Tak přidám další project ze seriálu Pimp my Computer, podrobnější informace naleznete v článku na webu PCT, odkaz zde.
A jsem velice zvědav na ohlasy a kritiku. Předem děkuji za každý názor...

Moderátor: L4mka

Není jenom černá, stříbrná a slonovinová.Thellwin píše:V černé by se mi to líbilo víc

Ja si rikal ze to je na tebe trochu jednoduche a tahokov vzadu na hulvata neni pro tebe typickej. Kdyby byl cas tak by se treba palmam vypomohlo pomoci LED a dodelalo par dalsich veci. Honeycomb bych na spodku pokusil srovnat s bokem. Cili lehce prohnout vpred. Kdyby byl cas tak upravim brackety s konektory. Hodit do jedne spolecne zaslepky a lepe zamaskovat kabely ci je upravit na miru (Tohle jsem ted delal a zabralo to dost casu). Vse je jen o casu a se vsim si da vyhrat.Stoobi píše:No ono jde hlavně o to, že levá bočnice měla původně vypadat trochu jinak, bohužel se moje plány úplně nezdařily a už nebyl čas to vymýšlet jinak, proto tohle poměrně jednoduché, ale snad pořád efektivní řešení. Za plexi měl být totiž původně obrázek ze hry tištěný na průhlednou folii, bohužel vnitřní světlo nestačilo na prosvícení folie a do interiéru by takřka nebylo vidět, což působilo zvláštně, takže jsem se rozhodl nakonec pro toto řešení...a právě i modrá barva vycházela z toho obrázku, což teď může vypadat zmatečně, ale bohužel předělávat už se to nedalo...

s tím bohužel v tuto chvíli musím souhlasit, asi by to předek ozvláštnilo, ale nebyl čas už měnit koncepci. Dost uvažuju ještě o jednom modu na stejné téma...bob159 píše:no podla mna ten napis na bocnici je super..tie modre okraje to len zvyraznuju...tie palmy tam uz vidim bohuzial na tej fotke je vidno iby obrysa v skutocnosti to asi moc lepsie vidno nieje...skor to mohlo byt v predu...popripade prec tu mriezku...