aktualizace windows xp sp2
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- kasaleo
- Nováček

-
aktualizace windows xp sp2
Co mám dělat když se mi aktualizace stáhnou ale nejdou mi nainstalovat.Vždy mi to napíše instalace selhala u všech 80 aktualizaci.
- Dony
- Středně pokročilý

- mazivo
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
aktualizace
mam dotaz k aktualizacim a nevim kam s nim.Aktualizace se mi nedari zapnout zadnym me znamym zpusobem. Nevite c os tim? diky
Mb :Asus P5G-TVM Cpu:Intel Celeron D346 3006Mhz,Cpu cooler Zalman CNPS7500-ALCU Gk:Ati sapphire x1650pro 256 Mb GDDR3 600/1400Mhz Ram:1.5Gb DDR 400Mhz
Psu:Fortron 300W
Case:Cooler Master Elite 331
Psu:Fortron 300W
Case:Cooler Master Elite 331
- kocourleo
- Začátečník

Zkontroluj si, jestli ti běží služba "Automatické aktualizace". (Start/nastavení/ovládací panely/nástroje pro správu/služby).
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- BUBINO
- Začátečník

-
Skor sa opytam , mas legalny win ? .Pretoze mi toto o niecom hovori . Ak si neinstaloval , nainstaluj SP2 : http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
Podla ponuky jazykov si zvol balik pre tvoj windows . Spusti , nainstaluj , neprerusuj instalaciu . Instalovanie trva cca 30 min.
Podla ponuky jazykov si zvol balik pre tvoj windows . Spusti , nainstaluj , neprerusuj instalaciu . Instalovanie trva cca 30 min.
- Dony
- Středně pokročilý

Re: aktualizace
co to znamena "nedari zapnout"? Me se taky nedari nastartovat auto, kdyz nemam benzin, nebo si nevezmu klicky. "Je to rozbity" neni popis problemu...mazivo píše:mam dotaz k aktualizacim a nevim kam s nim.Aktualizace se mi nedari zapnout zadnym me znamym zpusobem. Nevite c os tim? diky
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod...