Logitech Z4
Moderátor: CageJ
- Raullet
- Nováček

-
Logitech Z4
mám tyto repro a chtěl bych se zeptat jesli jdou rozšířit na 5+1 ??
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- F1l1p
- Středně pokročilý

- NobodyLovesMe
- Začátečník

Nejen srovnání hlasitosti,ale i volba repra,které by mělo podobný výkon a charakter zvuku,jako ty přední satelity Z4.A stejně bude chybět centr na dialogy.A vůbec celé tohle řešen mi přijde dost krkolomné.Např. u filmů je lepší roztáhnout sterobázi.Já používám toto: http://www.bbesound.com/technologies/BBE%5FViVA/F1l1p píše:Samozřejmě ne. Dá se to vyřešit jen tak, že si těm tvým 2.1 repro koupíš ještě nějaké 2.0 a dáš je dozadu. Ale je na tom jedna dost nepraktická věc - srovnávaní hlasitosti, aby jely přední i zadní repráky stejně hlasitě.
Funguje to velmi dobře,prostorové zvuky jdou víc do prostoru,klasický "plochý" zvuk je téměř stejný.
- F1l1p
- Středně pokročilý

Já bych to s tím výběrem zadních repro neviděl až tak hrozně. Sám jsem to tak jednu dobu používal, a i když repra byly úplně jiné, tak to nijak nevadilo - zadní hrajou stejně většinou jen nějaké efekty - letící kulky, nějaké to cinkání v pozadí apod. Že tam nebyl centr mi vůbec nevadilo a na hry to bylo celkem ok - ta zadní repra se tam dost často hodila. Navíc hodně her dneska ještě dovolí nastavit quadro repro.
Optimální to sice není, ale když je člověk spokojený se svými bedničkami, tak je tohle nejlevnější řešení a svůj přínos to mít bude.
Optimální to sice není, ale když je člověk spokojený se svými bedničkami, tak je tohle nejlevnější řešení a svůj přínos to mít bude.