Používám PC na hry, filmy.. a z normálního monitoru už mi bolí pěkně oči
Jinak můj momentální monitor je IBM P70 s trinitron obrazovkou
Moderátor: maXXmilian

Já bych ho doporučil takéManchesterUnited píše:Zalezi taky na tom kolik muzes do toho vrazit. Ja bych Ti doporucil Acer AL1721hm http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25891

FERRO píše:A kolik stak stojí?Dzin píše:Když uř jsi u AOC tak já mam AOC LM 729 a je super.Hraju hry a koukam na filmy a na satelit a nevidím žádnou chybu tak ti ho doporučuju.

Souhlasim s Butchem. Sice LCD zatim nemam doma, ale u kamose sem na tom paril CS 1.4 po siti a ze by byl nejakej rozdil mezi CRT sem nepostreh. A to jsme na tom hrali par dniButch píše:To: Lucifer
Zaspal jsi dobu.
Asi jsi na vlastní oči kvalitní LCD přes DVI nikdy neviděl.
Já používám LCD více než rok. I non nativní rozlišení je naprosto v pohodě.
Sice většinu her hraji v 1280x1024, ale i např. v 800x600 vypadají dobře.
Jemně rozmazané hrany písem či grafiky je samozřejmě vlastnost všech LCD i v Noteboocích.
Odezva 16ms také naprosto stačí. Navíc v nativním rozlišení 100% ostrost obrazu.
Klady a zápory LCD a CRT řešeny mnohokrát. A musím říct že klady u LCD několikanásobně převažují.

...no tak to mame rovnaky problem, ale ja mam trosku presnejsie poziadavky:FERRO píše:Chtel bych jsi koupit nejáký LCD monitor ale nevím jaký.
Používám PC na hry, filmy.. a z normálního monitoru už mi bolí pěkně očia chtěl bych nějakou 17
...