Na notebooku si nahrávám přednášky, ale je výsledný zvuk je nekvalitní a šumí. Dá se pomocí nějakýho programu zesílit zvuk, popř. "vystřihnout" pouze hlas přednášející a šum kolem ztišit, či úplně odstranit? Díky za každkou pomoc
Zesílení zvuku
- Lidus
- Nováček

-
Zesílení zvuku
Ahoj, mohl byste mi někdo doporučit pográmek na editaci zvuku? Moje situace je asi takováto...
Na notebooku si nahrávám přednášky, ale je výsledný zvuk je nekvalitní a šumí. Dá se pomocí nějakýho programu zesílit zvuk, popř. "vystřihnout" pouze hlas přednášející a šum kolem ztišit, či úplně odstranit? Díky za každkou pomoc
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Re: Zesílení zvuku
Většinou lze nahrávku vyčistit,ovšem je to docela primitivní algoritmus,laicky řečeno šum se potlačí,ale razantně ubyde výšek.U mluveného slova by to ale snad tolik vadit nemuselo...Softwaru je hromada.Když potřebuji,použiji Nero WaveEditor.Lidus píše:Ahoj, mohl byste mi někdo doporučit pográmek na editaci zvuku? Moje situace je asi takováto...
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Nilki
- Nováček

-
Nechci zakladat novej topic, tak se zeptam tady. Dostal se mi do ruky pocitac s Pinnacle studiem 9.4 i pinnacle kartou a PCI zvukovkou SB Audigy. Problem je se vstupem z mikrofonu. Kdyz stroj ciste nainstaluji, tak vse bezi jak ma, ale ale ale pokud stroj vypnu a po chvilce zas zapnu, tak vstup z mikrofonu ma nahle slaby signal a i s nastavenim na maximu je zvuk na hranici slysitelnosti a to do mikrofonu uz vylozene rvu.
Zkouseli jsme ruzne prenastavovani parametru dolu a zpet na max, odinstalovavani zvukovky ci pinnaclu (karty i programu) a nic. Zkratka jak se pocitac vypne tak se neco zmeni a zvuk z mikrofonu je v cudu. Pomaha jen opetovna reinstalace.
Kdyby jste nekdo vedel alespon duvod proc se to meni po vypnuti, tak by jste mi moc pomohli.
Zkouseli jsme ruzne prenastavovani parametru dolu a zpet na max, odinstalovavani zvukovky ci pinnaclu (karty i programu) a nic. Zkratka jak se pocitac vypne tak se neco zmeni a zvuk z mikrofonu je v cudu. Pomaha jen opetovna reinstalace.
Kdyby jste nekdo vedel alespon duvod proc se to meni po vypnuti, tak by jste mi moc pomohli.
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- radek.marysko
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tohle není označení MB ani Emilem. To je procesorradek.marysko píše:...mám základní desku :: DUAL CORE INTEL PENTIUM D 940 - nemá někdo nějaké řešení???
OMG...
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj