MSI P35 Neo2 /-FR /-FIR (775, P35 + ICH9 /ICH9R)
Moderátor: Eddward
- Jurawood
- Začátečník

- Shit
- Odborník PCT

Re: raid a ide CDROM na msi P35 platinum
Tohle řeší novější BIOSy (1.5 a 1.6).palyp3c píše:Vie niekto poradit ako na tejto doske rozchodit RAID s CDrom na IDE??.
momentalne mam nastavene v BIOS:
Integrated peripherals-EXtra IDE controller = ENABLE
Integrated peripherals-Onchip ATA devices-Pci IDE BusMaster = Disable
Integrated peripherals-Onchip ATA devices-RAID MODE = RAID
-- Pri tomto nastaveni mi funguje Raid ako ma, ale mi nefungute cd mechanika na IDE radici.
-- Ak pripojim cdrom na IDE tak nemam RAID.
Skusal som zmenit v
Integrated peripherals-Onchip ATA devices-RAID MODE = IDE, AHCI
tak mi nacitalo HDD aj CDrom, ale nedokazal som vytvorit RAID
Ak mate skusenosti tak pls poradte.
DIKES
- unh4ppyboy
- Nováček

-
bolo tu spomenute, ze so starsimi biosmi sa da dosiahnut lepsi OC cpu, preto chcem vsetky stare biosy vyskusat. mam ale obavy pouzit verziu biosu 1.3 v kombinacii s pamatami patriot 800Mhz CL4.
myslim ze jeden majitel tejto kombinacie(patrioty + bios v1.3) tu spomenul ze nemal problemy s 1.3 verziou biosu, ja mam ale obavy... co mam robit?...mam to risknut?... vie nejaky majitel 100% povedat ze patrioty a ten pochybny bios je OK?
diky
myslim ze jeden majitel tejto kombinacie(patrioty + bios v1.3) tu spomenul ze nemal problemy s 1.3 verziou biosu, ja mam ale obavy... co mam robit?...mam to risknut?... vie nejaky majitel 100% povedat ze patrioty a ten pochybny bios je OK?
diky
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mam tu problem so zvukom ... stale pocujem pukanie v pozadi ale to je DirectX-om (este aby nieco poriadne bolo od MS) ... no lenze som zistil ze ked pripojim mikrofon alebo line-in zdroj nepocujem pripojene zariadenie v repro ... ani seba cez majk ... MUTE nastavene nemam ... a tiez sa mi neda menit vstupna hlasitost pre jednotlive zdroje ... len celkovo ... nemate s tymto tiez problem ??
to erikolet: ten bios bol chybny ... naco chces skusat nieco co ti moze dodrbkat PC ??? na 1.3 kasli skusaj ostatne ...
to erikolet: ten bios bol chybny ... naco chces skusat nieco co ti moze dodrbkat PC ??? na 1.3 kasli skusaj ostatne ...
- Mrtvola
- Začátečník

Flashnul jsem díky instrukcím jednoho uživatele(díky) Bios na 1.6 a je to naprosto jiné kafe. Žádné padání OC nastavení, paměti stabilnější apod. Zvuk nevím...mám extra kartu. A-Daty úplně bez problémů.
i5 3570K, Asus P8Z77 M-Pro, Kingston HyperX XMP 1600Mhz 8GB, GB HD7870, Crucial M4 128GB, Cosmos S (díky Pejsku
), Seasonic X560W
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- m8
- Nováček

-
MSI P35 Neo3 /-F (775, P35)
Prosím Vás nevie alebo nemá niekto nejaké info o tejto zakladnej doske (MSI P35 NEO3-F) lebo na nete nič nieje arád by som sa o nej niečo dozvedel veľká vďaka
- Maddogg
- Čestný člen

No na pct je test P35 Neo-F nevím jaký je v nich rozdíl.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- milos
- Nováček

-
Samovolny restart PC v najezdu
Zdravim,muzete mi rict zda je to normalni ,aby pri zapnuti PC vsechno najelo asi tak na 1 - 1,5 vteriny pak se to vypne a hned zase zapne a jede uz normalne?Mam MSI P35 Neo2,Core2Duo 6550,2x1GB 800MHz,8600GT,Fortron350W,XP. Nebo nekde chyba v nastaveni?
- Jurawood
- Začátečník

- Finkky
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- milos
- Nováček

-
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pomocou delicky nastavis pozadovany pomer medzi frekevenciou FSB a frekvenciou RAM ... frekvencie sa sice zdvihaju sucasne avsak v tebou nastavenom pomere ... frekvenciu RAM je najlepsie nechat co najblizsie alebo presne taku istu ako je jej povodna ... cize pre RAM 800MHz nastav delicku tak aby stale mala tuto hodnotu popripade co najblizsiu vyssiu k nej ... a nezabudaj aj na voltaz ... tu treba tiez sledovat a menit ... spravidla cim vyssia frekvencia tym vyssie napatie ... ale nie vzdy je to tak ... u mna CPU bezi na default napati
- 55
- Začátečník

-
- milos
- Nováček

-
Jinak s tim restartem pri zapnuti jsem se jinde docetl,ze to je zhruba nejak tak. Deska ma pry dualni Bios a ten kdyz vyhodnoti ze je porucha v napajeni tak se najizdi prvni kontrolni cast a pak teprve druha(proto ten restart).Poruchu v napajeni Bios vyhodnoti ,kdyz deska byla bez napeti a toho docilite tim ,ze PC odpojite ze zasuvky a znovu zapojite. Kdyz je PC trvale zapojeno v siti tak by nemely byt ty kratke restarty. A zda se,ze to tak funguje.Ja osobne treba na noc PC odpojuji od site a proto je kazdy den "maly restart" Otazkou je co skodi vice. Na noc odpojovat anebo nechat zapojene stale a doufat,ze neprijde nejake prepeti. 
- xmen2
- Začátečník

-
- Cigi
- Začátečník

-
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Jurawood
- Začátečník