Skafo píše:nepouzivam crystalizer
tiez ho nepouzivam... vsetko ladim len pomocou
EQ
Skafo píše:kup si audiotrak hd2 a nebudes musiet pridavat vysky ekvalizerom, tam ich budes mat detailne hned
mozno budu detailne hned, ale ja aj tak poriadny EQ potrebujem. dalsia vec je ta... ze ja potrebujem detailne a hlavne
VÝRAZNÉ(co asi ta hd2 splnat nebude)
audiotrak hd2 ma lepsie EQ? ...ma ich aspon na urovni audigy4?
Skafo píše:Ja, ked pocuvam na beyeroch, tak vysky si pridam iba na ekvalizeri Marantzu
ja ladim vsetko... aj hry, takze potrebujem mat poriadne EQ na zvukovke.
Skafo píše:tvoje DT 440 pocuvas priamo z vystupu x-fi? Lebo ja neverim, ze vystup zvukovky vybudi dobre akekolvek sluchatka
ano pocuval som priamo na vystupe audigy4 a X-Fi Xtreme Audio.
s vybudenim nie je problem, ved som hovoril ze audigy4 bola vyborna...EQ(myslim ale, ze X-Fi Xtreme Audio ma o malo cistejsi zvuk-schopnost rozlisovat, a preto by som uz asi spatky audigy4 nechcel. urcite by som to ale este chcel porovnat)
samozrejme sluchatka som skusal aj cez zosilovace... rozdiel bol takmer nulovy, a ani to nepomohlo mojej byvalej X-Fi(ne), aby v tom co zaostava(-> EQ), dobehla audigy4.
Skafo píše:...problem je aj v tom, ze napr vo foobari treba kvoli tomu, aby nedochadzalo k prepeekovaniu pomaly kazdu skladbu znizit o cca 6-10db a z vystupu zvukovky si mozes vybrat bud silno a prepeekovane zkreslene alebo slabsie a tym slabsie vykreslene basy, vysky..
(foobar nepouzivam, ma ubohe EQ - tym nemyslim quaitu, ale velkost zmeny zvuku)tento problem u audigy4 vobec nebol! ano X-Fi Xtreme Audio ten problem ma, ale na kvalite basovych EQ to vobec nic nemeni... audigy4 mala jednoznacne basove EQ lepsie.
>>>>>>>
je tu niekto co by vedel popisat rozdiel basovych EQ medzi
X-Fi Xtreme Audio a
X-Fi Xtreme Gamer? - je tam vobec nejaky rozdiel?
merci
>>>>>>>
#######
Skafo píše:Feelpain to si zase ty?:)
a to uz preco? ...alebo si myslis, ze on je jediny s tym istym HW?

btw: a kto ze si ty?
#######