Tofo píše:...
Vesměs máš pravdu. Nevim jestli to mělo být delší, já to nevyráběl, ani nevim, kdo jim za co zaplatil. Je ale fakt, že když sem si z Vist nabootoval do XP, tak hra běží rychleji ( ovšem občas se to kousne i v XP a to mám 4GB RAM, v XP samozřejmě o trochu méně - 32bit ). Že to dnešní hogh-end nerozběhá naplno klidně přežiju.
Horší je to s tou hratelností. Předpokládám, že ty chyby znemožňující dohrání levelu a nutí k jeho restartu jsou výsledkem jakéhosi boje proti pirátům, na který ( opět ) doplatí spíš ti, co si hru koupí. Ovšem AI nepřátel mi přijde dost slabá. Dám příklad - jedu autem na místě řidiče, vojáci po mně správně střílej, i když si zapnu neviditelnost. Jenže jakmile se přepnu na místo řidiče, přestanou s jakýmkoli útokem. Celkově postřílet šikmoočka v jakémkoli počtu nevyžaduje téměř žádnou snahu, oni jdou na smrt dobrovolně, nic nevymyslej, nekrejou se, ani před tím granátem moc nezdrhaj.
Celkově mi nepřijde, že to je nějaká přelomová hra. Hraje se to pěkně ( když mě zrovna nenasere nějakej bug ), až na tu stupidní leteckou misi. Nápad s nano-oblekem je dobrej, ale jinak klasická EA hra - sázka na grafiku, ostatní nehraje téměř žádnou roli.