Ulomený pin
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- TD
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ulomený pin
Nedopatřením se mi na mém Athlonu64 3200+ ulomil pin,počítač se nechce nahodit a já nechci hned kupovat novej procák.Nedá se to nějak opravit nebo něco?(nemám v tomto ohledu velké znalosti tak pokud něco píši špatně opravte mě)Budu rád za jakoukouli odpověď(až na kup si new procák na to sem přišel sám),předem děkuji
Mám už jmenovaný Athlon 3200+ základní deska je Asrock 939S56-M(socket 939)
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- TD
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
ona ta hromada nevyuzitych pinu vyuzita je ale jako zem. jinak osobne bych spis vzal z nejakeho starsiho procesoru a dopajel ho tam. aspon se ti ten spoj nebude opalovat. jinak se tez nechaji pouzit ruzne kontaktovaci hroty apod.petr_ píše:ono na tom procáku je spousta nevyužitých pinům dá se použít některý z nich.Nicméně to chce dost precizní práci a vybavení.
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- AiX
- Začátečník

-
- socket
- Začátečník

- klemikaze
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jenže ne každej má doma mikropájku na takovouhle piplačku a jestli se mu neutrh krajní tak by si na tom musel hodně máknout...Don píše:ona ta hromada nevyuzitych pinu vyuzita je ale jako zem. jinak osobne bych spis vzal z nejakeho starsiho procesoru a dopajel ho tam. aspon se ti ten spoj nebude opalovat. jinak se tez nechaji pouzit ruzne kontaktovaci hroty apod.petr_ píše:ono na tom procáku je spousta nevyužitých pinům dá se použít některý z nich.Nicméně to chce dost precizní práci a vybavení.
A komu se to nelíbí, ať mi klobouk... 
- klemikaze
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- TD
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No právě že mikropájku nemam,je to sice postranní ale dalo by to strašně moc práce a bojim se že bych při tom podělal ještě něco dalšího
vyřešil sem to že jsem si objednal jedno starý pentium(mělo taky ulomenej pin jako to moje) z něho ulomil pin a dal ho do patice a šlape normálně.Akorát to byla piplačka,rukama mi to tam nešlo dát,kleště sem měl zmagnetizovaný takže na nich to drželo.Několikrát mi to vypadlo ale nakonec se to zdařilo