Ahoj, mám problém, pc mám viz popsaná sestava. Minulý týden se mi zacyklil zvuk a seklo se mi pc z ničeho nic.. ctrl+alt+del nešlo tak jsem ho restartoval natvrdo -> už nenajel, jenom černá obrazovka, klávesnice taky nereaguje po stisknutí např num lk, kdy se nerozsvítí dioda... tak jsem vypl zdroj a znovu zapl, ale rovnou mi začalo najíždět pc, místo toho, aby se spustilo až po stisknutí Power tlačítka. myslel jsem si, že odešel zdroj, protože, když jsem ho otevřel, tak kondíky byly rozteklé.. objednal jsem proto nový zdroj Seasonic S12II 430W. Zapojil jsem ho a pořád černá obrazovka, zkusil jsem dat i jinou grafiku, pořád černo... nemáte někdo podobnou zkušenost, asi to vypadá že odešla deska, ale nemůže to být třeba procesorem, nebo ramkama, ty jsem ještě nezkoušel dat jiné? díky
//edit Wilik - presun z sA desek
EPOX 8RDA3+ nenajede pc, na monitoru se nic nezobrazí
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- son
- Začátečník

-
EPOX 8RDA3+ nenajede pc, na monitoru se nic nezobrazí
procesor Intel Core 2 Quad Q6600, deska Asus P5Q PRO - Intel P45, RAM Corsair 2x2GB DDR2 1066 MHz Twinx Dominator CL5, grafika Gainward BLISS 9245 - N9600GT 512 DDR3, HDD Seagate Barracuda 7200.12, 3,5" SATA II, 32MB - 1TB, Zdroj CORSAIR TX650
- HunterGtNet
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- son
- Začátečník

-