aktualizace windows xp sp2

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
kasaleo
Nováček
Nováček

aktualizace windows xp sp2

Příspěvek od kasaleo »

Co mám dělat když se mi aktualizace stáhnou ale nejdou mi nainstalovat.Vždy mi to napíše instalace selhala u všech 80 aktualizaci.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

mas misto na disku? Nezkousel si instalovat SP2 ze stazeneho baliku (ne pres windowsupdate)?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
mazivo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

aktualizace

Příspěvek od mazivo »

mam dotaz k aktualizacim a nevim kam s nim.Aktualizace se mi nedari zapnout zadnym me znamym zpusobem. Nevite c os tim? diky
Mb :Asus P5G-TVM Cpu:Intel Celeron D346 3006Mhz,Cpu cooler Zalman CNPS7500-ALCU Gk:Ati sapphire x1650pro 256 Mb GDDR3 600/1400Mhz Ram:1.5Gb DDR 400Mhz
Psu:Fortron 300W
Case:Cooler Master Elite 331
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Zkontroluj si, jestli ti běží služba "Automatické aktualizace". (Start/nastavení/ovládací panely/nástroje pro správu/služby).
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
BUBINO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BUBINO »

Skor sa opytam , mas legalny win ? .Pretoze mi toto o niecom hovori . Ak si neinstaloval , nainstaluj SP2 : http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en

Podla ponuky jazykov si zvol balik pre tvoj windows . Spusti , nainstaluj , neprerusuj instalaciu . Instalovanie trva cca 30 min.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: aktualizace

Příspěvek od Dony »

mazivo píše:mam dotaz k aktualizacim a nevim kam s nim.Aktualizace se mi nedari zapnout zadnym me znamym zpusobem. Nevite c os tim? diky
co to znamena "nedari zapnout"? Me se taky nedari nastartovat auto, kdyz nemam benzin, nebo si nevezmu klicky. "Je to rozbity" neni popis problemu...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“