Ctecka Karet
Moderátor: L4mka
- Deexer
- Začátečník

Ctecka Karet
Dobry den mam takovy problem mam ctecku klasiku vsichni asi znate je to misto disketovk jak ma 4 sloty na rozne typy karet. Jde o to ze jsem do ni vlozil kartu (MMC) a normalne to najelo spustil sem to prohlozel sem foto a nejdnou DOWN ctecka mi zmizla (teda disk ja mam oznaceny F) kdyz sem restaroval PC tak nic neobevila se a kdyz do ni dam kartu tak proste uz neraguje proste a jednoduse muj PC z niceho nic zacal ignorovat ctecku karet zkousel sem nejaky ovladace co sem tady mel na CD a ani vubec nic nefungovalo a ani nevim jestli jsou vubec k tomu. Jinak ctecka(reaguje tim stylem ze se rozsviti pri startu a blika klasicky jako to dlevala ale v OS je mrtva) a problem je v tom ze ja ani nevim od jakyho je vyrobce a ani nevim kde a jak to ve winech hledat a jak to resit 
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tohle jsem už taky zažil. U mě bylo řešení přidělení nového písmenka (nějak se mi popraly zařízení o písmenka).
V Ovládacích panelech máš nástroje pro správu a tam už tě to navede. Pokud bys netrefil, tak vyzkoušej http://slax.cz .
V Ovládacích panelech máš nástroje pro správu a tam už tě to navede. Pokud bys netrefil, tak vyzkoušej http://slax.cz .
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- Deexer
- Začátečník

- kolo
- Mírně pokročilý

Presne aj ja mam tento problem,prosim poradte:
kupil som si čitačku pam. kariet.Ja mam v NOKIA 6600 MMC PLUS ,aj čitačka podporuje tento format !
Prvy den šlo všetko ako malo,na kartu som si nahraval mp3,programi.
Ale dnes ked si chcem z karty niečo vymazat alebo nahrat vypiše mi že KARTA je chranena proti zapisu
V Fexploreri sa da mazať,šetko vpohode,ale cez čitačku to nefunguje.....
Mam formatovať MMC KARTU cez PC alebo cz telefon?resp neviem či by to bolo riešenie
kupil som si čitačku pam. kariet.Ja mam v NOKIA 6600 MMC PLUS ,aj čitačka podporuje tento format !
Prvy den šlo všetko ako malo,na kartu som si nahraval mp3,programi.
Ale dnes ked si chcem z karty niečo vymazat alebo nahrat vypiše mi že KARTA je chranena proti zapisu
V Fexploreri sa da mazať,šetko vpohode,ale cez čitačku to nefunguje.....
Mam formatovať MMC KARTU cez PC alebo cz telefon?resp neviem či by to bolo riešenie
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Odpověď na prosbu:
Ovl. panely
Nástroje pro správu
Správa počítače
Úložiště
Správa disků
pravým tl. myši klikneš na disk bez písmenka a dáš "Změnit písmeno jednotky a cestu" a tam už si vybereš písmenko. Všecko potvrdíš a nakonec bych restartoval komp.
Toť asi vše
----
Nemá MMC náhodou taky zámek na boku? někjaký karty ho měly, ale jestli i MMC, to nevím, nikdy jsem s nima nepřišel do styku.
Ovl. panely
Nástroje pro správu
Správa počítače
Úložiště
Správa disků
pravým tl. myši klikneš na disk bez písmenka a dáš "Změnit písmeno jednotky a cestu" a tam už si vybereš písmenko. Všecko potvrdíš a nakonec bych restartoval komp.
Toť asi vše
----
Nemá MMC náhodou taky zámek na boku? někjaký karty ho měly, ale jestli i MMC, to nevím, nikdy jsem s nima nepřišel do styku.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- kolo
- Mírně pokročilý