Project: Crysis by Stoobi (PmC)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Project: Crysis by Stoobi (PmC)

Příspěvek od Stoobi »

Obrázek

Tak přidám další project ze seriálu Pimp my Computer, podrobnější informace naleznete v článku na webu PCT, odkaz zde.

A jsem velice zvědav na ohlasy a kritiku. Předem děkuji za každý názor...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

:oops:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

V černé by se mi to líbilo víc, ale to je čistě subjektivní. Až na řešení toho disku, kdy není možnost přidat další (což se mi zdá trochu nešťastné) a toho napisu (který okomentuji za chvíli) na boku to je docela pěkné.

Ten nápis na boku sice vypadá na papíře fajn, ale z toho plexi, či z čeho to je to má vzhled jak kdyby to okousal pes :oops:
Goldnoob team proud member!
FLiPPY
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od FLiPPY »

pekny ale nikde tam nevidim ten obrys palem :)
Zbycho
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbycho »

Thellwin píše:V černé by se mi to líbilo víc
Není jenom černá, stříbrná a slonovinová.
A přidaní dalšího disku nemůže být problém, pouze je třeba opatrně vyměřit a vyvrtat 4 dírky a koupit další box na disk.

Stoobi: Hééézkééé!!!
iSilver: Hardware: CPU: C2Q 9300 2,5@3,3 GHz; MB: Gigabyte GA-EP35-DS4; RAM: 8GB A-Data Vitesta EE 800+; VGA: MSI R7 265 2GD5 OC (1x pečená - artefakty); Zdroj: Corsair HX620 620W; HDD: Suma 8 TB – system 256GB SSD, ostatní WD Caviar Black a v poslední době Seagate; Chlazení: CPU – Thermalright Ultra-120 eXtreme, GPU – Thermalright HR-03 GT; Case: Yesico OpenAir 8989S
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Jediné dvě věci které mě bijou do očí je ta barva case a to plexi okolo mechanik na čele. To se tam dle mého názoru vůbec nehodí, to samé barva case která moc kontrastuje s tím plexi.

Jinak dobrá práce, ale ke Crysis by se hodila šedá ... :roll:
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

No chapu barvy byly asi objednany ale ja bych teda delal crysis mod pravcepodobne bilo-stribrnej (nanosuit) s cervenym podsvicenim. I kdyz je to fakt pekny tak pruhledna bocnice (leva?) se mi moc nelibi, na silentu to bylo supr ale tohle mi prijde moc, naproti tomu bocnice s napisem crysis se mi moc libi a to okousani je schvalne to je jasna. Zaroven souhlasim s FLiPPYm asi bych tam hodil nekam i trochu karibiku. ale jinak urcite 9,5/10 (pul bodu za barvy ktere ke crysis moc nesednou)
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No ono jde hlavně o to, že levá bočnice měla původně vypadat trochu jinak, bohužel se moje plány úplně nezdařily a už nebyl čas to vymýšlet jinak, proto tohle poměrně jednoduché, ale snad pořád efektivní řešení. Za plexi měl být totiž původně obrázek ze hry tištěný na průhlednou folii, bohužel vnitřní světlo nestačilo na prosvícení folie a do interiéru by takřka nebylo vidět, což působilo zvláštně, takže jsem se rozhodl nakonec pro toto řešení...a právě i modrá barva vycházela z toho obrázku, což teď může vypadat zmatečně, ale bohužel předělávat už se to nedalo... :(
Apophis.k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apophis.k »

pervektně odvedená práce jako vždycky, ale bohužel se mi to nelíbí, osobně bych takovej case doma mít nechtěl... :oops:

PS. : Ta disketovka mi tam vůbec nesedí, až bych řekl, že ten přední panel kazí...
Intel Core2Duo E6300@3,3GHz (Coolermaster Gemin II)
Gigabyte P965 DS3 + Thermalright HR-05 SLI
TwinTech GeForce 8800GT zatím 650/1670/1900
2x512MB+2x1GB Corsair TwinXMS2 800MHz@944 MHz CL5
Samsung 250GB
bob159
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob159 »

ten predny panel mi pride nejaky chudobny a prazdny... hlavne ta dolna dact... myslel som ze tam pridu tie palmy ale kde nic tu nic... :? inka farba je dobra :)
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ty palmy tam jsou, ale pod perforovaným plechem, bohužel to modré plexi je asi až moc tmavé a tak to není tak výrazné...:(
cuir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cuir »

no je to pekne odvedena prace ,ale neni to nicim zvlastni :/ a to je mozna chyba. Prece jen sis mohl dat cas vymyslet neco jak to ozvlastnit. Zaverem tedy musim rict ,ze se mi default case libila vic. bohuzel ,ale je to tak.. Samozrejme bocnice a tak sou lepsi ,ale to celo se mi libilo vice v originale.
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

Stoobi: tato case me doslova zaujala, ze mi zustala pootevrena huba, reaguju na posty vyse, plexi kolem mechanik se mi libii napis na bocnici je good, ale neco mi bije do oci nehorazne, ve predu 120mm fan bez prach. filtru - alespon puncochu bych z druhe strany dal a pomer fanu v case - spatny airflow:
Intake - 1x 120mm fan vepredu (prasi se dost - chybi prach. filtr)
Outtake - 3x 120mm fan:
1x ve zdroji
1x na strope case
1x vzadu case

a taky diry mezi kartama, to bude mit za nasledek ze vzduch bude 2-ouma fanama o velikosti 120mm (ten vzadu a vepredu se "vykrati") nasavan pres vselijake skviry case - velka prasnost
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
doodeec
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od doodeec »

Celkom pekne az na ten napis crysis na bocnici, ktory je sice pekny, ale tie tmavomodre obrysy sa tam podla mna nehodia

btw: ako si prilepil to plexi na CD mechaniku?
HP pavilion dv6799ec - T8100, 2x2048 DDR2, 250GB SATA, 8400M GS 256MB, 15,4" WXGA, Lightscribe DVD, Vista Home premium SP1
Johny_g
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_g »

Práce perfektní jako vždy, to jestli se to líbí nebo ne necháme být, je to otázka vkusu (mně se to moc nelíbí, abych se přiznal, připadne mi že hodně tlačil čas), ale mám malou poznámku k dolnímu okraji předního panelu - nějak se mi nezdá, jak ten perforovaný plech přečnívá ty plastové boky, mně by se líbilo víc kdyby byl zahnutý souběžně s nimi. Jestli to teda jde, z fotek není poznat co je pod tím.
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

WOW, no když jsem uviděl nadpis, vypadalo to, že moje plány na jaro jdou do pryč. Ale je to "čistej" mod, takže myslim, že se nikdo nebude zlobit, když začnu plácat Crysis 2 :oops:

Jinak ke case. Moc pěkný, jako vždy. Jen ten nápis na větráku by líp vynikal, kdyby byl třeba černej, aby skrz něj nesvítilo světlo. Ale práce parádní :)
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Me se to vubec nelibi, promin Stoobi i vy ostatni skalni fanatici a priznivci stoobiho (doufam ze nebudete vypalovat muj nick u vas pred domem). Ta svetle modra (ala chameleon - nevypada jak chameleonova ale to je jedno) a ta tmave modra mi k sobe vubec nesedi. Predchozi mod byl stylovej, ale tohle je nic moc. Kdyz jsem cetl nazev tak jsem si rikal jak se s tim stoobi popral ale nijak me jeho reseni nenadchlo.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
bob159
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob159 »

no podla mna ten napis na bocnici je super..tie modre okraje to len zvyraznuju...tie palmy tam uz vidim bohuzial na tej fotke je vidno iby obrysa v skutocnosti to asi moc lepsie vidno nieje...skor to mohlo byt v predu...popripade prec tu mriezku...
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Stoobi píše:No ono jde hlavně o to, že levá bočnice měla původně vypadat trochu jinak, bohužel se moje plány úplně nezdařily a už nebyl čas to vymýšlet jinak, proto tohle poměrně jednoduché, ale snad pořád efektivní řešení. Za plexi měl být totiž původně obrázek ze hry tištěný na průhlednou folii, bohužel vnitřní světlo nestačilo na prosvícení folie a do interiéru by takřka nebylo vidět, což působilo zvláštně, takže jsem se rozhodl nakonec pro toto řešení...a právě i modrá barva vycházela z toho obrázku, což teď může vypadat zmatečně, ale bohužel předělávat už se to nedalo... :(
Ja si rikal ze to je na tebe trochu jednoduche a tahokov vzadu na hulvata neni pro tebe typickej. Kdyby byl cas tak by se treba palmam vypomohlo pomoci LED a dodelalo par dalsich veci. Honeycomb bych na spodku pokusil srovnat s bokem. Cili lehce prohnout vpred. Kdyby byl cas tak upravim brackety s konektory. Hodit do jedne spolecne zaslepky a lepe zamaskovat kabely ci je upravit na miru (Tohle jsem ted delal a zabralo to dost casu). Vse je jen o casu a se vsim si da vyhrat.
Celkove ale pekny.

Dalsi disk pridat pujde. Jen se bude muset koupit dalsi box a vyvrtat 4 dirky.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

bob159 píše:no podla mna ten napis na bocnici je super..tie modre okraje to len zvyraznuju...tie palmy tam uz vidim bohuzial na tej fotke je vidno iby obrysa v skutocnosti to asi moc lepsie vidno nieje...skor to mohlo byt v predu...popripade prec tu mriezku...
s tím bohužel v tuto chvíli musím souhlasit, asi by to předek ozvláštnilo, ale nebyl čas už měnit koncepci. Dost uvažuju ještě o jednom modu na stejné téma...:)

A někdo se v CM sekci ptal, jak jsem řezal ten nápis - je to přímou bruskou vyřezané z čirého 3mm akrylátového plexi.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

:worship: super,very nice :) moc se mi to líbí,akorát to plexi pro disk a mechaniku by mohlo být taky modré tmavě a chtěl by to aspoň někde třeba podsvítit 10cm katodama :wink:
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Odpovědět

Zpět na „Projekty“