Ale ted jeste, kdyz mam ted zapojenej net tak mam Verejnou IP, nevim jak by to bylo s novym modemem, chtel bych ji mi porad. A dale nevim jak s protokolem, mam PPoE, ale asi to uz kazdej modem ma co?
Novy modem
Moderátor: Don
- MastahBlastah
- Začátečník

-
Novy modem
Potrebuji modem, do ktereho by sli zapojit 2 pc, ale ... Ted mam modem ze ktereho je pripojen jen jeden pc a to pres USB. Nevim jak by to slo udelat jinak, nez koupit jinej! ale druhy pc by byl pripojen pres sitovku, protoze me nejak nefunguji USB na zakladovce
Nebo kdyz by existoval Modem s USB i s RJ45, ze bych to zkusil ...
Ale ted jeste, kdyz mam ted zapojenej net tak mam Verejnou IP, nevim jak by to bylo s novym modemem, chtel bych ji mi porad. A dale nevim jak s protokolem, mam PPoE, ale asi to uz kazdej modem ma co?
- bubanek
- Středně pokročilý

- Weslo
- Středně pokročilý

podle toho PPPoE tipuju že chceš ADSL modem že jo?
Vem Zyxela
Vem Zyxela
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
- Hogwash
- Začátečník

-
- MastahBlastah
- Začátečník

-