Call of Duty 4: Modern Warfare SP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Jj, zahrajte si znova tu misi v pripjati a pečlivě sledujte co se děje 2 sekudny po výstřelu z toho půl palcovýho děla... Chvíli letí ta kulka a tím spětným rázem se rozhodí celej obraz a pak už jen vidíte jak mu upadla ruka a on odletěl za ty barely, nebo co to tam je... Ta ruka tam leží nenápadně na zemi, ale je tam. Prostě je to tak scriptlý...
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Hm,tak to mám asi zkreslený.Napoprvé jsem mu dal headshot,počkal jsem,až přeletí větrák,kterej na chvíli zakryje výhled,pak se zklidní vítr a výstřel.Dostal headshot,pravda,napoprvé jsem si tý ruky nějak nevšim,pak už ale pokaždý.No tím pádem je mi to jasný.Nicméně zadalší....nevíme,jak dopadl Price,na konci se tam válí,pošle bouchačku,ale jestli zemřel,nebo ne,to řečeno nebylo.Myslím,že v CoD5 to bude zase něco na způsob....Hi there,it's me again,how are you,mate? :lol: A hurá capt.Price bude opět na světě s ještě dokonalejším xichtem :lol: Už jsme to tu řešili....to je veterán jak prase,od WW2 až po dnešek,ale jak Thellwin správně navrhnul...třeba je to syn :lol: :lol: :lol:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

nevim co resite... vzdyt v jednicce price zemrel, ve dvojce si to nedokazu nejak vybavit, ale beztak taky... ted taky... proste se povznesl a vratil se zpet ;-) :lol:
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Price je prostě taková duchovní postava Call of Duty serie... Bez Jacka Bauera by 24ka byla stále 24ka, ale né ta pravá ořechová.
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Proste bez kapitana Price by to nebylo ono. Akorat je mi lito ze Grigs a Gaz taky zdechli :(
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

hral sem vsechny COD ale jmena jako grigs a gaz mi nic nerikaj. price si pamatuju jen diky tomu ze sem se kurevsky divil ty podobe ted ze 4ky :oops:
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Flegy píše:hral sem vsechny COD ale jmena jako grigs a gaz mi nic nerikaj. price si pamatuju jen diky tomu ze sem se kurevsky divil ty podobe ted ze 4ky :oops:
z toho si nic nedelej, ja znam z pc her akorat johna mullinse, dr. freemana a cpt. prince :lol:
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jestli jsem o par prispevků driv psal, ze jsem si z toho sednul na prdel, tak po dohrání jen čumim s otevřenou hubou :D

Jasně, je to plny patosu...
Jasně, je to arkáda jak prase ...
Jasně, AI neni nic moc.

Ale byla to TOTALNI zabava od začatku do konce, v totální grafice s totálním spádem a vícemene bez chyby. Klobouk dolu, neskutečná hra.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Flegy píše:hral sem vsechny COD ale jmena jako grigs a gaz mi nic nerikaj. price si pamatuju jen diky tomu ze sem se kurevsky divil ty podobe ted ze 4ky :oops:
Dyt Grigs a Gaz byli jedny z hlavnich postav COD4..to si ty mise preskaoval nebo jak? :whaasup:
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

Chang píše:
Dyt Grigs a Gaz byli jedny z hlavnich postav COD4..to si ty mise preskaoval nebo jak? :whaasup:
Flegy ma na mysli predchozi dily omg
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

ladik1983 píše:
Chang píše: Dyt Grigs a Gaz byli jedny z hlavnich postav COD4..to si ty mise preskaoval nebo jak? :whaasup:
Flegy ma na mysli predchozi dily omg
Aha..omlouvam se flegymu teda. :)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

v pohode :)
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

tak uz jsem to taky dojel na Hard..nektere useky byly docela neprijemne , jinak prochazka ruzovym sadem:) , libi se me jak to bylo udelane pribehove krasne provazane , filmove sekcence luxus...a ten konec jsem vubec necekal..ac me predchozi COD vubec nebavily tak tento dil oslavuji moc moc , bavil jsem se u teto hry kralovsky , jen ta delka toho singlu je fakt nic moc , na to ze jsem to hral obcas.
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Btw Price byl i v CoD:UO...
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

h4__ píše:Btw Price byl i v CoD:UO...
Myslím,že v dalším dílu Splinter Cell a Need for speed ho uvidíme :lol: :oops:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Partyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Partyman »

Už jsem to taky dohrál. Je to fakt strašně krátký a mám z toho smíšené pocity. Některé mise fakt nemají chybu. Třeba tu sniperskou misi si dám určitě ještě jednou, ale ty přestřelky ve městech mě teda moc nebrali. Strašnej zmatek, střelba ze všech stran a nekonečnej přísun nových nepřátel. Takže nezbývá nic jinýho než vlítnout bezhlavě na další checkpoint, aby se spustil další skript.
Teď se vrhnu na MP. Snad se mi bude líbit stejně jako u CoD2.
,,Vyhrát v internetové diskusi je jako vyhrát na paraolympiádě.Ať vyhraješ,nebo prohraješ pořád jsi mrzák''
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Imho MP není tak dobře hratelný, jako u dvojek (nebo ve dvojky mi prostě víc sedly), ale je o to zábavnější, takový víc o spolupráci.
RumcajsZ99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RumcajsZ99 »

Durli píše:a neviete min. poziadavky ?
na tve sestve to pustis na slabsi stred, ale tak min. jsou:
CPU 2,0Ghz
Nvidia 6600 nebo ati 9800,
a min 1gb ram, ale s tou grafikou ... shader model 3.0 je nutnosti :-)
Core i7 4790k, MSI GTX 980 4GB, MSI Z97M Gaming, HDD Seagate 3TB, SSD Trascend 256GB, 16GB RAM DDR3 1600Mhz, Zdroj Seasonic SS-660XP2 F3 Platinum 660W, Case Zalman Z9 U3, Repro 5.1 Logitech Z906 500W, LED monitor ASUS VN247H 24" 1ms
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

RumcajsZ99 píše:shader model 3.0 je nutnosti :-)
neni
RumcajsZ99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RumcajsZ99 »

myom píše:
RumcajsZ99 píše:shader model 3.0 je nutnosti :-)
neni
nei nutnosti, to si mně docela překvapil :-) diky za informaci, kolega má ati r9600pro 128mb , a u instalace mu to piše min r9800, hra se sice nainsatluje, pusti hru a když zmení rozlišení ze zakl 640x480 tak se mu to vypne ,a nebo ani nenačte singl,

poradte někdo pls, diký moc

PS: dojel sme to ... je to kratke na muj vkus, jinak zpacovani good ---> cod5 bude lepší :-)
Core i7 4790k, MSI GTX 980 4GB, MSI Z97M Gaming, HDD Seagate 3TB, SSD Trascend 256GB, 16GB RAM DDR3 1600Mhz, Zdroj Seasonic SS-660XP2 F3 Platinum 660W, Case Zalman Z9 U3, Repro 5.1 Logitech Z906 500W, LED monitor ASUS VN247H 24" 1ms
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“