12A + 5x NOCTUA NF-A12x25
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
2 PC - Asus Z97-AR | Xeon E3-1231v3 | 16 GB RAM | MSI 1060 Gaming 6G | MX500 500 GB | MX500 1TB |850 EVO 500GB | Corsair RM 550x | Fractal R4 | Samsung C24FG73
- pilarius
- Začátečník

No to ja uz jsem tu seklej taky...asi 25 pokusu a nic. Nejhorsi je, ze kazdy pokus zabere 2 minuty kvuli zas*anym loadingum a rozhovorum.HK-47 píše:Ahoi,
Alkohol nepomaha, vzdycky me stejne omraci, nebo co to dela. Blizzard si beru...taky nic moc. Vlastovku kdyz stihnu, efekt taky nic moc.
Olej proti prizrakum nemam, ani ho nemuzu vyrobit.
Prave ze ja to asi pokazil, kdyz uz od zacatku si pridavam jen k boji, protoze jsem prehledl ty 4 zakladni vlastnosti pri meditaci - v obrane jsem se nezlepsil
- ChrastyII
- Začátečník

- pilarius
- Začátečník

- HK-47
- Nováček

díkyChrastyII píše:já ho dal asi na čtvrtý pokus,jenom pomocí nabroušeného meče a Swallow...vždycky jsem do něj dal pár ran a pak jsem pobíhal okolo než se mi obnovily HPčka
Tak já toho smrada už taky dal. Sice asi na 15. pokus, ale dal
Jak píše ChrastyII (ještě jsem dokonce našel řešení tohohle záseku na jiným fóru) je třeba po spadnutí zdraví za polovinu začít běhat kolem ohnivého kruhu. Přitom je třeba dávat pozor, aby ses nepopálil a bezpodmínečně musíš mít vypitou vlaštovku. Při útočení na bestii se mi vyplatil styl boje na skupinu.
Gigabyte P35-DS3, Intel Core 2 Duo E6550@3,0 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro, Sapphire Radeon HD 4870 512MB + Arctic Cooling Accelero S1 rev. 2 + 120 Fan, A-Data 4x1024MB DDR2 800+ EE@858, Fortron FSP500-60GLN, Hitachi Deskstar T7K500 HDT725050VLA360 + SAMSUNG HD403LJ
- schali
- Začátečník

Alkohol pomaha a to 100%, potrebujes poradnej dryjak, musi se ti vsechno uplne motat, v soubojovym modu to ale nevvadi tam ses celkem ok, pak mas 100% odolnost proti bolesti a muzes toho psa normalne umlatit, me teda nedal ten efekt bolesti ani jednou....pilarius píše:No to ja uz jsem tu seklej taky...asi 25 pokusu a nic. Nejhorsi je, ze kazdy pokus zabere 2 minuty kvuli zas*anym loadingum a rozhovorum.HK-47 píše:Ahoi,
Alkohol nepomaha, vzdycky me stejne omraci, nebo co to dela. Blizzard si beru...taky nic moc. Vlastovku kdyz stihnu, efekt taky nic moc.
Olej proti prizrakum nemam, ani ho nemuzu vyrobit.
Prave ze ja to asi pokazil, kdyz uz od zacatku si pridavam jen k boji, protoze jsem prehledl ty 4 zakladni vlastnosti pri meditaci - v obrane jsem se nezlepsil![]()
![]()
. Od zacatku to tedy hrat nechci. Nevite nekdo o nejakem "cheatu" na presunuti atributu ?
postup je nasledujici, vlastovka, okamzite na to silna koralka...
i7 12700KF | Asus Prime Z690-A | Kingston 32GB RAM DDR5 5200 Mhz | TUF RTX3060TI-O8G | 2x Samsung 970 EVO PLUS 1TB | Fractal Define S2 | Corsair RM 850x V2 | Logitech G Pro Wireless | Logitech G915 GL Tactile | NOCTUA NH-U12A + 5x NOCTUA NF-A12x25
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
lol tak u tohoto ukolu jsem nemel nejmensi problem , uplne na prvni pokus bez problemu...obtiznost stredni , jakou tam mate vy ze to hraje na 1000x?
nedaval jsem do sebe nic normalne jsem ji rozmlatil za par sekund ...mozna mate spatne rozdelene talenty..
- HK-47
- Nováček

Sakra, ten alkohol mě vůbec nenapadnul. Je pravda, že bez něj mě vždycky po třech úderech mečem asi na pět sekund paralyzoval a mezi tím jsem dostal nakládačku - proto jsem taky pořád chcípal.schali píše: Alkohol pomaha a to 100%, potrebujes poradnej dryjak, musi se ti vsechno uplne motat, v soubojovym modu to ale nevvadi tam ses celkem ok, pak mas 100% odolnost proti bolesti a muzes toho psa normalne umlatit, me teda nedal ten efekt bolesti ani jednou....
postup je nasledujici, vlastovka, okamzite na to silna koralka...
Sranda pak po souboji se dobelhat k místu meditace, aby vyprchaly účinky alkoholu (za předpokladu, že nemám skill nebo protilátku). Takhle mě hra zaskočila po pitce s Odem. Potom to belhání se jak mrtvák k blízkému ohništi trvalo věčnost
Naposledy upravil(a) HK-47 dne ned 4. lis 2007, 14:06, celkem upraveno 1 x.