EPOX 8RDA3+ nenajede pc, na monitoru se nic nezobrazí

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
son
Začátečník
Začátečník

EPOX 8RDA3+ nenajede pc, na monitoru se nic nezobrazí

Příspěvek od son »

Ahoj, mám problém, pc mám viz popsaná sestava. Minulý týden se mi zacyklil zvuk a seklo se mi pc z ničeho nic.. ctrl+alt+del nešlo tak jsem ho restartoval natvrdo -> už nenajel, jenom černá obrazovka, klávesnice taky nereaguje po stisknutí např num lk, kdy se nerozsvítí dioda... tak jsem vypl zdroj a znovu zapl, ale rovnou mi začalo najíždět pc, místo toho, aby se spustilo až po stisknutí Power tlačítka. myslel jsem si, že odešel zdroj, protože, když jsem ho otevřel, tak kondíky byly rozteklé.. objednal jsem proto nový zdroj Seasonic S12II 430W. Zapojil jsem ho a pořád černá obrazovka, zkusil jsem dat i jinou grafiku, pořád černo... nemáte někdo podobnou zkušenost, asi to vypadá že odešla deska, ale nemůže to být třeba procesorem, nebo ramkama, ty jsem ještě nezkoušel dat jiné? díky

//edit Wilik - presun z sA desek
procesor Intel Core 2 Quad Q6600, deska Asus P5Q PRO - Intel P45, RAM Corsair 2x2GB DDR2 1066 MHz Twinx Dominator CL5, grafika Gainward BLISS 9245 - N9600GT 512 DDR3, HDD Seagate Barracuda 7200.12, 3,5" SATA II, 32MB - 1TB, Zdroj CORSAIR TX650
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

vydelej baterku z desky
son
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od son »

to jsem už taky zkoušel a pořád černá obrazovka.
procesor Intel Core 2 Quad Q6600, deska Asus P5Q PRO - Intel P45, RAM Corsair 2x2GB DDR2 1066 MHz Twinx Dominator CL5, grafika Gainward BLISS 9245 - N9600GT 512 DDR3, HDD Seagate Barracuda 7200.12, 3,5" SATA II, 32MB - 1TB, Zdroj CORSAIR TX650
Cobrax
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cobrax »

Jestli deska nepipa jako by mela v pripade ze by to bylo procesorem nebo ramkama tak bych to spis videl ze odesla deska.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“