Projekt: White Wolf : miniupdate strana 2

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

TheMelin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheMelin »

Ta bočnice je brutální.. super práce... Jak dlouho (čistej čas) ti to asi trvalo vykrájet?
melandr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od melandr »

dlouho :oops: jak rikam bylo to moje uplne prvni rezani a jeste jsem zvolil blbej material ( ocel je mrcha)

jinak dohromady by se ten cas blizil cca 16 hodinam prace...

Krom toho jsem byl dneska nakupovat trosku ( chtel jsem kit :D a rezna kolecka nemeli ani jedno ) . Tak jsem koupil sroubky a gumove podlozky ktere budou drzet plexi + 11 metru kabelu na elektroniku..
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dark GunMan »

No na to ze prvni rezani tak NADHERNA prace...

Hh docela dost te kabelaze...
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
Markovic
Nováček
Nováček

Předek

Příspěvek od Markovic »

No ptal ses co na ten předek.

Měl bych takový návrh, když už jsi u těch vlků, co takhle tam dát vlka ze zaklínače??
NeXx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeXx »

je to nejvic brutalni :X
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

VrajaFraja píše:Já chci HUGA!!!!! :-D :-D
jdi s ním do zadele
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dark GunMan »

:D Nebo Romulus a Remus :D :lol: :lol:
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
VrajaFraja
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VrajaFraja »

Jeee tady to nekdo nepochopil :oops:
melandr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od melandr »

kouknu na vlka ze zaklinace ( asi myslis to logo a dam vedet)

zatim me napadlo i diky vasim ohlasum neco takoveho pro predek.

To modre by mel byt ohnuty a vyriznuty hlinik vylesteny a pripevneny asi tak 0.5 cm pred case ve tvaru hory + nejakych malych smrcku. Na Pravou bocnici bych bud prilepil / pripevnil dalsi kus hliniku ktery by znazornoval protilehlou horu. A protoze se mi to pripadne zda jako mrtva krajinka tak bych mezi hory vyrezal nejaky opravdu obri mrtvy dub ( tvar hor , smrcku pripadne dubu mezi horami a vubec cely navrh predo prave strany bude doufam predmetem diskuze ;) )

Add logo z witchera pro predstavu prikladam jak by to vypadalo jen si to moc nedokazu predstavil z hliniku spis treba jako nalepku nebo nastrik barvou ...

Barevna kombinace pro tento pripad by byla (tmave) seda lehka metaliza + cisty hlinik...
Obrázek
Obrázek

Dik vsem za vase navrhy...

P.s. : doufam ze vas neurazi kvalita navrhu z kresleni :) uz pracuju na lepsi variante ala sketch UP ale nez si v tom neco nakreslim tak to mam 3x rukou a lip a pak to vetsinou jenom tak nejak prekresluju do kresleni :)
maw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maw »

ten kopec bych tam nedával, působilo by to hrozně kýčovitě. ten vlk ze zaklínače vypadá dost dobře, a hodí se i k tý bočnici
AMD Athlon 64 3200+ 2,0 @ 2,4 ghz, MSI K8N Neo 4, 2x512MB a-data, nVidia GeForce 6600(429/629), maxtor 160GB ;seagate barracuda 7200.10 320 GB, ec 400w, Akasa fan control, Acer AL1916,
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Jojo přesně tak. Zase to moc nepřeháněj, třeba i ten vlk by se ti tam hodil, ale to s tim kopcem už ne...ale to už bylo řečeno výše...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Fichen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fichen »

Ja nevim jak tam toho vlka chces udelat ale jestli 2D tak by to bylo onicem za kdyz 3D tak nevim jak ale bylo by to super tak drzim palce
Markovic
Nováček
Nováček

Witcher

Příspěvek od Markovic »

J to je vončo, jen bych k tomu znaku ze zaklínače nedával to orámování (kruhem + ten spodek)

No jinak krapet jsem přemýšlel jak ho tam dostat a napadla mě jedna taková věc, nevím jestli to sice bude možné ale i tak to tady plácnu.

Slepit nebo nějak spojit dvě vrstvy hliníku přes sebe a do té horní pak vybrousit (gravír??) ty černé části až na tu spodní vrstvu, která by pak byla stříknutá na černo.

nebo druhá možnost jen vyřezat ty bílý části a na původní plech je pak nalepit??
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Re: Witcher

Příspěvek od LeaderS »

Markovic píše:J to je vončo, jen bych k tomu znaku ze zaklínače nedával to orámování (kruhem + ten spodek)

No jinak krapet jsem přemýšlel jak ho tam dostat a napadla mě jedna taková věc, nevím jestli to sice bude možné ale i tak to tady plácnu.

Slepit nebo nějak spojit dvě vrstvy hliníku přes sebe a do té horní pak vybrousit (gravír??) ty černé části až na tu spodní vrstvu, která by pak byla stříknutá na černo.

nebo druhá možnost jen vyřezat ty bílý části a na původní plech je pak nalepit??
jak bys chtel pojit hliník?? svařovat ho je dost ošeredná práce a lepit?? :oops: no nevim proc to delat z plechu kdyz to muzes treba vyrezat z nejakeho 0.8 plexi a dostinovat to gravirem + podsvit LED
vypadalo by to rozhodne lepe nez nejaka samolepka nebo kus plechu...nedokázu si predstavit jak lepíš hliník...ale nikoho nekamenuju...jen takovej poznatek z praxe :wink:
Fichen
Nováček
Nováček

Re: Witcher

Příspěvek od Fichen »

LeaderS píše:
Markovic píše:J to je vončo, jen bych k tomu znaku ze zaklínače nedával to orámování (kruhem + ten spodek)

jak bys chtel pojit hliník?? svařovat ho je dost ošeredná práce a lepit?? :oops: no nevim proc to delat z plechu kdyz to muzes treba vyrezat z nejakeho 0.8 plexi a dostinovat to gravirem + podsvit LED
vypadalo by to rozhodne lepe nez nejaka samolepka nebo kus plechu...nedokázu si predstavit jak lepíš hliník...ale nikoho nekamenuju...jen takovej poznatek z praxe :wink:
jo no
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Ten vlk na boku je moc peknej. Ale to logo co chces dat do predu mi s tim vlkem na boku moc neladi. Je moc agresivni. Ten na boku vypada jako kdyz vyje na mesic. Asi bych vpredu a na druhem boku pokracoval s podobným motivem. Krajinku bych vyradil. Ledova modra by podle me mohla byt zajimava barva pokud by se ni vyhralo tak by mohla pripominat zaveje. :-)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
melandr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od melandr »

Obrázek

tohle je taky moc agresivni coz ;(

nebo tohle
Obrázek

nejak nemuzu najit nic co by mi vyhovovalo a ani me nenapada co tam dat.
Dneska jsem trosku kitoval, ale dal jsem tam malo iniciatoru takze uvidim zitra co to udela. Nejhorsi na tom je ze se mi nedari solidne srovnat bocnici takze mozna budu muset zacit znova a vyrobit ji od znova :( coz by me stvalo kdyz uz jsem udelal toho vlka .

Krom toho jsem zacal pracovat na prednim panelu. Cely jsem ho srovnal a ta taky prekitoval zitra nanesu filler a uvidime co to udela.

Bohuzel JSComputers mi zdrzeli objednavku takze porad nemam perforovany plech takze udelani vydechu pro 120mm ventilatory se protahne zase o tyden :(. Aspon mam dost casu zapracovat na navrhu a srovnat tu bocnici a doladit vnitrek ..
melandr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od melandr »

Tak dneska jsem koukal na zakitovanou bocnici a cely jsem to musel sloupat :( proste to nestvrdlo kvuli malemu mnozstvi iniciatoru. Takze zitra zacnu znovu kitovat tentokrat snad uz naposledy
melandr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od melandr »

tak takovy mini update.

zelena PCB 8800GT se mi fakt nelibi krom toho referencni chladic je nanic.
Takze pujde dolu a misto nej S1 + 2x AKASA 120mm. Prez to prijde hlinikovy kryt aby ta zelena nebyla videt.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

+ jsem se dneska moril s nejakou elektrikou , ale moc toho neni.
Krom toho ze mi prisel nasup komponent
Obrázek
Obrázek

jenom doufam ze jsem to zmeril dobre a ta noctua se do case vleze. V kazdem pripade to bude tesne.

Obrázek

k tomu prijde jeste 500GB samsung na gume aby nedelal tolik randalu
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

CPU chladic je celkem prutalni
imho mas to pekny.. to se musi nechat
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
Odpovědět

Zpět na „Projekty“