Ctecka Karet

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Deexer
Začátečník
Začátečník

Ctecka Karet

Příspěvek od Deexer »

Dobry den mam takovy problem mam ctecku klasiku vsichni asi znate je to misto disketovk jak ma 4 sloty na rozne typy karet. Jde o to ze jsem do ni vlozil kartu (MMC) a normalne to najelo spustil sem to prohlozel sem foto a nejdnou DOWN ctecka mi zmizla (teda disk ja mam oznaceny F) kdyz sem restaroval PC tak nic neobevila se a kdyz do ni dam kartu tak proste uz neraguje proste a jednoduse muj PC z niceho nic zacal ignorovat ctecku karet zkousel sem nejaky ovladace co sem tady mel na CD a ani vubec nic nefungovalo a ani nevim jestli jsou vubec k tomu. Jinak ctecka(reaguje tim stylem ze se rozsviti pri startu a blika klasicky jako to dlevala ale v OS je mrtva) a problem je v tom ze ja ani nevim od jakyho je vyrobce a ani nevim kde a jak to ve winech hledat a jak to resit :sad:
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Tohle jsem už taky zažil. U mě bylo řešení přidělení nového písmenka (nějak se mi popraly zařízení o písmenka).
V Ovládacích panelech máš nástroje pro správu a tam už tě to navede. Pokud bys netrefil, tak vyzkoušej http://slax.cz .
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Deexer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deexer »

jasny ale chtelo by to vic navect pac tam to tak neni jasny ta cesta a kde co jak ty pismenka zmenit . ( neboli jestli sem mozna pochopil problem je to ze proste se z nepochopitelnejch duvodu ten disk uz prejmnoval sam od sebe na stejne pismeno disku jake tam uz je ?)
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

Presne aj ja mam tento problem,prosim poradte:
kupil som si čitačku pam. kariet.Ja mam v NOKIA 6600 MMC PLUS ,aj čitačka podporuje tento format !

Prvy den šlo všetko ako malo,na kartu som si nahraval mp3,programi.
Ale dnes ked si chcem z karty niečo vymazat alebo nahrat vypiše mi že KARTA je chranena proti zapisu

V Fexploreri sa da mazať,šetko vpohode,ale cez čitačku to nefunguje.....

Mam formatovať MMC KARTU cez PC alebo cz telefon?resp neviem či by to bolo riešenie
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Odpověď na prosbu:
Ovl. panely
Nástroje pro správu
Správa počítače
Úložiště
Správa disků
pravým tl. myši klikneš na disk bez písmenka a dáš "Změnit písmeno jednotky a cestu" a tam už si vybereš písmenko. Všecko potvrdíš a nakonec bych restartoval komp.

Toť asi vše

----

Nemá MMC náhodou taky zámek na boku? někjaký karty ho měly, ale jestli i MMC, to nevím, nikdy jsem s nima nepřišel do styku.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

bohuzial to nejako nepomohlo
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“