Zamrzani PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Ogres
- Nováček

-
Zamrzani PC
Zdravim,
mam problem se zamrzanim PC. Vcara mi jednou zamrzl a dnes uz nekolikrat po sobe. Nekdy zamrzne ve windows po par minutach nekdy po delsi dobe i bez zateze. Probiha to tak, ze najednou prestane reagovat a na obrazovce zustane to co tam bylo naposledy zobrazene.
Kdyz zkusim tvrdy restart tak ani potom pocitac nenabehne -nejde signal do monitoru- musim pocitac vypnout a zapnout.
Teploty jsem sledoval pomoci Everestu a vse bylo OK. CPU-30, GPU 60-65
Pameti mam 3*512, postupne jsem je zkousel vyndavat a samostatne testoval v memtestu a pocitac zamrzl i behem testovani, ale i v biosu.
Posledni co jsem zkusil bylo, ze jsem odpojil monitor,vyndal grafiku zasunul nazpet. Zatim vse bezi...
Muze to zpusobovat spatny kontakt grafiky s konektorem kabelu od monitoru,nebo spatny kontakt grafiky se slotem?
Dekuji za odpovedi!
Sestava
prosesor Sempron 3000+
deska Gigabyte GA-K8NE
Grafická karta nVIDIA GeForce 6600 GT
Zdroj Fortron 400
mam problem se zamrzanim PC. Vcara mi jednou zamrzl a dnes uz nekolikrat po sobe. Nekdy zamrzne ve windows po par minutach nekdy po delsi dobe i bez zateze. Probiha to tak, ze najednou prestane reagovat a na obrazovce zustane to co tam bylo naposledy zobrazene.
Kdyz zkusim tvrdy restart tak ani potom pocitac nenabehne -nejde signal do monitoru- musim pocitac vypnout a zapnout.
Teploty jsem sledoval pomoci Everestu a vse bylo OK. CPU-30, GPU 60-65
Pameti mam 3*512, postupne jsem je zkousel vyndavat a samostatne testoval v memtestu a pocitac zamrzl i behem testovani, ale i v biosu.
Posledni co jsem zkusil bylo, ze jsem odpojil monitor,vyndal grafiku zasunul nazpet. Zatim vse bezi...
Muze to zpusobovat spatny kontakt grafiky s konektorem kabelu od monitoru,nebo spatny kontakt grafiky se slotem?
Dekuji za odpovedi!
Sestava
prosesor Sempron 3000+
deska Gigabyte GA-K8NE
Grafická karta nVIDIA GeForce 6600 GT
Zdroj Fortron 400
Naposledy upravil(a) Ogres dne pát 16. lis 2007, 17:42, celkem upraveno 1 x.
- pc blazen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Ogres
- Nováček

-
- pc blazen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Ogres
- Nováček

-
- pc blazen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Ogres
- Nováček

-
Zdroj jsem zkousel jiny, ale nepomohlo to... Chladic na CPU drzi jak pribity (mam tam AC Alpine 64), a chladic na chipsetu taky vypada ok, je sice horky (udrzim na nem prst jen tak 10s), ale to je u nforce 4-4x normalni, co jsem slysel... Grafiku jsem zkousel jinou od kamose, ale ma stejnou jak ja, zadnou starsi nemam moznost zkusit...
- pc blazen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Ogres
- Nováček

-
- Ogres
- Nováček

-
- Ogres
- Nováček

-