Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
koukon
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koukon »

J4REK píše:jeste radu vyleze obluda z vody a znicil jsem ji uz dve ruky tu zbrani granatovu ale vzdy kdyz chci zamerit 3 misto tak to nestihne nacist data jak dal postupovat furt musim strilet ty male zmetky
Musíš během zabíjení malých zmetků ty vrata ze kterých lezou jednoduše rozstřílet nějakou jinou zbraní než tím kapesním vrhačem atomovek a teprve potom dovnitř odpálit.

A jinak dohrál jsem to i na X1950GT, zpočátku high, potom medium detaily. Asi nejsem tak náročný na fps.
Asus M2R32-MVP, Athlon X2 5200+, 2x1GB DDR2 800MHz Geil, Sapphire X1950GT, Cooler Master Cavalier 3, Fortron 400W
Evok
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evok »

Muze mi nekdo poradit jak zabit toho dementniho pavouka na te lodi?Porad me to pise Zadny cil nezaměřen a nevim jak to mam jako zaměřit.Přes dalekohled to nejde....
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Evok píše:Muze mi nekdo poradit jak zabit toho dementniho pavouka na te lodi?Porad me to pise Zadny cil nezaměřen a nevim jak to mam jako zaměřit.Přes dalekohled to nejde....
Rakety :roll: Zbraň, o který mluvíš, budeš potřebovat až potom, co zneškodníš tuhle potvoru, čeká tě ještě jeden boj...
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Tofo píše:...
Vesměs máš pravdu. Nevim jestli to mělo být delší, já to nevyráběl, ani nevim, kdo jim za co zaplatil. Je ale fakt, že když sem si z Vist nabootoval do XP, tak hra běží rychleji ( ovšem občas se to kousne i v XP a to mám 4GB RAM, v XP samozřejmě o trochu méně - 32bit ). Že to dnešní hogh-end nerozběhá naplno klidně přežiju.

Horší je to s tou hratelností. Předpokládám, že ty chyby znemožňující dohrání levelu a nutí k jeho restartu jsou výsledkem jakéhosi boje proti pirátům, na který ( opět ) doplatí spíš ti, co si hru koupí. Ovšem AI nepřátel mi přijde dost slabá. Dám příklad - jedu autem na místě řidiče, vojáci po mně správně střílej, i když si zapnu neviditelnost. Jenže jakmile se přepnu na místo řidiče, přestanou s jakýmkoli útokem. Celkově postřílet šikmoočka v jakémkoli počtu nevyžaduje téměř žádnou snahu, oni jdou na smrt dobrovolně, nic nevymyslej, nekrejou se, ani před tím granátem moc nezdrhaj.

Celkově mi nepřijde, že to je nějaká přelomová hra. Hraje se to pěkně ( když mě zrovna nenasere nějakej bug ), až na tu stupidní leteckou misi. Nápad s nano-oblekem je dobrej, ale jinak klasická EA hra - sázka na grafiku, ostatní nehraje téměř žádnou roli.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Potřebuju radu...
Jsem v misi na té mimozemské lodi, a mám se dostat ven, dostal jsem se do fáze, když hlásí veliteli že maj tzdrhat z ostrova že je tam tisíce mimozemšťanů, ale pak nevím kam jít... :oops:
Evok
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evok »

Still.Lord píše:Potřebuju radu...
Jsem v misi na té mimozemské lodi, a mám se dostat ven, dostal jsem se do fáze, když hlásí veliteli že maj tzdrhat z ostrova že je tam tisíce mimozemšťanů, ale pak nevím kam jít... :oops:

Jo tam je to hnus:)Delal sem to tak 3/4 hodky nez sem se stoho vymotal:)Vsechno je tam stejne a člověk nevi kudy kam:)Musis to nejak najit tu cestu...
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Evok píše:
Still.Lord píše:Potřebuju radu...

Jo tam je to hnus:)Delal sem to tak 3/4 hodky nez sem se stoho vymotal:)Vsechno je tam stejne a člověk nevi kudy kam:)Musis to nejak najit tu cestu...
Kdybch aspoń měl tucha zda je to otvor ve "zdi" nebo je to něco na otevření
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

Still.Lord píše:
Evok píše:
nijako si nepomozes, motaj sa kade tade.. ked tam niekoho zbadas odstrel ho pripadne ti otvori sam cestu.. ja som sa tiez motal kade tade
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
Adisisis
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Adisisis »

Still.Lord píše:
Evok píše:
musíš jít od toho otvoru kterym si přišel rovně až k tomu co je naproti tense otevře a jsi venku mimochodem dohromady jsou tam myslim 3 otvory :wink:
Kynio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kynio »

zdravím..sem v misi kde mám zachránit tu archeoložku z toho baráku ve vesnici..pak přijedou dva tanky zničím je a jdu dál na místo setkání..prostřílím se až ke svýmu kolegovi ale říká abych šel přes jeskyni (u které na mě čekal) jenže ta je zasypaná kamením a nemůžu dál..přeskákat to nejde..kde je chyba???už sem level resetnul 2x ale nepomohlo to..díky
MB: ASUS P5Q Deluxe (bios 1611) CPU: Core2Duo E8400 3Ghz@3,6Ghz CHLADIČ: CM Hyper 212 GPU: Gigabyte ATI HD5770 silent RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V) HDD: SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2 ZDROJ: Seasonic X-460 FanLess Gold DVD: DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LS LCD: LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740) OS: Win 8.1 AUDIO: AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

Kynio píše:zdravím..sem v misi kde mám zachránit tu archeoložku z toho baráku ve vesnici..pak přijedou dva tanky zničím je a jdu dál na místo setkání..prostřílím se až ke svýmu kolegovi ale říká abych šel přes jeskyni (u které na mě čekal) jenže ta je zasypaná kamením a nemůžu dál..přeskákat to nejde..kde je chyba???už sem level resetnul 2x ale nepomohlo to..díky
JESTLI MAŠ ORIGOŠ HRU A TEĎ KVULI BUGU NEMÚŽEŠ DÁL TAK TO TĚ TEDA LITUJU :( MÁM WAREZ A JESKYNI PRŮCHOZÍ uf
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Kde má být ten "tac gun", se kterym mám na lodi zaměřit toho bosse? Už tam takovou dobu běhám a nic sem nenašel.

EDIT: Tak už ji mám, hra vás pustí dál i bez tý bouchačky a pak je nutnejt restart levelu, protože do zbrojnice se už nedostanete.
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

Mám problém v té jeskyni. Levituju v nějaké místnosti kde vypnou proud. Když ho zapnou objeví se tam medůzy a jejich počet roste. nevím co mám dělat nebo kam plavat. Nevíte někdo. Díky.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Killmistr píše:Mám problém v té jeskyni. Levituju v nějaké místnosti kde vypnou proud. Když ho zapnou objeví se tam medůzy a jejich počet roste. nevím co mám dělat nebo kam plavat. Nevíte někdo. Díky.
Jo tak tam jsem stravil asi hodinu (mozna vic) Proste musis najit jak dal
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Teda je to pekne kratky, zdalo se mi to skoro kratsi nez call of duty 4 ale jinak to bylo celekm dobry akorat me to tak nejak nevtahlo proste sem si nikoho z tech co tam sou nejak nezamiloval takovy vseci neosobni se mi zdali. Umela inteligence, te sem si taky nevsim ze by byla nejaka zazracna spis naopak, jesteze tam nebylo vic mist se spolubojovnikama protoze po me zkusenosti s nima, jak radi vam strilijou do zad tak radsi ee. Par divnejch mist napr. cekat sto let nez se nabijou ty blbosti v te ufonske lodi a pak se az otevreli posledni dvere dal, kdy se nekolik minut proste nic nedelo :o . Ale zas par super mist napr zacatek mise na dobiti pristavu byl n1ce. A celkove celkem zabavny, dokazali toho dost vymyslet na to ze se to odehrava na tropickym ostrove. A samozrejme kulervouci grafika. Ale zas taky hafo chyb ze sem snad tak zabugovanou hru v posledni dobe nevidel, pady hry, zasekly objekty ve vzduchu (zkuste ulovit zabu a hodit ji, myslim ze by ji superman zavidel :twisted: ). Proste hruza. Radsi to mneli pozdrzet a jeste na tom nejakej mesic makat, treba na vanoce nam to mohli dat a nevydavat takovou rychlokvasku. To stalker byl podle toho bez chyb. Skoda tech vad na krase ale jinak n1 crytek ocekavam patche abych si to moh zahrat znovu a poradne.
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

ta hra je pekne zpracovana, ale takova nemastna neslana, procte me to nejak nechytlo. Snad FC2 bude lepsi, protoze zatim i presto ze udelali krasnou na pohled vypadajici hru, tak ze by mi z ni spadla celist to ani nahodou.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Ja tojeste nedohral a zadny padani ani vylozene bugy jsem nezaregistroval a naopak me hra strasne bavi vylozene si to uzivam.Zadny vylozene flustrujici misto,ktery by svatecni paran jako ja delal nekolikrat,spad se mi libi i zapletka.
indigo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indigo »

Killmistr píše:Mám problém v té jeskyni. Levituju v nějaké místnosti kde vypnou proud. Když ho zapnou objeví se tam medůzy a jejich počet roste. nevím co mám dělat nebo kam plavat. Nevíte někdo. Díky.
Uz to tu někdo řešil - musíš jít těmi dveřmi naproti vstupu, jsou to dveře u kterých prohlásí, že je to konec,otevřou se ale až za chvíli ...
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
Vosouspadlo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vosouspadlo »

takze po dohrani crysis sem uplne nejvic zklamanej, na tuhle hru sem se tesil leta a pro me to je nejvetsi sr*cka uplne nezabavne grafika nekterych detailu stoji za ... ufouni nejvice trapni a v cele hry je max. 5 druhu protivniku vsichni sou stejny :D :D nechapu jak se to nekomu muze libit :D
My RIG:Q6600,P35 Neo, 2GB A-data, 8800gts 320MB
MatesJ
Nováček
Nováček

Příspěvek od MatesJ »

wector - tacgun najdes v te mistnosti v ktere jsi sedel v tom kresle jak ti nacitali data z nano obleku.Je tam na zdi ve skrince.
Core2Duo E6750@3,4GHz,4 GB RAM ,A-DATA 800+@850 4-4-4-12,GF8800GTS320 650/1900,
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“