Hidden and Dangerous 1

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kapralik13
Nováček
Nováček

Hidden and Dangerous 1

Příspěvek od kapralik13 »

Zdravim,nevěděl by někdo kde bych si ztáhnul češtinu na hru HIDDEN AND DANGEROUS DE LUXE verze 1.51 díky

//Thellwin - upraven název threadu
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

1. Neumis napsat inteligentni nadpis..?
2. Spatna sekce.. patri to do her..
3. Google!!!
4. H&D uz je dneska freeware.. k deluxe verzi CZ videt neni.. zkusit tedy muzes stahnout tohle..
http://plnehry.idnes.cz/akcni/hiddenanddangerous.html
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

CZ verze nevyšla ? Už je to moc dlouho co jsem hrál Deluxe verzi co byla u Levelu takže si to nepamatuju.

Každopádně zkus toto:

Soubor hde.exe spusť s parametrem "language czech" a přejmenuj soubor sounds_english.dta na sounds_czech.dta

Nezkoušel jsem nevím jestli funguje, ale prý ano :)

Jinak protože ve Hrách ještě není thread o HD1 tak přesun z Ost. programů a upraven název threadu.

EDIT - tak jsem si vygoogli, že u nás vyšla deluxe verze komplet v CZ, takže si jí buď stáhni a nebo zkus to co jsem napsal
Goldnoob team proud member!
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

tohohle mam asi 3 originalky a vse v cestine, vcetne deluxe, takze potvrzuji, ze to vyslo.
---
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Sice jsem koukal a nikde se u te free verze na netu o cestine nemluvi, ale zkusil bych ten download z toho bonuswebu.. na Tiscali to podle me bude taky..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

http://games.tiscali.cz/reviews/hddeluxecz/index.asp
... Tentokrát však ve speciální Deluxe verzi připravenou externí firmou Lonely Cat Games a navíc kompletně lokalizovanou do našeho rodného jazyka. Právě absence češtiny v původní verzi vyvolávala do jisté míry určité rozpaky - přeci jenom, když česká firma dělá nějakou hru, neměla by zapomínat na domácí zákazníky, i když je pravda, že o takových věcech rozhoduje pouze vydavatel, který byl v tomto případě zahraniční.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No cestina byla urcite, otazkou je, jestli je i k downloadu.. podle me to totiz smrdi tim, ze na netu je jen EN verze a v obchodech CZ.. oni se totiz Hiddeni 1 porad prodavaji.. za 199,-
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

Maxtor píše:No cestina byla urcite, otazkou je, jestli je i k downloadu.. podle me to totiz smrdi tim, ze na netu je jen EN verze a v obchodech CZ.. oni se totiz Hiddeni 1 porad prodavaji.. za 199,-
no je to samy jako s Far Cry... Sice si ji muzes stahnout, ale tesco shopy ji taky stale prodavaj :)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

ne, na tom tiscali to je cesky. osobne vyzkouseno uz pred cca pul rokem
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To slaava - ale ta stažitelná verze je osekaná proti té v obchodě o MP (Far Cry).

To Maxtor - mají v tom bordel, protože za 249,- lze koupit Zlatou edici, která obsahuje jak HD Deluxe tak HD2 (netuším jestli s datadiskem) :)
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

tak jasne, jen ukazuju na skutecnost, ze i kdyz je hra free, tak ji stejne nekdo prodava... to same jsem videl s GTA, GTA2. uz jsou taky volne stazitelne a nekdo si na nich porad masti kapsu :)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
kapralik13
Nováček
Nováček

hledám jinou verzi

Příspěvek od kapralik13 »

nejdříve bych se chtěl omluvit,že jsem psal do jiné rubriky,jsem uplným nováčkem jak na tomhle tuningu tak i co se celkově týká počítače,tak bych se chtěl zeptat kde bbych si stáhnul hru i z češtinou H andD de luxe 1.3 díky
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: hledám jinou verzi

Příspěvek od J X P »

kapralik13 píše:nejdříve bych se chtěl omluvit,že jsem psal do jiné rubriky,jsem uplným nováčkem jak na tomhle tuningu tak i co se celkově týká počítače,tak bych se chtěl zeptat kde bbych si stáhnul hru i z češtinou H andD de luxe 1.3 díky
no, tak takoveto odpovedi se zde nikda nedockas a pokud je budes casto klast, ze zlou, v podobe zlute karty, se potazes. prozatim te omlouva tva nezkusenost, ale proto ti velmi doporucuji si precist pravidla zdejsiho fora ;).
---
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak do jaké verze jí tedy chceš ? Deluxe je tuším pouze ve verzi 1.51 a klasická hra pak byla postupně opatchovaná na verzi 1.3 na tu stáhneš češtinu tady - http://cestiny.idnes.cz/h/cedicclanek0014000313.html

Na Deluxe nevím kde, buď si stáhni tu verzi z TG a nebo zkus ten návod co jsem tady napsal.

TO J X P - kde je problém ?
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

to byla spis reakce na sosani full verze, ze ;).
---
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mno, ale vždyť je full Deluxe verze ke stažení zdarma ne ?
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Maxtor píše:Njn.. mel zas nekdo pocit delat chytryho.. s kartou se potka max ale tak on sam.. :roll:
ale no tak, za slusne upozorneni, ze se zde verejne dotazy na full downloady nenosi a ze by mohl v ramci sve novackovske nevedomosti byt postizen ... aby si pripadne precetl pravidla ... myslim, ze na tom nic nemeni to, ze je tato skvela hra ve verzi deluxe uvolnena jako freeware, coz mi diky moji neznalosti uniklo.

chybovati je lidske a timto se za svuj prohresek omlouvam :)

doufam, ze jsem to jiz uvedl na pravou miru a diskuze na toto tema je tudiz uzavrena ;)
---
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak budeme to nedorozumění považovat za vyřešené, aby se nám tu zase nerozběhla debata trochu mimo :roll:

Jinak HD Deluxe je skvlá hra, ale dneska už bych to asi nehrál, protože přece jenom dvojka je ve všech směrech lepší. Jedničku jsem dohrál asi 4x z toho 3x s datadiskem a poprvé dokonce bez té verze delxue, což bylo občas peklo, protože hra mělá různé technické mouchy. Zamrzání bylo na denním pořádku :(
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“