Logitech Z4

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Raullet
Nováček
Nováček

Logitech Z4

Příspěvek od Raullet »

mám tyto repro a chtěl bych se zeptat jesli jdou rozšířit na 5+1 ??
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

:roll: tyhle asi těžko :lol: To sis měl koupit M-Audio LX4
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Samozřejmě ne. Dá se to vyřešit jen tak, že si těm tvým 2.1 repro koupíš ještě nějaké 2.0 a dáš je dozadu. Ale je na tom jedna dost nepraktická věc - srovnávaní hlasitosti, aby jely přední i zadní repráky stejně hlasitě.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

F1l1p píše:Samozřejmě ne. Dá se to vyřešit jen tak, že si těm tvým 2.1 repro koupíš ještě nějaké 2.0 a dáš je dozadu. Ale je na tom jedna dost nepraktická věc - srovnávaní hlasitosti, aby jely přední i zadní repráky stejně hlasitě.
Nejen srovnání hlasitosti,ale i volba repra,které by mělo podobný výkon a charakter zvuku,jako ty přední satelity Z4.A stejně bude chybět centr na dialogy.A vůbec celé tohle řešen mi přijde dost krkolomné.Např. u filmů je lepší roztáhnout sterobázi.Já používám toto: http://www.bbesound.com/technologies/BBE%5FViVA/
Funguje to velmi dobře,prostorové zvuky jdou víc do prostoru,klasický "plochý" zvuk je téměř stejný.
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Já bych to s tím výběrem zadních repro neviděl až tak hrozně. Sám jsem to tak jednu dobu používal, a i když repra byly úplně jiné, tak to nijak nevadilo - zadní hrajou stejně většinou jen nějaké efekty - letící kulky, nějaké to cinkání v pozadí apod. Že tam nebyl centr mi vůbec nevadilo a na hry to bylo celkem ok - ta zadní repra se tam dost často hodila. Navíc hodně her dneska ještě dovolí nastavit quadro repro.
Optimální to sice není, ale když je člověk spokojený se svými bedničkami, tak je tohle nejlevnější řešení a svůj přínos to mít bude.
Zdroj
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zdroj »

Možná kdyby koupil nějaké dvoupásmové a dal je místo předních dokonce by si polepšil, ale stejně je tu problém s tou hlasitostí, já to vyřešil tak, že sem ji ovladal přímo ve windows, ale nebylo to ideální.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“