Novy modem

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Novy modem

Příspěvek od MastahBlastah »

Potrebuji modem, do ktereho by sli zapojit 2 pc, ale ... Ted mam modem ze ktereho je pripojen jen jeden pc a to pres USB. Nevim jak by to slo udelat jinak, nez koupit jinej! ale druhy pc by byl pripojen pres sitovku, protoze me nejak nefunguji USB na zakladovce :P Nebo kdyz by existoval Modem s USB i s RJ45, ze bych to zkusil ...
Ale ted jeste, kdyz mam ted zapojenej net tak mam Verejnou IP, nevim jak by to bylo s novym modemem, chtel bych ji mi porad. A dale nevim jak s protokolem, mam PPoE, ale asi to uz kazdej modem ma co?
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Normálně si kup novej modem co funguje zárověn aji jako router.
Na USB se vykašli a jed jenom přes RJ45.
Veřejná IP by ti už v tomhle případě zůstala jen tak napůl. Většinou už ty modemy umí podle portu přesměrovat do vnitřní sítě.
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

podle toho PPPoE tipuju že chceš ADSL modem že jo?
Vem Zyxela :inlove:
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Hogwash
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hogwash »

Ale vite co mi prijde, ze pres to RJ45 mi to jede pomaleji :( Kdyz sem, ale pak zapíchl do USB tak to jelo tak jak to melo :( wtf?
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MastahBlastah »

Hogwash píše:Ale vite co mi prijde, ze pres to RJ45 mi to jede pomaleji :( Kdyz sem, ale pak zapíchl do USB tak to jelo tak jak to melo :( wtf?
To jsem ja jo ! mam dva ACC
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“