Porušení pravidel? Ale co, používáš Operu...

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Opera 9,23 a s Coolovim podpisem jsem problem nemel. Normalne se mi jeho podpis zalamoval.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Coololooser píše:...
Eště abych zrovna tebe prosil...to tak.

Do podpisu si klidně piš o mně, stejnak každý ví co jsi zač...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
orbion
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orbion »

Hele klídek hezky všichni vychladněte. Operu mám taky a coolův podpis mi vůbec nevadí navíc už ho upravil tak neni třeba dalších keců, navíc je spousta možností jak si to upravit: zmenšit, načíst znova, nastavit si horizontální posun v ovládání tak, aby to vyhovovalo - Opera má hafo nástrojů, nejenom záložky, email klienta a dobrý stahování, tak proč je nevyužít :wink:
Jinak těch příspěvků nebude zas tolik když coolův podpis nabyl týhle velikosti až po 3 měsících. Navíc nevim co řikal na IRC ale stejně nějaká provokace musí bejt (samozřejmě v mezích) to by to jinak nebylo forum :wink:

2 wilik: mno když to tu považuješ za spam (což víceméně je), tak proč to tu nezamkneš, spíš si to akorát odemknul a nechal to tak...ale co člověk se pobavit musí - třeba i čtenim tohodle :-D

Jinak pro všechny Operáře...ten bug sem hodil do servis centra, tak by to mělo bejt v příštim buildu opravený :wink:

//edit Wilik - slouceno a promazano
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“