Call of Duty 4: Modern Warfare SP
Moderátor: Baneshee
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
Jj, zahrajte si znova tu misi v pripjati a pečlivě sledujte co se děje 2 sekudny po výstřelu z toho půl palcovýho děla... Chvíli letí ta kulka a tím spětným rázem se rozhodí celej obraz a pak už jen vidíte jak mu upadla ruka a on odletěl za ty barely, nebo co to tam je... Ta ruka tam leží nenápadně na zemi, ale je tam. Prostě je to tak scriptlý...
- Swat
- Mírně pokročilý

Hm,tak to mám asi zkreslený.Napoprvé jsem mu dal headshot,počkal jsem,až přeletí větrák,kterej na chvíli zakryje výhled,pak se zklidní vítr a výstřel.Dostal headshot,pravda,napoprvé jsem si tý ruky nějak nevšim,pak už ale pokaždý.No tím pádem je mi to jasný.Nicméně zadalší....nevíme,jak dopadl Price,na konci se tam válí,pošle bouchačku,ale jestli zemřel,nebo ne,to řečeno nebylo.Myslím,že v CoD5 to bude zase něco na způsob....Hi there,it's me again,how are you,mate?
A hurá capt.Price bude opět na světě s ještě dokonalejším xichtem
Už jsme to tu řešili....to je veterán jak prase,od WW2 až po dnešek,ale jak Thellwin správně navrhnul...třeba je to syn

MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- myom
- Středně pokročilý

nevim co resite... vzdyt v jednicce price zemrel, ve dvojce si to nedokazu nejak vybavit, ale beztak taky... ted taky... proste se povznesl a vratil se zpet

*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- myom
- Středně pokročilý

z toho si nic nedelej, ja znam z pc her akorat johna mullinse, dr. freemana a cpt. princeFlegy píše:hral sem vsechny COD ale jmena jako grigs a gaz mi nic nerikaj. price si pamatuju jen diky tomu ze sem se kurevsky divil ty podobe ted ze 4ky
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsem o par prispevků driv psal, ze jsem si z toho sednul na prdel, tak po dohrání jen čumim s otevřenou hubou
Jasně, je to plny patosu...
Jasně, je to arkáda jak prase ...
Jasně, AI neni nic moc.
Ale byla to TOTALNI zabava od začatku do konce, v totální grafice s totálním spádem a vícemene bez chyby. Klobouk dolu, neskutečná hra.
Jasně, je to plny patosu...
Jasně, je to arkáda jak prase ...
Jasně, AI neni nic moc.
Ale byla to TOTALNI zabava od začatku do konce, v totální grafice s totálním spádem a vícemene bez chyby. Klobouk dolu, neskutečná hra.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ladik1983
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Flegy ma na mysli predchozi dily omgChang píše:Dyt Grigs a Gaz byli jedny z hlavnich postav COD4..to si ty mise preskaoval nebo jak?Flegy píše:hral sem vsechny COD ale jmena jako grigs a gaz mi nic nerikaj. price si pamatuju jen diky tomu ze sem se kurevsky divil ty podobe ted ze 4ky
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing
- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak uz jsem to taky dojel na Hard..nektere useky byly docela neprijemne , jinak prochazka ruzovym sadem:) , libi se me jak to bylo udelane pribehove krasne provazane , filmove sekcence luxus...a ten konec jsem vubec necekal..ac me predchozi COD vubec nebavily tak tento dil oslavuji moc moc , bavil jsem se u teto hry kralovsky , jen ta delka toho singlu je fakt nic moc , na to ze jsem to hral obcas.
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- Swat
- Mírně pokročilý

Myslím,že v dalším dílu Splinter Cell a Need for speed ho uvidímeh4__ píše:Btw Price byl i v CoD:UO...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Partyman
- Mírně pokročilý

-
Už jsem to taky dohrál. Je to fakt strašně krátký a mám z toho smíšené pocity. Některé mise fakt nemají chybu. Třeba tu sniperskou misi si dám určitě ještě jednou, ale ty přestřelky ve městech mě teda moc nebrali. Strašnej zmatek, střelba ze všech stran a nekonečnej přísun nových nepřátel. Takže nezbývá nic jinýho než vlítnout bezhlavě na další checkpoint, aby se spustil další skript.
Teď se vrhnu na MP. Snad se mi bude líbit stejně jako u CoD2.
Teď se vrhnu na MP. Snad se mi bude líbit stejně jako u CoD2.
,,Vyhrát v internetové diskusi je jako vyhrát na paraolympiádě.Ať vyhraješ,nebo prohraješ pořád jsi mrzák''
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- RumcajsZ99
- Začátečník

-
na tve sestve to pustis na slabsi stred, ale tak min. jsou:Durli píše:a neviete min. poziadavky ?
CPU 2,0Ghz
Nvidia 6600 nebo ati 9800,
a min 1gb ram, ale s tou grafikou ... shader model 3.0 je nutnosti
Core i7 4790k, MSI GTX 980 4GB, MSI Z97M Gaming, HDD Seagate 3TB, SSD Trascend 256GB, 16GB RAM DDR3 1600Mhz, Zdroj Seasonic SS-660XP2 F3 Platinum 660W, Case Zalman Z9 U3, Repro 5.1 Logitech Z906 500W, LED monitor ASUS VN247H 24" 1ms
- myom
- Středně pokročilý

neniRumcajsZ99 píše:shader model 3.0 je nutnosti
- RumcajsZ99
- Začátečník

-
nei nutnosti, to si mně docela překvapilmyom píše:neniRumcajsZ99 píše:shader model 3.0 je nutnosti
poradte někdo pls, diký moc
PS: dojel sme to ... je to kratke na muj vkus, jinak zpacovani good ---> cod5 bude lepší
Core i7 4790k, MSI GTX 980 4GB, MSI Z97M Gaming, HDD Seagate 3TB, SSD Trascend 256GB, 16GB RAM DDR3 1600Mhz, Zdroj Seasonic SS-660XP2 F3 Platinum 660W, Case Zalman Z9 U3, Repro 5.1 Logitech Z906 500W, LED monitor ASUS VN247H 24" 1ms